• header

CHATTAT

Mobilföretaget 3, som är en av Modelljaktens huvudsponsorer, anordnade ikväll en chatt för mig och mina läsare! I en timma satt jag och lyssnade på musik samtidigt som jag svarade på en massa frågor, de flesta om mode & modellyrket. Väldigt trevligt! Jag var inte hemma innan så jag hann inte påminna om chatten här i bloggen, utan skrev bara snabbt på min fanpage på FB.

Blev klar med chatten lagom tills min pojkvän kom hem, och nu är det dags att laga middag. Det blir torsk i ugnen, med massa smööööör, tomat och dill! Ha en fin kväll allihopa ♥

93 Comments

Alan

GossipGuy.se – Sveriges bästa kändissajt skriven av en snubbe. Var bland annat först i Norden med att publicera Scarlett Johanssons nakenbilder!

Reply
Elin

Hej Kenza! :)
Jag vill bara säga att jag verkligen ÄLSKAR dina ögonfransar! :)
Hur får du dom så perfekta?! :) Det hade varit jättekul och snällt om du någon gång hade kunnat lägga upp typ en video på hur du gör när du målar mascara? :)

Kram!

Reply
Holly

Good evening lovely Kenza! Just wondering, does your boyfriend officially live with you, or does he have his own apartment as well? Hugs x

Reply
Julia

Hej , jag skulle vilja kolla på modelljakten på tv. Men vet ej när den går.
Vilken dag och vilken tid går den? kram

Reply
alva

hej Kenza!♥ jag ville bara säga att jag glömde bort att chatta med dig på 3 sverige och vill gärna ha en chans till! när tror du att det blir att du chattar med dina fans igen? kram! :*

Reply
olga

Tja Kenza, gillar din blogg väldigt mycket och tycker du är skitsnygg! Jag kollade bara lite längre bak i arkiven från vin blogg under 2007 och det finns nästan inga bilder på dig där (faktiskt inga alls). Skulle inte du kunna visa någon bild eller så när du var lite yngre ca 14 skulle vara jätte roligt att se tack och din blogg är super bra <3

Reply
Rebecka

bara en fråga hur lång är du ?? jag menar du har ju så höga klackar och bodde inte du bli ganska så lång och om du är längre än din pojkvän??

puss tittar på din blogg varje dag så du vet !!

Reply
Hanna

Hej kenza, ville först bara säga att du är den jag avgudar.
Jag ser mig själv ibland som fulaste människan på jorden, och gråter och slår mig själv. Men när jag läser din blogg så får jag verkligen en peppning, och ser mycket mer hopp i mitt liv. Jag är som sagt fortfarande helt normal och perfekt som jag är. Men du är den som får mig att inse det.
Tack Kenza, du är bäst!
:)

Reply
Ronja

damn gurl, din ögonbryn har visst blivit tjocka! har inte tänkt på det innan men nu har jag haha!

Reply
Linnéa

Kenza! Kanske en lite annorlunda komplimang, men jag tycker det helt grymt bra att du använder ett sånt fint språk på bloggen. Inga stavfel, inga svordomar och inga särkskrivningar (HATAR dem). Det är många unga tjejer som ser upp till dig och genom att skriva så bra som du gör är du en fin förebild på många olika sätt :)

Reply
Louise

Vilken bra mat ni äter! Haha, det känns som att man kommer äta jätteonyttigt när man flyttar hemifrån på grund av lathet ;)

Reply
Sarah

Hej Kenza!

Jag ska tatuera foten på ungefär samma ställe som du har ditt hjärta om 2 veckor och jag undrar om du minns hur lång tid de tog innan den läkte? är nämligen lite orolig för att den inte ska ha läkt färdigt när jag åker till thailand i början av december..

Skulle bli jätte glad om du kunde svara på min fråga och kanske slänga med något skötseltips som fungerade bra för dig! :)

Hoppas du har haft en fin kväll, keep up the good work, din blogg är väldigt inspirerande och underhållande!

Kram

Reply
- silly+dreamer

Jag förstår inte hur du kan hitta ljuspunkterna i livet, och fokusera på dem?
Jag vet att du också har stunder där du mår dåligt, men du verkar ändå kunna inse att det finns saker du måste ta vara på..

Hur slutar du vara så egoistisk, när du mår dåligt?
Jag kan inte sluta, jag kan inte ta mig ur mörkret när jag mår som sämst..

Reply
Rebecca

Hej Kenza! Jag har för mig att du har nämnt att du har en Canon Powershot här på bloggen. Jag har själv funderat på att köpa en, så tänkte hör vilken typ du har och vad du tycker om den? Hur bilderna blir och lite så, så man har lite koll på läget hurdana dem är. Tack på förhand!

Reply
drawings.devote.se

Drawings.devote.se
Kolla in min blogg och följ den gärna! Bland andra teckningar jag gjort så kommer det finnas ca 3-4 stycken på Kenza som jag gjort! Det skulle va ganska kul ifall Kenza själv skulle se dem men det är bara 0.1 % chans på miljonen
HA DET BRA ALLA och peace out!<3

Reply
Victoria johansson

LÄS!
Hej kenza. Du, jag letar efter resa utomlands med min pojkvän! Du har ju varit utomlands massor med gånger… Kan du inte göra något inlägg där du skriver vart du varit, vilket hotell du bott på, vad det kostade och om det var bra/dåligt osv. Tror många skulle tycka det var kul och jag vet att jag skulle uppskatta det som fan. PUSS på dig, fan vad du borde vara stolt över dig själv! /Victoria

Reply
Ada

Hej, kika jätte gärna in på min blogg! Skulle betyda jätte mycket, kram! :)
Du är söt som vanligt Kenza! :P <3

Reply
Emma

Hur gör du för att always va så fräsch ? du är supersnygg även när du precis har vaknat :D och vad tränar du för att hålla dig i form ? du är så otroligt vacker!
Kram emma

Reply
kiba

Sådana hörlurar har jag med, fast mina är i vit och silver, med en döskalle på dom där puffarna man ska sätta på öronen. :D

Reply
Jenny

Älskar att kolla på ditt program på TV, det måste vara speciellt att göra TV om man gämför med fotoshoot eller liknande ;)

Reply
Hanna i norrland.

Hur kommer det sig att du inte visar din senaste tatuering..?! Har sett att många frågar om den. Och jag :)

Hoppas den dyker upp snart, är så spänd =)

Reply
Therese

Hej!

En liten fråga.
Vist var de så att du lyssnade mycket på Rancid och Distillers förut? eller har jag bara fått för mig det?
Kan inte du lägga upp bilder sen du va mer “den stilen” är lite nyfiken på hur du såg ut då!

Tack på förhand.

Therese // hallomama.myshowroom.se

Reply
Elvira Jackson

asfin bild haha :) älskar dina lurar de ser så sköna ut! ha de fint! // E

Reply
MIKI

Hej Kenza! Jag hoppas att allt är bra med dig!

Tänkte fråga dig om du skulle kunna ge förslag på några vinterjackor som är fina (går att ha med klackar, festkläder, vanliga kläder) fast den ska även vara varm (du vet hur kalla våra vintrar är!) :)
Jag har VERKLIGEN problem med att hitta en sådan jacka, hoppas du kan hjälpa mig o svara på de.

Tack på förhand :)

Reply
cassie

Nice headphones! :) Where did you get them? x
Btw I love your blog. Been reading it for 3 and a half years now! :) You are a great inspiration for me and also for many other girls and even boys out there! Keep it up gurl! Don’t let haters take you down! You are amazing <3

Take care <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*