• header

METALLIC

Metallic är en av höstens stora trender och i alla butiker hänger det massvis med skimrande plagg i guld, silver och brons. Jag älskar det! Plåtades förra veckan i en skitsnygg guldig kofta från H&M, vet inte hur jag ska förklara hur den såg ut (den såg ut att vara guldsprayad) men den ska jag leta efter i stan.

De här tre plaggen ovan kommer från chicy.se! En svart/guldig tröja, en metallic-glittrande klänning och en silvrig oversize t-shirt som är rätt transparent. T-shirten är favoriten, den kommer bli skitsnygg både till vardags (med svarta jeans och boots) och till fest (med någon snygg svart kjol och high heels).

99 Comments

Alan

:D

GossipGuy.se – Sveriges bästa kändissajt skriven av en snubbe. Var bland annat först i Norden med att publicera Scarlett Johanssons nakenbilder!

Reply
Anna

Vad fina de var!
Jag har en fråga: Jag undrar vart du har köpt tröjan och byxorna som du har i detta inlägg, länk: http://kenzas.se/2011/10/09/2-timmar-kvar/
Dessutom så tittar jag alltid på Modelljakten och när det kommer till juryn så har du typ alltid en massa papper och en läppglans framför dig, vilket märke är den och vad är nr? Älskar färgen nämligen.
Kram på dig, du är så himla fin! <3

Reply
Helene

Hi, I’m from Norway.. In case you didn’t understand me I decided to write my comment in english, haha.
How do you get your hair that way? Those curls you wear all the time, I love love love them! Please make a video or something?

Reply
Elina J

Det vore så roligt om du kunde ta en liten tid till att svara på kommentarer som du får :)
1. Jag undrar ifall du har någon aning om hur mycket dina pumps kostade från Zara? De är så himla fina, och vet du ifall de finns med på hemsidan? Kan det vara dessa?: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/se/sv/zara-W2011/118149/461684/L%C3%85GA%2BFINSKOR
2. Jag blev bokstavligt talat helt förälskad i din vinröda tröja från Cubus, Vet du hur mycket den kostade och vad själva tröjan heter? (det brukar stå på lappen som hänger i tröjan) Kommer du dessutom ihåg i vilken butik i stan du köpte den? Har letat efter en sådan otroligt länge men inte hittat :( Hoppas du kan vara till hjälp nu. Ha en trevlig eftermiddag!! Förlåt att jag hade så många frågor… Elina

Reply
elina

Hej! Jag är lite sugen på att få veta vad du kommer ha för jacka i vinter! det vore kul och se, och kanske vad du tycker att man ska satsa på? Ha det bra! Kram

Reply
Midia

Hej kenza!
Skulle verkligen verkligen VERKLIGEN uppskatta om du kunde visa i typ ett videoinlägg hur du virar dina halsdukar runt halsen. För alla skitsnygga halsdukar jag köper (sånna där utan början och slut) typ korvar sig och blir skitkonstiga efter ett tag, medan dina verkar sitta assnyggt!
Hjälp en desperat tös från uppsala?
Kram

Reply
Stina

Kenza! Jag har ett problem. Det börjar ju bli hög tid att införskaffa en vinterjacka nu, men jag har ingen aning om vad jag ska satsa på i vinter, vad som är inne osv. Vill ha en snygg jacka, men ändå en med lite värme i. Har du något tips?? :D

Tack för en trevlig blogg!

Reply
Anja

KENZA!!!!!!!!

VAD HÄNDE MED KATEGORIN DÄR DU SKULLE VISA ETT SPECIFIKT PLAGG,HUR MAN KUNDE MATCHA DET TILL VARDAGS OCH TILL UTGÅNGAR.

BÖRJA MED DET IGEN, AS BRA KATEGORI! :)

Reply
Zarah

Hej där!

Har en fråga som jag hoppas att du kan svara på! Undrar nämligen hur man bloggar från iphone? Vad heter appen man ska ladda ner om man bloggar med wordpress? :) Tacksam för svar.

Hoppas du får en fin dag!

Mvh
Zarah

Reply
Nathalie

Såg precis modelljakten och hon sista tjejen från Umeå som gick vidare var ju grymt snygg. Hon är lätt min favorit av alla.

Reply
anna

Kan inte du berätta hur/med vad du sminkade dig under modelljaktens inspelningar? Det såg alltid bra ut med ögonskuggan och så!

Reply
LouiseEA

Hej Kenza! Jag har kommit in i en period med mycket finnar och jag undrar hur du kan hålla din hy så otroligt fin? Kramar!

Reply
Matilda

Hej Kenza! Skulle inte du kunna va jätte gullig och lägga ut ett inlägg med tips på vad man kan va på halloween? :) Jag tycker du har verkligen lyckats då du klätt ut dig och har varit så sjukt snygg dessutom! Massor med kramar<3

Reply
annelie

Hej, du som har många läsare. Be alla att gå in på youtube och kolla på Eminem – Not Afraid IDAG (17 OKTOBER) för att det är hans födelsedag och han ska få den mest visade videon på youtube!!! TACK

Reply
Sandra

Du är sjukt vacker Kenza.
Jag har precis köpt en jofama by kenza 7 jackan. Den är sjukt fin, men jag undrar kommer jag kunnna ha den på vintern också? värmer den då?
Loveu! Sandra <3

Reply
emma

kenza, du är med i senaste solo jag fick hem idag ! :) du ”tävlar” typ mot kissie i en bloggduell om vem som är den bästa bloggstjärnan ( du vann) ;)

Reply
C.Lindell

Gå in på ettannatsverige.wordpress.com och upplev en annorlunda blogg!

Jag går ner på stan, fotograferar och intervjuar människor jag inte känner och presenterar dem i små reportage =)

Kanske är det någon du känner?

Gå in och ta dig en titt!!!

Reply
linn och flora

SJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUKT SNYGGA KKÄDER ! :D

Du köper jämt så himla fina kläder, du har riktigt bra klädsmak! :D

Och din blogg måste vara sveriges bästa!!!

Reply
Jessica

Hejsan!!

Är det inte lite konstigt att tidningen ÖP i Östersund redan idag på nätet avslöjar lite om finaltävlingen från modelljakten??

Det hade ju varit trevligare om allt hade blivit som en överraskning. Utan att man hade fått veta något om vilka de tre var som gick vidare.

Reply
Clara

Denise i Idol hade en guldfärgad kofta i fredags (under hennes uppträdande) den såg lite sprayad ut och jag tyckte den var assnygg, kanske var den du mena :)

Reply
Lisettes.se

Heej :) Jag är med i en modelltävling liknande modelljakten. Var på plåtning för den i lördags. Om ni går in och röstar så kan ni skriva en kommentar i min blogg vilket nr du blev så länkar jag dej i bloggen.
Gå in på http://www.facebook.com/torpkopcentrum och gilla den sidan. Sen går ni in på “Jeansdagarna” till vänster och klickar upp mej Lisette Albertsson för att rösta :) Busenkelt! Jag har flera hundra läsare så du har inget att förlora.

Reply
hanna :)

Jag såg att bla klänningen bara fanns i one size, hur tycker du den är i storlek? Skulle gärna se alla på också :)

Reply
Stina

Välkomna att kika in i mitt liv. Skriver om allt från min VARDAG till mitt JOBB SOM MODELL. Följ med mig och läs om mode, collage, insperation, tankar, känslor, drömmar, poesi och mycket mycket mer!! Vi ses i min värld.
Kram :)

Reply
Hanna

Hej!
Jag bloggar om foto,åsikter,musik och annat kul!
Hjälp mig att få en bättre blogg!
Kika gärna in och släng gärna in en kommentar så länkar jag din blogg ! ♥

Reply
elin

Håller med, t-shirten var sjukt snygg! Vart kommer den från?
En sak bara, du är grym och lätt Sveriges finaste kvinna!

Reply
carolina

tar det lång tid för dig att få varorna när du beställer där ifrån. hur många dagar tar det?

Reply
emma

KENZA FÅR JÄTTEMYCKET BETALT FÖR ATT SKRIVA OM CHICY.SE!!! ALLA KLÄDER SOM VISAS SKICKAS TILL HENNE. MYCKET DÅLIGT!

Reply
Ellinor

Hej!
Vill bara säga att jag totalt älskar alla dina outfits!
Jag önskar jag också hade ett sånt öga för mode och skönhet..
Jag behöver verkligen en makeover i min garderob, har ingenting jag verkligen trivs i när jag väl får på mig det.
Jag önskar du kunde typ visa oss läsare dina absoluta favoritplagg, men också det absoluta MÅSTENA om man ska vara lite trendig i höst & vinter. Men också om det finns några plagg som passar i ur och skur oavsett vad trenden är.
Älskar din blogg och din stil. :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*