• header

Beställt!

Då har man tillbringat förmiddagen med att nätshoppa! :) Det fick bli en hel del grejer på rean (ni ser en del av det på bilden nedan) men även lite andra festklänningar som inte var på rea. Beställde även de skyhöga pumpsen från Rebecca Stella for Nelly. Plåtades i dem i fredags och blev kär! Älskar höjden.

Förresten, jag är så virrig och seg ibland. Jag har helt glömt bort att lägga upp behind the scenes-bilder från plåtningen i Göteborg! Det kommer upp här lite senare. Nu ska jag och vovven ut och promenera innan vi möter upp en vän.

37 Comments

Rebecca

DU HAR GLÖMT ATT VISA DIN NYASTE TATUERING OCKSÅ! Trots att man har sett lite av den på vissa bilder, så skulle det vara kul att se den ordentligt :)
Tack för en grym blogg!

Reply
Lovisa

BRITTAN ROCKADE I SÖNDAGS!!!! Någon mer än jag som var i Globen??? :D
Jag fick riktigt bra bilder med G12:an som Kenza har ;)

Reply
beccis

Åh vilka fina saker du klickat hem! Är supersugen på att shoppa lite jag med men den här månaden räcker pengarna bara inte till :((((((

Reply
Mette

Härreguud du e så fiin o dina outfits avgudar jag! :) Bloggen är också jätte fiin! Du är så perfekt! :)

Reply
My

känner du att du måste shoppa på rea haha? snåål. om du verkligen vill ha en klänning varför köper du den inte bara?

Reply
Lisa

Hej Kenza!

Jag ska till New York om två veckor och tänkte bara höra om du vet ifall dina jackor säljs där? Vad har du annars för tips på bra shopping? :)

Kram

Reply
Frida

jag vet inte om jag missat det totalt eller om du inte lagt upp någon bild på din nya tatuering? skulle så gärna vilja se den :D

Reply
Carolina

Hej! Jag struntar i om du tar bort den här kommentaren eller inte, jag vill bara att du själv ändå ska läsa den! Du konsumerar sjuktigt mycket och onödiga kläder, bara shoppar och shoppar! Blir alldeles matt av att gå in på din blogg och se allt skit som du köper. Tänk lite långsiktigt och tänk på vad det är för kläder du köper, har du någonsin reflekterat över det? Gör mig och resten av världen en tjänst och läs Sofia Hedströms Modemanifestet, så får du dig en tankeställare!

Reply
Ingvild

Hei Kenza! :D Norsk leser her. Har fulgt deg helt siden 2007, og er fortsatt trofast leser hver dag! Har ventet spent så lenge nå, så: Hvor blir det av bilde av den nye tatoveringen? :):)

Stor klem

Reply
Marie

Beställde pumpsen Rebecca Stella for Nelly för 1-2 veckor sedan. Gud vad jag ångrar det. Inte nöjd! Jag rekomenderar dem inte.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*