• header

SELMA

En bild från plåtningen i fredags! Vi plåtade ute på Nääs Slott i Göteborg i det fina romantiska rummet som hette “Selma”, efter Selma Lagerlöf som tillbringade sina somrar där. Blommiga tapeter, kakelugn, ljust trägolv, lantiga bord & stolar och bara allmänt mysigt. :)

103 Comments

Maria

Verkar bli fina bilder…..
Är du aldrig trött och glåmig?? Alltid så himla vacker!!
Ha en bra dag!
Kram

Reply
Linnea

vad i helvete? jag bor ju och jobbar dessutom på nääs, konstigt att du varit där då bara sådär liksom haha

Reply
Louise

En nystartad blogg om träning, lite hårsnack & sådant som händer i min vardag! Kika gärna in och lämna en kommentar, eller följ mig på blogglovin!

Reply
Hoho

Hej.
Måste bara säga en sak.
Har kollat igenom alla avsnitt av modell jakten som har kommit ut, men har tröttnat som bara den eftersom man förstår vem vinnaren är i varje avsnitt innan den har blivit uppropad. För Andreas går alltid fram till just den personen innan när den står i kön, skit tråkigt verkligen!
Fattar inte hur det kan ha blivit så heller?
kram

Reply
Malin Pettersson

Nähä!!!!! Har du varit i mina hemtrakter och så har jag missat det!!!! Visst är det underbart ute vid Nääs!!?? Många som tar sina bröllopsfoton där ute… Min syster bland annat!! Och jag med då som tärna!! Underbar miljö..! Hoppas du fick njuta av det!!! Massa kramar!!!

Reply
LN

är säkert ännu en super plåtning :D du är duktig på det du gör Kenza annat kan man inte säga :)

Reply
Frida

Ser ut att bli fina bilder! Kolla gärna in min mode/skönhets/vardags blogg som drivs av mig en 15årig tjej :)

Reply
Bell

haha, där har jag bott! skitmysigt, men jag tror det spökar där, drömde massa mardrömmar.

Reply
Nathali

Hej Kenza!

Kollade igenom dina inlägg tidigare om hur dina ögonbryn blivit tätare och större. MIn fråga är då hur gjorde du för att få dem så? Är nämligen så att min kompis sa att hon var duktig på plocka ögonbryn, men hon noppade för mycket :( hjälp

Reply
Clara

Å vad fint! du är så himla vacker. underbar bild :)
kika gärna in på min blogg :)
följer din blogg!
kram

Reply
Madeleine

Superfin bild, tror hela plåtningen kommer vara underbar!
Hittade förresten en artikel om dig idag på HD:s hemsida(Helsingborgs Dagblad! :)
Kram!

Reply
Noor

varför kommer ingen av mina kommentarer upp för? Orka fan, denna kommer säkert inte heller att komma upp som vanligt
men om den göre så vill ja säga att Kenza är en jätte fin person

Reply
uppsalabooo

HEJ KENZA :D
jag undrar när modelljakten avsnittet som är i Uppsala sänds ?? det är ju bara 3 städer kvar och är det gävle och uppsala nästa måndag eller snälla svara så fort du kan :D

Reply
astrid

Hej Kenza! Jag har jättesvårt att hitta en fin vinterjacka i år, har tittat på moncler’s jackor men de är ju så satans dyra! Kan inte du tipsa om några snygga vinterjackor i ett inlägg? Snälla? xx

Reply
klara

Shit vad kul! Jag bor precis bredvid där typ, jag brukar åka båt på sjön nedanför till slottet på utflyckt :D
Älskar din blogg! du är verkligen en idol för mig.

Kram klara

Reply
Alexandra

Hej Kenza! Undra om du vet varför inte den svarta skinnjackan Jofama by Kenza som du har också varför den inte finns kvar inne på nelly.com? Finns den att köpa någon annanstans? :)

Reply
Johanna

Hej kenza, jag skulle bli väldigt tacksam om du svarade på detta meddelande! Jag undrar vad du använder dig av för smink i ansiktet som ögonskuggor, puder eller foundation eller liknande, har väldigt svårt för att hitta bra smink som inte gör huden torr osv! Tack på förhand!

Reply
Åsa

Nääs slott ligger inte i göteborg, det ligger utanför. Bor i Lerum och gjort det hela mitt liv och nääs slott ligger i Lerum (eller strax utanför floda som är en del av lerum). Bara en lite påpekelse. ;)

Reply
Madde

Nääs slott ligger inte i Göteborg. Det ligger i Lerums kommun mellan Lerum och Tollered ;)

Reply
Sofia

Hej, jag tar studenten nästa år och är på jakt efter en snygg lite ovanlig klänning, gärna med en udda rygg, och jag tänkte om du kunde skriva några tips på bra sidor med snygga klänningar? :D

Reply
http://olivianderson.blogg.se

Tycker du är fin!
kolla in, kommentera och läs min blogg,kommer snart ha en tävling där jag lottar ut smycken från jfr.se och ni kan också tävla om att vinna ett presentkort från nelly med upp till 5.000kr kommer låtta ut 20 värdiga vinnare.
Håll utkik!

Reply
Lerumsbo :P

Fina bilder :) Nääs slott ligger dock inte i Göteborg (som flera andra också skrivit) utan i Lerum, ca 2 mil utanför Göteborg så det är ju inte direkt samma plats… :P

Reply
Vickan

Men HUR kan man säga att det där är att vika ut sig, ett modelljobb för underkläder????

Är alla i Ellos, Halens, H&M porrbrudar nu helt plötsligt? Va fan, ni tänker inte längre än näsan räcker..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*