• header

Modelljakten avsnitt 5!

Gör mig i ordning samtidigt som jag kikar på det senaste avsnittet av Modelljakten. Avsnitt 5 – ute nu! I veckans avsnitt besöker vi Östersund & Umeå. I Östersund överraskar vi en tjej och kör dolda kameran haha, fattar inte hur jag och Andreas lyckades hålla masken när vi äter upp hennes bakelse. Och tjejen är så sööööt haha, vi är världens drygaste och knäppaste och hon ba jaaa! Varsågod! Gärna! Ni måste se det.

Nej nu måste jag hitta något att ha på mig idag. Det är sånt kallt och ruskigt höstväder ute, vill inte gå ut!! Bilden nedan är från förra veckan, jag har en ny halsduk i samma härliga färg som polotröjan och den ska jag iallafall ha idag.

46 Comments

Agyness

Hua för ruggigt väder.. Höst väder är härligt men inte när det är sådär blåsigt och regnigt..
Hoppes Stockholm är lite bättre än London iaf :)

Kramar från London

Reply
camilla

Wow ingen liten komentar där uppe om att”du är anledningen till att många tjejer mår dåligt” Snällt av denna!
Nu till min fråga: Hur går det med reseplanerna till vintern? Du skrev förut att du tänkt åka till sydamerika,blir det det eller? Ska själv till Aruba och kan faktiskt inte riktigt vänta!

Reply
Julia

Gahh! måste verkligen kolla igenom alla avsnitten, kollade dem två första, men sen kom jag av mig lite. Nej, nu blir det modelljakten för fullt :D

Reply
sandra

Modelljakten är verkligen så b, går typ inte att titta en minut utan att somna, haha.

Reply
Mira

asså jag förstår ingenting av dehär ! :( är den ute på tv också eller? jag vill gärna se den på tv, inte på nån sajt som är cirka 7 minuter lång, så himla tråkigt ! ;( finns den på tv eller?

Reply
Liv :)

ÄLSKAR DIN BLOGG !! du är så jäkla vacker :) tycker du är så snäll och så på din blogg :’) jätte fin ! kram!

Reply
ida

Tycker det är drygt att det inte visas på tv så jag har faktist bara kollat första avsnitten. Tror det blir så för många.

Reply
ella

är andreas singel ? skulle ju inte sitta fel med en heldag med honom .

btw grym blogg !

Reply
Ellinor

Sjukt kul att sitta och titta på modelljakten. Man får sån kick och vill själv stå och posa framför kameran! :-D
Men scenerna med dig och andreas är så härliga, känns inte som ett Tv-program. Det är så avslappnat. Typ som två kompisar som hittar på bus och tramsar sig på stan. Man får en sån härlig bild av er båda som personer!
Har blivit helt beroende av din blogg, en stor insperationskälla för mig när det gäller allt! :)
Kram.

Reply
Frida

hahah vad söt du är som uttalar Östersund heeelt fel :)andreas säger det rätt!

Reply
Malin

HAHAH! Såg just dagens avsnitt av modelljakten. Klippet i slutet från Umeå när du fick en bladlus på jackan var så klockren. Av alla jäkla björkar kryllar det fullständigt av dom små asen överallt……

Reply
sia

om man missat avsnitt av modelljakten, var kommer man kunna hitta dessa för att se dom? :) någom som vet?

Reply
H

gifter mej igår
gifte mej igår
gifte mej igår
gifte mej igår
gifte mej igår
gifte mej igår

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*