• header

Kyligt

Vad kyligt det är ute! Och jag glömde min halsduk, så nu fryser jag ihjäl.. Men är glad ändå! Idag jobbar jag 10-15 så vi hörs efter det. Ha en bra dag allihopa! Kramar

59 Comments

Matilda Carlsson

en bild på den klädslen, tack! :)
en sak till, Anderas som du spelade in modelljackten med hälsa han ifrån mig, jag är från nybro den staden han är uppväxt i och vi sjöng på ”artisen” tillsammans, en sånggrupp :)
tacktack! hoppas halloween-festen blir bra!

Reply
Ellen

Dear Kenza

Today, for the first time in my life, I was beaten up by a couple of girls. I didn’t do anything since that’s just not me, I’m not that kind of person, but now I feel like a loser. Emotionally trying to return I was reminded about ‘be strong girl’ … so I was wondering, do you have any tips for me?

Faithful reader,
Ellen x

Reply
emma strömberg

hej kenza!
Jag behöver hjälp.. Jag har en pälsponcho som är brun men vet inte vad jag ska ha till! hade varit tacksam för svar :)
älskar din blogg, kram!

Reply
donna

Hejsan Kenza jag har frågat det innan och skriver igen vilken storlek har du på båda jofama by kenza jackorna 3an och 4an för jaf har funderat på att köpa dom :)

Reply
Kiba

Jag glömde inte halsduken, men däremot så glömde jag ladda batteriet på min mobil. :P
Önskar dig en bra dag ändån. :)

Reply
Alan

GossipGuy.se – Sveriges bästa kändissajt skriven av en snubbe. Var bland annat först i Norden med att publicera Scarlett Johanssons nakenbilder!

Reply
Tjejer

Hej Kenza! Jag har läst din blogg i nästan två år tror jag, känns nästan som man känner dig lite haha. Nej men såhär är det du är en sån stark tjej jag tror alla vi som läser din blogg vill vara lite som dig. Skiter i vad folk tycker och kör ditt eget liksom det är grymt! Just nu är jag på en tävling i stockholm i erikstadshallen. Det är en världstävling med de bästa spelarna. Jag är med i landslaget här med en massa andra duktiga tjejer:) Varför jag skriver till dig är väl för jag vill ha råd från dig hur man ska göra för att synas.. På inbkudan till den här tävlingen är det en bild på 5 killar rubriken är “se det nya unga svenska landslaget möta världseliten” De nämner inte ens oss tjejer som är här!!!! Vi är 11 stycken tjejer här som jag tycker förtjänar lite uppmärksamhet! När det är en kille som spelar kollar alla på han och apploderar när en tjej spelar går alla för att fika.. Det har vart såhär i många år, jag försöker få tjejerna att kaxa tillsig lite men det är svårt för vi har liksom blivit uppväxta med det här beteendet. Vi har blivit lärda att såhär ska det vara. Jag är trött på det här. Tror du också hade vart det om du var jag. Jag blir så upprörd när jag skriver om der här så jag kan knappt sluta skriva haha. Nej men det här ska inte bli någon uppsats. Tack om du läst det här :) Jag vill ha en förändring är ganska desperatså om du har nåt tips?.. haha kram på dig :)

Reply
Anne

KENZA, do you go to the solarium??And when yes, how often in the week and for how much time????????beacause you are always so brown, it looks very nice, sunsine!!:))

Reply
Johanna

Det är massa som har frågat hur du gör dina hästsvansar så strama och sjukt fina. Snälla, kan du inte visa? Gör bara en videoblogg :D

Reply
Sandra

Säljer nya UGGs för 600:-, de är skitsnygga men lite förstora för mig!! De är strl 40!!
Kolla in bloggen där finns bild!

Reply
Ble

Hej! Klicka gärna in på vår blogg som handlar om hur du ska bära dig åt för att shoppa ekologiskt! :)

Reply
lisaaa

hej, jätte fin blogg du har. När ska vi få se din nya tatuering? Det va ju ett tag sen du tatuerade in den, men vi har aldrig fått se den :( kram !

Reply
Grodiz

Oj, bara du inte blir sjuk ;)

Kolla in min blogg :)( den e nt så bra men ge gärna förslag på hur jag ska göra den mer…intressant! )

Reply
Marina

Hej Kenza! Jag undrar….Har du lösögonfransar, eller är det dina naturliga ögonfransar? Plus, använder du mascara? Isåfall..Vilken?!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*