• header

22a oktober 2011

Hjälp vilken kväll igår! Sjukt kul! Är alldeles för sliten för att orka göra något mer än att hälla i mig cola idag, haha.

Jag och tjejerna klev upp vid elva för att skypa med älskade Mika trots bara fem timmars sömn (galen natt) och sedan dess har vi bara chillat i soffan och käkat massa mat. Så lär resten av dagen se ut! Och lördagskvällen blir lugn.. En utekväll varannan vecka räcker för mig haha… I’m out!

20111022-135610.jpg

Påväg ut igår..

114 Comments

Maria

Do you mean that you take a blog-pause today? :((((
Sometimes I can’t understand google translator!

Reply
Ida

Nå som det blir kaldt ute, syns jeg det er vanskelig å matche et fint party-outfit med varme klær (jakke/kåpe, skjerf osv.). Jeg ender ofte med å “dresse meg ned” fordi jeg vil holde meg varm, eller ta med en GIGANTISK veske med ekstra klær når jeg skal ut. Kan du ikke skrive et innlegg om hva du har på OVER alle dine fine kjoler? =)

Reply
Lisa

Hej Kenza!! Detta är jättetöntigt men jag är desperat behov av hjälp! Jag håller på och välja utbildning och har ingen aning om jag ska välja tandläkare eller läkare då jag kommer in på båda. Det finns fördelar och nackdelar med båda yrkena och det är omöjligt att välja. Alla säger bara att det är upp till mig och att jag får känna efter, men det går inte!! Vad skulle du valt? snälla svara!! :)

Reply
belle

najsbajs jueh! själv sitter man och har ont i magen och har icke-fast bajs för att man åt för mycket choklad igår hehe =)

hahaha, sjukt läskig bild btw!

Reply
NELLIE

Kenza du gör jätte fina skor skärlit dom svarta. Jag var på en messa i stockholm och såg dom

Reply
aaaa

Inte för jag igentligen bryr mig, utan för att jag inte har nåt liv: Vilken klänning valde du igår?

Reply
lisa

gå in på facebook och gilla lisa asp’s bild snälla! på denna länk och sedan bläddra ner till lisa asp! :D

Reply
Amanda

Hej Kenza!
Jag undrar bara om du skulle vilja sätta ihop en vardags outfit till en 12-14 åring ? ;) Gärna med jacka och sånt också.
Jag har liksom problem, för jag vet inte vilken vinterjacka jag vill ha. Hittar ingen.. :/
För vissa kläder som du har på dig känner jag att inte jag kan ha på mig riktigt, jag är då 13 år!

Och i vilken ålder tycker du att man kan börja använda skor med klack? Jag tycker att det är för tidigt nu iallafall!

Kramar Amanda. :) <3

Reply
Nora

Sötan! :) du är super vacker kenza du är min idol min förebild! tycker alla borde ha dig som sin förebild.<3333
du är typ en shiiiet rolig tjej sööt o allt!:) vill va som dig!

Reply
v

Det är bra, klart man ska ha kul så länge man kan! Dessutom brukar galna utekvällar vara dom man minst bäst. :P

Reply
Elin

Jag antar att du har fått höra det här många gånger men jag skulle vilja veta vad du gör som gör dig så vacker? Eller är du bara född sån? Tacksam för svar! :)

Reply
Ebba

Hej, gå in på min blogg och läs om mitt liv när jag som 8-åring reser runt jorden i åtta månader!

Kram Ebba

Reply
emma

älskar din blogg Kenza! Du är sån otrolig inspiration när det gäller stil och vardag!
jag har ett problem, är över 1.80 lång och väldigt smal. Älskar klackar och tycker det är jätte snyggt men blir så lång i dem.. vill gärna ha dem men blir lite osäker om jag blir för lång? hur lång är du och vad tycker du?:)

Reply
L

Hej,
Jag har en fråga angående din skolinje, Wildflower. Varför är skorna såpass dyra med fejk mocka och läder?? T.ex. “Isabelle” skon i mockaimitation för 749:-. Är skorna tillverkade i Sverige eller vad är grejen med priserna?

Reply
wilma

shit vad du har blivit dålig på att blogga! asså inläggen är skitbra och sånt men liksom ett inlägg om dagen är nog liiiite för lite :/

Reply
cindy

Du har börjat blogga så sällan..finns det en chans att du kan blogga oftare? :)
xoxo

Reply
Belma

Hej Kenza! Jag ska beställa ett par Jeffrey Campbell skor och jag undrar bara vilken sida rekommenderar du att beställa ifrån? Har ju sett att de finns på Nelly men för tillfället har dom bara de bruna kvar, och jag väger lite mellan bruna och svarta.. Sen har jag sett amerikanska sidor också, men borde man lita på dom? VÄLDIGT TACKSAM FÖR SVAR!!!!!!!

Reply
Helene

Hej Kenza! jag gillar verkligen din blogg, älskar när du visar vad du har köpt och så.. men du tar alldeles för många bloggpauser, du bloggar liksom 2-3 gånger per dag, och ofta bara 1! det kommer inte hålla då.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*