• header

BINGO RIMÉR

Idag har jag och ma homiez (som jag ska ha Halloween-festen med) en plåtning inbokad med Bingo! Vi tänkte ta någon rolig bild till inbjudningarna. Ja, jag vet. Festen är om 1,5 vecka och vi har inte ens skickat ut inbjudningar haha. Vi är värdelösa! Nej men allt annat är klart och vi har skickat ut ett “save the date” till alla så att de hinner fixa utklädnad, så de flesta vet om vad som sker. Och vi skickar ut inbjudningarna ikväll så det är lugnt..

Kul det ska bli att plåtas av Bingo iallafall! Bingo har tagit några av mina favoritbilder. Det var han som plåtade det armyinspirerade modereportaget jag gjorde för Bubbleroom Magazine, och han har även tagit de fina svartvita porträtten på mig och Mani. :)

Me by Bingo Rimér

64 Comments

Dixi Wonderland

Jag gillar dom översta bildena men fattade aldrig tycka för dom under. Tycker du ser så mycket äldre ut på dom men dom är ju självklart fina (:

Reply
Chloe

Nice pics, but there is one thing: the left picture, what about your legs….. Wrong photoshopping

Reply
Therese

Du skulle ju lätt kunna bli en Victorias Secret-modell! Sjukt snygg, och ja, jag är avundsjuk :)

Reply
Hanna

Var har du köpt den klänningen som du hade i modelljakten, det är en blå fodral klänning ;) snälla svara vill jätte gärna ha en också! Den är så sjukligt snygg! btw: älskar din blogg!

Reply
Caroline

Jag älskar din blogg och du är min förebild! :D
får man komma på Halloween-festen eller är det bara dom du känner ? (a)

Reply
sanna

hej!

Jag har skickat denna fråga flera gånger till dig men har inte fått nåt svar så nu försöker jag igen:)

Vart kan man köpa toppen du har på bild tre?
Har varit inne på Bubbleroom och kollat igenom hela deras sortiment men hittar det inte:(
Tycker det är såååå himla snyggt!

Kram

Reply
kiba

Han är en jättebra fotograf, och har tagit väldigt snygga bilder på dig! :D
Kul att du gillar dom.

Reply
MARIA

Dom där bilderna är så jäklans snygga, Bingo är duktig! Men bara en undran, varför nämner du inte namnen på vännerna du ska ha festen med, när du skriver namn på vissa andra av dina vänner? :)

Reply
whateevs

Du kan väl inte öppna dina ögon någon gång? Kanske det är omöjligt för dig..
Men i alla fall BULL f****

Reply
sofia

SUGEN PÅ SNYGGA TRÄNINGSKLÄDER? DELTA DÅ I TÄVLINGEN JAG HÅLLER I BLOGGEN DÄR ETT PRESENTKORT TILL VÄRDET 500 :- LOTTAS UUUT!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*