• header

20e oktober 2011

God morgon! ♥

Igårkväll var jag upptagen med annat så jag kunde inte blogga. Allt gick iallafall jättebra med plåtning och sådär och nu är inbjudan utskickad. Festen kommer bli grym! Som jag skrev igår bestämde jag och Humlan oss för att skita i den egendesignade kostymen för det finns varken tid eller ork att göra klart den. Så nu har jag bestämt mig för att vara någon jag velat vara tidigare år.. En älva! Typ Tingeling fast lite coolare. ;-)

Jag har hittat min kostym men gillar inte vingarna som kommer till. Är det någon som har ett par vackra älv-vingar skräpandes där hemma? Har googlat runt som en galning och hittar inga fina.

70 Comments

Linda

Hej Kenza!
Jag vet att du har fullt upp men jag undrar om du skulle kunna svara på några frågor angående Stockholm. Jag gör nämligen ett reportage om Stockholm i en skoltidning (ej offentlig) i ämnet Textkommunikation.
Alla frågor kanske är svåra att svara på men jag vore jättetacksam om du kan försöka svara på så många frågor som möjligt…
Vilken är den bästa restaurangen?
Vilket är bästa fiket?
Bästa klädaffären?
Bästa gallerian? (om du inte föredrar gallerior, skriv gatan/orna och vad som finns där)
(Bästa second-hand? ,om du handlar något sådant)
Vilken är den finaste platsen i Stockholm?
Vilken “sevärdhet” tycker du är mest sevärd?’

Tack på förhand!
Linda, Flen

Reply
Isabelle kitti

På Casanova (en lite gammeldax inredningsbutik) har de jättefina vingar som ser verkliga ut, helt fluffiga och fina! För 279 kr :) affären finns i Norrköping vid banken Nordea (mitt i stan) läste att du skulle till Linköping , så lika bra att svänga förbi ;)
Xoxo kellebasi

Reply
Gilla REA

Jag röstar på ett par svarta vingar för att göra det lite mer edgy.

//
http://www.gillarea.se – Sverigers bästa ställe för att hitta kläder på REA! Skriv upp dig på nyhetsbrevet för ett exklusivt förhandstest innan lanseringen.

Reply
Evelina

Har tyvårr inga vingar alls men det finns säkert någon som har!
Skönt att ni har fått kontroll på allting nu i alla fall :)

Reply
Sofia

När jag var utklädd till tingeling för några år sen gjorde jag mina vingar själv, det tar lite tid men om du inte hittar några kan detta vara en backup plan ;) Ta en tjock ståltråd, och då menar jag TJOCK, forma den så som du vill ha vingarna (jag formade de exakt som tingelings) ta sen nude färgade strumpbyxor och trä över, lite klurigt att få det se snyggt ut i botten men är man lite kreativ går det alltid att lösa :) Ta sen glitterspray och sprejja som en galning, om du hittar spraylim är det bra för då kan du hälla på glitter som blir lite tätare än glitterspray. Du kommer tappa glitter under kvällen men det tycker jag bara blir kul, lite fairy dust liksom ;) Sen kan du ju pimpa de hur du vill ;) Nåt jag aldrig riktigt löste dock var hur man skulle ha de på sig, jag nålade nämligen fast vingarna i klänningen vilket ledde till att min lilla axelbandslösa klänning kasade ner konstant men om du kan få tag i nude färgat gummiband kan du ju alltid lösa det så som de gör på köpevingar ;) Hoppas allt löser sig med kostymen, du kommer bli en awesome älva ;)

Reply
lina

jag har ett par. Men dem är inte så jättestora, dem var del av en ängel kostym jhag hade förr. Du kan mejla om intresse för bild iaf :)

Reply
elina

amen jaaaaaaa som malin skrev etsy.com! där har de fina! asså seriöst ni andra som länkar till vingar med fjädrar?! hon skalll va en älva inte en ängel! du kommer se sockersöt ut kenza!

Reply
Y

Ælva kommer bli perfect! Dog ju lite på dina bilder från senaste shooten før nelly magazine, kommer bli så læckra tror jag! Du ær en sån som ær læcker i allt, en riktig læckerloppa!

Reply
emma

Hej kenza! Jag har både tingeling dräkt och vingar som du kan få låna :) kram

Reply
micka

Lusigt. Har tänkt att jag ska vara älva på halloween i flera veckor haha. Har dock samma problem som du med vingarna. Fast jag tror helt enkelt jag skippar dom. ;)

Reply
Ellinor

Ta bågen från vingarna men klipp bor bingarna och köp vita boor (sånna som man häger runt halsen emd amssaa fjädrar) och fixa ihop det så blir det jättefint :)

Reply
Diana

Hej Kenza ! vill bara säga att du är otroligt vacker tjej ! Ett tips är också att du kollar Br-leksaker där har jag sett att dom har fullt med vingar och sånt när man vill klä ut sig :D

Reply
Camilla

Så jävla fräkt att fråga nån här om de inte kan skänka dig ett par vingar! Du har ju pengar , gå o köp förfasiken!

Reply
Wicke

Kolla på etsy.com och deviantart.com, det kan finnas lite speciella vingar där :)

Reply
Bibbz

Gå in på Buttericks hemsida och sök på vingar och där kommer det upp massor av vingar eller gå in på Butterricks som finns Vid Hötorget och kika runt! Finns något säkret! men om du inte vill slösa på pengar bara för att ha vingar kan du kontakta alla andra som vill låna ut vingar till dig för att vara vänliga eller kan du kontakta mig

Reply
JANINA

vill du att jag ska söka reda på ett par fina här i new jersey och skicka dem över? :) det finns jäkligt med maskeradkläder, vingar osv här :D

Reply
Sofia

Ååh va kul! Finns lite vingar på denna sidan, men vet ej om det finns några du gillar; buttericks.se/category.html/vingar

tror länken ska stämma! :)

Reply
Christie

I hope you do something different. Tinkerbell is a little too typical? But if you go with the fairy, I hope you find the wings you want. :)

Reply
marj

wow! i’d always love to be a fairy.. Im even imagining I was one. =) And as for you Kenza, I wish you make a good sexy, pixie fairy.

Reply
Jossan

Vet att de tidigare har haft ett par jättefina på Kalas Companiet (ligger i Täby centrum, kanske på något mer ställe?). Värt att kolla :)

Reply
Rebecca

Så kul med älva, har faktiskt också funderat lite på det om jag ska på någon “halloween-fest”. Var hittade du din dräkt? :)

Reply
Matilda

Jag var Tingeling förra året och då köpte jag mina vingar på Buttricks så kolla där! :)

Reply
Sagoalvan

åh du kommer bli en jättefin älva ! Hade gärna lånat ut mina sagoalvsvingar men jag behöver dem själv tyvärr. Har du kollat Eksons maskerad kläder ? Oavsett lycka till ! Sagolikt vänliga hälsningar från sagoalvan

Reply
Sagoalvan

Kolla på Eksons maskerad kläder, hade gärna lånat ut mina men behöver dem själv ! Lycka till du kommer bli en jättefin älva! Många sagoligt vänliga hälsningar från sagoalvan

Reply
Lina

Kul. Just den där bilden har jag som tatuering på vaden :) Billiga “vingar och prinsess grejer” finns på HMs barn avdelning.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*