• header

24e oktober 2011

Good morning!

Det är kolsvart ute och jag sitter här och äter frukost, tyst som en mus för att inte väcka min pojkvän. Om tjugo minuter blir jag upphämtad så jag ska snart slänga på mig lite kläder och sticka iväg. Idag ska jag ner till Borås för att jobba för Nelly! Det blir en hel dag med plåtning i studion, vi börjar klockan 8 med hår & smink & sedan plåtar vi till klockan sex ikväll.

Vi ska plåta katalogbilder till Nelly.com som jag gjort flera gånger förut, och det brukar vara ca 50-60 outfits som ska fotas i olika vinklar samt filmas på lilla catwalken. Det låter rätt mycket men det brukar flyta på bra! Tiden går snabbt och jag älskar att stå och dregla lite på deras snygga kläder. :)

Nu måste jag skynda mig här. Jag ska försöka mobilblogga under dagen och så hörs vi ikväll när jag är hemma igen. Ha det gött, kram! ♥

När jag och Tajra plåtade modereportage för VR. Någon som vet om den läckra byxdressen finns i butik (H&M)?

63 Comments

amila

Fyfan vilket skönt liv du måste ha :) Posar lite och få betalt för det. Byta för en dag? :) Byta glam livet mot planering, undervisning och rättning? :)

Reply
Kålan

Usch så patetisk du är! Du är ju så pinsam så man tror inte det är sant! Vem är intresserad av dina plåtningar mm? Jo, 12-åringar! De som växt upp tycker inte att du är cool på nåt sätt, bara otroligt blåst! Varför jag läser? Jo för att få skratta! :) jag tycker inte ens du är hälften så snygg som småflickorna som dagdrömmer om dig tycker, du är väl en 6:a av 10 högst. Jag är inte avis på dig, tycker bara du är så sjukt överskattad och överbetald, och dessutom är tex Kissie vackrare irl än dig, och tusen ggr mer intressant! Bara min åsikter din C-kändis! :)

Reply
Emma

Ush, hatar också att vakna tidigt.. :(
Jag tror att den är slutsåld, men att det finns
en liknande kvar på hemsidan:)

Snygg bild på dej och Tyra(Tajra)

Reply
Ida

Hua, vilken tidig morgon! Men gissar att det är lite lättare att gå upp tidigt med något så roligt planerat för dagen! :)
Hoppas allt går bra med resan och plåtningen!

Reply
Nora Landgren

Hej! jag har funderat på att köpa den jackan som du ska ha iår. älskar den! Men är den varm för en sverige vinter? :O

Reply
lady kiba

Nelly har snygga kläder, kul att du ska fotas för dom! :D
Ha så kul, om man nu kan säga det när man ska iväg till ett sådant spänande och coolt jobb! ;)

Reply
hej

Du är SÅ fin på många sätt. Men när du öppnar munnen och försöker se sexig ut….. näääää

Reply
Fyndar´n

Hej!

Kolla gärna in denna blogg. Dagliga fynd och en blandning av kläder, leksaker, barnkläder och inredning mm!

Vi blandar billiga märkessaker med riktigt FYND! Kika gärna in :)

Reply
SAMIE - ska du vara med på nellys hemsida/tidnigar nu varje gång eller? Tycker du inte att det är lite föööör tråkigt..?

Asså allarligt talat! Mann börjar tröttna nu.. att du är meed på vartenda tidning är lite sådär roligt. Jag är absolut inte avundssjuk (ser faktiskt upp till dig)) men att du är med på vart enda tidnign & hemsida börjar bli lite föööör tråkigt nu.

De skulle vara kul om du var med lite då o då, inte varje gång! – Låt andra synas & ge dem en chans. Du är inte den enda i Sverige som skulle vilja jobba med det..

Reply
Alan

GossipGuy.se – Sveriges utan tvekan bästa kändissajt. Levererar kändisskvaller före Klick!, Posh24 och MSN. Dessutom är jag oftast först med heta nyheter. Jag är också aldrig rädd för att publicera nakenbilder på kändisar, ocensurerat dvs.

Reply
Therese L

Ajajaj, du ser ut som Jackie från Paradise hotel på den här bilden. Ansiktet är slående likt.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*