• header

Fikar med vänner..

Plåtningen hos Bingo var asrolig! Vi tog lite bilder inför vår Halloween-fest, till inbjudningarna och så. Efteråt drog vi till studion där vi syr våra kostymer, men jag och Humlan bestämde oss för att vara realistiska (med tanke på tiden) så vi har gett upp. Jakten på utklädnad fortsätter!

Nu ska jag fika med vänner. Puss!

107 Comments

filippa

vart har ni köpt maskerna? kan man ha dessa på halloween tro?? :D SNÄLLA SVARA I DETTA INLÄGG ELLER NÄSTA!!!

Reply
elisabeth

Vad synd, men ni hittar säkert något bra :). Är nyfiken på vad ni försökte sy, kan du inte skriva om det?

massa kramar <3

Reply
alva

hej kenza! jag har läst din blogg i snart ett år, tycker du är super fin och verkar ha världens bästa personlighet. jag har en blogg som jag har haft i ungefär ett år och skulle vilja ha mer läsare som läser bloggen, så jag skulle bli super glad o du skulle vilja länka min bologg här i din! :)

kram alva :)

Reply
Isabella

Vet du vad som skulle vara askul!:D Om du hade en frågestund där du lät Aleks svara på alla frågorna. Precis som du gjorde en gång tidigare där du lät dina närmsta vänner svara på frågerna, men istället så låter du han svara!

Reply
Hafza

Hej kenza jag undrar hur lång du är och hur lång blir du när du har klackar på dig tack för svar. Ska använda de på en fest oh skulle bli väldigt tacksam för svar :)

Reply
naliie

Tack för att du är världens bästa bloggerska! Och ett stort tack för att designar så sjukt snygga kläder! Har nyss blivit en stolt ägare av en av dina jackor!!! :D
Du är grym!!! :D

Reply
C.Lindell

Ettannatsverige.wordpress.com – En vardag utan dess like

Jag går ner på stan, fotograferar och intervjuar människor jag inte känner och lägger sedan upp resultatet som små reportage på bloggen.

Gå in och ta dig en titt. Kanske är det någon du känner!

Din vän
/C.Lindell

Reply
Nathalie

Nu du får du fan ta och byta din profil bild, du får betalt før bloggen så pynta till den lite nu! ær trøtt på den gamla! køss

Reply
Hanna

Hej!

Du nämner nästan aldrig Nadia i bloggen längre. Umgås ni alls längre eller har ni brytit?

Reply
Sara

Hei! Først vil eg bare si att jeg liker bloggen din veldig godt! Men jeg lurer på hvor du har kjøpt masken din? :D For jeg skal snart på halloween party og jeg har ingen idea til hva jeg skal være, men tenker på maske og maxi kjole :)
Håper du svarer :D <3

Reply
rebecca

viiiiiiiiiiiisaaaaaaaaaaaaaaaaaa

diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

nyyaaa tattttooooooooooooo dååååååååååååååååååå!!!

men det ser ut som 3 små fåglar typ? den måste ju ha läkt nu lixx? :P

Reply
Tyra

Klä ut er till blue man group, knatte, fnatte och tjatte eller charlies änglar :)

Reply
Sophie

Hej Kenza! Ja älskar din blogg! Jag har ren länge undrat: hurdan är ditt klädrum/skåp eller annat? Du har ju så många otroligt fina kläder, och jag brukar faktiskt inspireras av din stil :) kunde du t.ex. posta en bild?

Reply
Eva

Hello.
Vi är 4 tjejer som åker från Gbg till sthlm för lite lyx, shopping,fest å allmän tjejtid över halloween helgen å undrar vad man behöver för å få komma på festen ;)

Reply
therese

Vet inte vad ja ska säga, nu när ja kollat på modelljakten så beundrar ja dig sjukt mycket, Du är så stark, klockren, helt jävla underbar :D Skulle ja få en dag att få va i vems kropp ja ville så skulle de va din. Fortsätt så som du gör, du är bäst!

Kramis :D

Reply
nathalie björklund

Har man 16 riktiga syskon, alltså 19 totalt i familjen, är fjortonde barnet, lever med skilda förä’ldrar, i en håla som gävle, så är varje dag som en ny början. Äventyr!
Min blogg skapade jag för mer än ett år sen, jag älskar att blogga och skulle kunna leva för det. Med handen på hjärtat så vill jag att du kollar in, slänger in en komentar :):D:D:D:D

Reply
m

Jag känner inte heller igen tjejen med det sjukt fina röda håret?

Ni kommer ha sjukt kul tjejer!

Reply
RONJA

när ska du visa din TATUERING? fan, du visar ju den aldrig, man börjar ju tro att du INTE VILL visa den. men jag vILL se den! :D :D nu nu nu

Reply
Helena Löfström

Maskerna är så himla snygga, letar efter en exakt sådan till halloween, var har du köpt den? Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*