• header

21a oktober 2011

God morgon!

Jäklar vad kallt det är ute. Var ute med Mani på morgonpromenaden strax innan nio och mina fingrar blev till isbitar. Dags att börja med vantar? Termometern visar 3 grader.. Inte ok!

Tinade upp i en varm dusch och nu sitter jag i soffan, tittar på morgonnyheterna och äter en skål med mannagrynsgröt. Som när jag var liten, med en liten klick smör i (när det kokar) och sedan hallonsylt & mjölk på. God start på dagen! :D

Ska snart klä på mig.. Klockan halv elva kommer taxin som ska ta mig till en studio och klockan elva gästar jag radiostationen P3 i en timma! Ingen aning om vad vi ska prata om så länge, men det lär bli kul!

50 Comments

J

Tänkte bara kolla om du har nått tips på ställe i thailand att åka till? ska åka dit snart å har inte vart där förut :) kram

Reply
Glutenintollerant

mannagrynsgröt innehåller en himla massa gluten som du ju inte TÅL? glömt det redan? gud ni bloggare måste bara hitta på massa saker för att ni ska sticka ut från mängden eller något. men sorry, du gör inte det och du förnedrar litegrann alla som faktiskt har glutenintollerans på riktigt som vet att det inte är något man kan strunta i en gång och få lite ont i magen, eftersom det ger skador på tarmen som inte läker förrän efter 6 månader. och om detta upprepas kan det leda till allt möjligt till exempel att man får cancer eller inte kan få barn. TÄNK PÅ VAD DU SKRIVER INNAN du skriver.

Reply
Anna O.

Hej Kenza, lite kul att min pappa hade igång P3 på radion och precis när jag ska till att läsa din blogg idag så hör jag hur dom presenterar dig, ascoolt! :) Kram!

Reply
Alan

GossipGuy.se – Sveriges utan tvekan bästa kändissajt. Levererar kändisskvaller före Klick!, Posh24 och MSN. Dessutom är jag oftast först med heta nyheter. Jag är också aldrig rädd för att publicera nakenbilder på kändisar, ocensurerat dvs.

Reply
Carrooo

Dags att börja använda vantar NU? haha jag har använt det i hela oktober i think :) händerna blir ju alldeles torra också om man bortser från att man kan frysa..torr hud, ej kul..

Reply
Sanna

kan du inte lägga upp en video där du visar hur du fixar ditt hår?:)(bilden ovan gör mig väldigt nyfiken på grund av alla klämmor)

Reply
viktoria bergqvist

Shit va mycket äldre du såg ut på den bilden! Men ååååhhhhhh jag tror jag dör, så snygg du är!!! Bruden – du är snyggare än Megan Fox, och det är inte dåligt! Sooner och later kommer du vara världskänd. PUSS FRÅN VIKTORIASTYLISH!

Reply
Olivia

Hehe jag har nog använt vantar i ett par veckor nu.. Men så bor jag ju lite mer norrut än dig hehe :D

Reply
Ida

Vad fin den gråa tröjan var!! Kan inte du lägga upp ett inlägg på tröjan och skriva vad den kosta ochh vad du har köpt den osv eller iaf svara på frågorna? :) .. skulle verkligen uppskatta detta! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*