• header

Syjunta

Vi har syjunta och syr upp våra Halloween-kostymer! Vi ska ju ha en grym middag och fest nästa helg så det börjar närma sig. Vi har hängt här några timmar nu och det blir väl någon timme till, vi får fortsätta imorgon. På bilden ser ni mina tyger. Kan ni gissa vad jag ska va? :P

146 Comments

Vicc

kanske belles klänning i skönheten och odjuret fast i en kortare och mer ungdomligare look? :)

Reply
Lovisa

beyoncé kanske??
Det är iaf de jag och mina kompisar har tänkt att vara på en fest..lady gaga, beyoncé och rihanna..kan man vara det tycker ni?

Reply
veronica

Hejsan.
Kommenterar aldrig här men skulle vara roligt om du tog upp en “frågor och svar” skulle vara roligt att få möjlighet att få svar på lite frågor. Känns dock omöjligt att du skulle se just min kommentar tyvärr..

Ha det bra, fin blogg :)

Reply
mikaela

Belle i Skönheten & odjuret var det första jag kom att tänka på, rätt? =)

Reply
emma

nått as tråkigt som förra året kanske?
nått som inte kan relateras till någonting. nått som inte står ut, utan det du ska föreställa är inte riktigt nått utan du sätter bara på dig nått som du anser ser bra ut.
f a i l

Reply
elisa

åh va roligt! vill också på en riktigt rolig halloweenfest/middag och klä ut mig,finns det nå krogar i Sthlm som har Halloween-tema?

Reply
Anna

Det första jag tänkte var Belle från Skönheten och Odjuret och jag ser att några andra tänkte likadant! Vet ju att det är en av dina favorit filmer :)
Hoppas det blir bra vad det nu är! :)

Reply
Matilda

Läser din blogg varje dag. Kenza, du är helt klart bäst! :D

Jag tänkte ge dig ett tips på ett plagg. Direkt när jag såg den tänkte jag bara woooow, Kenza gillar nog denna! Melba.se->Stud Collar Shirt

Ha en fortsatt bra dag och lycka till med festen:) Du kommer stråla vad du än har på dig!

Reply
linn

det var väldigt svårt att gissa..men jag kan tro ngn disney prinsessa kanske? kram :)

Reply
Emelie

MANI börjar se lite gammal ut, Hur gammal är han? Kan du inte visa lite vidios med honom när han leker eller vad han gör när ni är hemma?

Reply
frida

no fucking clue! haha, du måste ju ge oss mer än de där! snyggt tyg va de iallafall haha:)

Reply
Cinja

mani is the cutest! he always looks a little vain in his face, like he knows people think he’s cute haha

Reply
belle

haha, ingen jävla aning. Friskt vågat dock att sy själv, det är ju trots allt en del skills som kräv om man ska ha en lite mer detaljerad klänning väl? men lycka till ;)

Reply
belle

ser att många nämner belle och jasmine, men du sa väl att ni ville vara nåt mer speciellt, lite annorlunda, så jag tror inte det. Har faktiskt ingen aning, ser ju bara ett tyg, det guldiga? höhö. Visserligen sa du sen att ni säkert bara slutar som tre disneyprinsessor eller nåt ändå. Om du är disneyprinsessa vore det awesome om du typ var zombie-belle, moöhöhö.

Reply
Jenny

Belle såklart, och om det är sant hoppas jag verklige på att någon ska vara ljusstaken och klockan!

Reply
Evelinn

Spännande att se! Men du? Kan inte du förklara eller göra en video när du sminkar dig så du får “sotiga” ögon? Jag fattar verkligen inte och det vill aldrig fungera.

Reply
Linn

Tror som många här, Belle i Skönheten och Odjuret, min favorit av Disneyklassikerna ^^

Reply
Frida

Jag gissar på Belle från Skönheten och odjuret. Jag antar att ni alla tre isåfall kommer vara olika Disney-prinsessor. Smart och roligt påhitt isf! :D

Reply
hanna

ska ni vara askungen och de två onda styvsystrarna?:) älskar din blogg!!:D<33

Reply
ida älskar svampbob och kenza ;)

SVAMPBOB !?!!!? haha, kanske inte ;)
när får vi se den nya tatueringen keeeenza ? :D
älskar dig och din blogg :D

Reply
h

hej, heter hanna och är från finland ! älskar din blogg , läser den varje dag :) du är sjukt fin! och har blivit helt fast i programmet “modelljakten” , like it!

Reply
Sanna

Grekiskgudinna? Hah de va inte lätt :)
Men vad du än kommer vara så kommer du vara fin, som alltid :)

Reply
Nathalie

Trodde jag var den enda med min gissning på Jasmin i Aladdin men såg att dom flesta (alla som inte trott Belle med andra ord) också gissat på det;-) ska bli kul att se iaf, blir nog bra hursomhelst!

Reply
Sandra

Tycker det är sååå tråkigt med halloweenfester där man klär ut sig som om det vore maskerad! Halloween är ju vampyrer, döden, blod, mumer, monster you name. Jag ska ha halloweenfest där första regeln är att man måste klä sig HALLOWEEN! ingen som håller med??

Reply
kakka

JAG SKA HA FEST DÅ !!!!! JAG BESTÄMD FÖRE DIG FAKTIST, KOM PÅ NÅGO EGET VA?!?!?! ;o

Reply
Johanna Envall

En Jane Austen-karaktär, kanske? Typ Elizabeth Bennet från Stolthet och Fördom?

Reply
Carolina

Hej kenza.

Skulle du vilja gästblogga hos mig ?
Jag har ingen ” stor/ känd” blogg utan jag tänkte om du ville gästblogga hos mig, så kanske jag får fler läsare ? Om du vill alltså.
Det skulle vara super kul om du vill gästblogga hos mig :)

Reply
Semlan :p

tjeenare jag hatar att du inte svarat vad du TÄNKTE vara för nu har du ju gett upp det och ska vara älva… och det blir säkert asbra men hade varit skoj om du skrev vad du tänkte vara har undrat det ett tag :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*