• header

Ha en fin kväll!

Nu är jag hemma i Stockholm igen! Jag är så otroligt trött men ska försöka hålla mig vaken en stund till, titta på CSI med min man och bara mysa. Imorgon tar jag sovmorgon till iallafall klockan halv tio… I need it!

Jag har inte hunnit gå igenom alla behind the scenes-bilder som togs på plåtningen idag, men här kommer iallafall två stycken så länge. I två skitsnygga klänningar! Den röda blev jag heeelt kär i, perfekta julklänningen….DEN ska jag ha på någon fest i jul! (kan någon bjuda mig på julfest så jag kan ha den? tack!) :D

Behind the scenes idag på plåtningen för Nelly i Borås

96 Comments

Moa

Jag har en liten udda/rolig fråga, Ni modeller har ju alltid jätte fina och lena ben. Brukar du vaxa eller raka dem? Eller har du någon speciell behandling som du brukar göra?:) Vore kul om du svarade, tror det är fler som undrar :)
Kram

Reply
felicia

hur blev du känd? och har du några bra tips till en bloggerska som satsar på att bli framgångsrik? :D

kram – fotokobran

Reply
julia

Haha, jag läste det fort och då såg ut som om det stod “titta på CSI med min NYA man….” blev lite rädd där ett tag! att det kunde gå så fort:) haha kram

Reply
Angelicaa

Den SVARTA KLÄNNINGEN!!!!! Ge mig!!! Kommer den säljas på Nelly inom snar framtid? kram

Reply
Amanda

Jag undrar den svarta klänninge, när kommer den ut på hemsidan så man kan köpa den?:)

Reply
belle

måste säga att det känns som att du redan blivit mer pesonlig i bloggen igen, aksnke inbillar jag mig bara, men det är kul iaf haha! : >

Och den första klänningen var sjukt snygg och mysig. Jag älskar också julklänningar, gärna röd sammet då som den, vet ej varför men man känner sig lite som ett barn igen i röda klänningar (sammetsammetsammet!). MYZHYZ!

peace!

Reply
Ksenia

Hur har du fått din stilkänsla? Känns som att trots att du inte anstränger dig så lyckas du alltid se fabulös ut! Snygg som fan är du också :)

Reply
Matilda

Hej!! Jag ska på halloweenfest på fredag och har dåligt med idéer.. Vill vara snygg! har du några idéer och vad ska du ha på dig på din fest?
kram

Reply
Sara Gustafsson

Hej Kenza!

Din blogg med alla vackra bilder inspirerar mig att starta en egen. Har du några tips på vad man ska välja för forum?
wordpress?
blogg.se?
blogspot?
Vill gärna ha en egen domän helst. Men hur kommer man igång?
Tacksam för svar.

Kram / Sara

Reply
Elionore

Jag kan fixa en fest så får du komma och även använda den! Grymt snygg klänning på en grymt snygg tjej!!! :)
Kram

Reply
Francia

Hej tjejen! Bryr du dig om kvinnor och
våran komplicerande och härliga sätt och vara?
Kom in i titta på min blogg, så kan vi hjälpas åt.
Kvinnor, ta hand om er! Kram Francia

Ps. Jätte vacker är du!

Reply
LULLE

Jag har inte planerat julfest men fixar till en då just för att du ska komma och ha på dig den klänningen! Vet du vad, bara jag och du firar ihop, vi behöver ingen annan haha ;)

Reply
therese

hejsan! visst var du flygrädd förut? är själv flygrädd men ska ut och flyga snart. har du lyckats träna bort din flygrädsla?

Reply
Nathalie Petersson

Åh så fina bilder! :D

Kika in på min blogg, nyinflyttad till Stockholm och bloggar om mode, vardag och modejobb som 17 åring! Äntligen lagt ut bilderna från visningen på Berns från ikväll!

Reply
Wedum

Hej! :D Jag är en semi ny läsare men har hängt med så länge att har hunnit fundera i veckor redan vem din man liknar och kom på att Nick Stokes från C.S.I som är min fave serie men favorit karaktären är Gil Grissom. :DD Måste ba säga, hälsningar från Finland! puss

Reply
Sandraa

Javisst! Bara att kommentera min blogg om du vill komma, jag fyller dessutom år på julafton så.. En stor fest blir det!! ;)<3

Reply
Djurskyddet Bohuslän

Hej!
Jag sitter i styrelsen för en ideell organisation som heter Djurskyddet Bohuslän.
Djurskyddet Bohuslän är en del av Djurskyddet Sverige som är en av Sveriges största djurskyddsorganisationer. Vi arbetar på olika sätt för att höja kattens status i samhället. Genom informationsspridning och kampanjer vill vi verka för att även katter skall bli behandlade med empati och respekt.

En av våra uppgifter är att ta hand om och omplacera hemlösa katter i nya kärleksfulla varaktiga hem. Vi arbetar tillsammans med jourhem som tar hand om katterna tills vi hittar egna, trygga hem åt dem.
Läs gärna mer om oss på http://www.djurskyddetbohuslan.se

Vi skulle nu vilja vädja till alla som läser att rösta på oss i Serla’s tävling ”Goda gärningar”. Vinner vi kommer vi äntligen ha möjlighet att starta upp ett katthem och då kunna hjälpa ännu fler katter!
http://campaign.serla.com/localgood_se/?page=ehdotus&kuva=33&order=tykatyimmat&sivu=1

Tack på förhand!

Vänligast,
Mikaela Nordgaard
Djurskyddet Bohuslän

Reply
FeFee

hej!
Jag är en 13 årig tjej som har jobbat lite som modell och undrar om du har några tipps på hur man ska få mer jobb och hur man ska göra för att inte sjunka undan..
<3
DU E BÄST!

Reply
Ajlin

Åh, jag har letat som fan efter en julklänning att ha på julfesten jag ska till med jobbet! Äntligen har jag hittat den. :D Tack!

Reply
Malin

Hej Kenza,

Kan du snälla nämna något om detta, vi måste verkligen sätta ett exempel. Stockholm är en av världens vackraste huvudstäder och vi vill bevara det.

Bevara Stockholms äldsta ek!

Eken utanför Radio-huset är inte bara ett träd, utan en symbol och en stor del av mångas minnen. Kom dit idag 25/10 kl 12.00 hjälp oss att bevara eken. Kämpa för ett grönt Stockholm!

http://www.facebook.com/groups/149739288458226/
http://guldeken.tumblr.com/

Reply
izabella

hej! snälla kan du skriva vart du beställer alla dina stickade tröjor i ett inlägg, skulle va sjukt snällt! :)

Reply
Dilan

Hej Kenza du har många läsare och jag undrar om du kan skriva något inlägg om de Jordbävningsdrabbade i Wan (Turkiet). Det är många som dör och många skadade som inte fått hjälp än.

Dem behöver hjälp så de som vill bidra kan skicka sitt bidrag till. Om du vill veta mer om händelsen så kan du läsa om det i olika svenska tidningar

Plusgirokonto: 22 86 76-3
Betalningsmottagare: Kurdiska Röda Halvmånen
Meddelande: Stöd till de jordbävningsdrabbade i Wan

Tack på förhand och vet att din blogg inte handlar om nyheter och så vidare men det är folk som behöver hjälp!

Reply
Stephanie aminoff

Alltså vad var det som gjorde dig så känd Kenza? Jag menar har du något knep eller gäller det bara att va sig själv och skriva om intressanta saker? :)

Reply
Sofia

you still haven’t shown us a picture of your new tattoo! i really wanna see it:)

Reply
Emelie

Hej Kenza!
Först och främst vill jag säga att du har en underbar blogg. Du verkar vara en jättemysig person.
Kan du inte lägga upp lite mer matrecept i bloggen? Har gjort både kräftstjärtspastan och Räkor med pesto och de är ljuvligt goda.

Ha det så bra och sköt om dig!

Reply
Inez

Plåtning och plåtning….Själv är jag på väg till LA med Bingo & Katrin för playboy fotografering :)

Reply
saga

Hej Kenza! Du kan få komma hem till mig på till jul. Lovar, inga problem!! Faktiskt skulle det vara den perfecta julklappen!! :)

Reply
Kålan

Du är lat, dum och fet! Visst är det kul när du visar upp dig, men det var kul när Svullo visade upp sig oxå! Jag är 167 cm och väger 47 kg, jag äter normalt, men du fullkomligt VRÄKER i dig, så för din egen skull borde du börja tänka lite! Att förstöra sig själv med mat-och spritorgier som du gör är bara tragiskt, du kommer sluta som Anna Nicole!!

Reply
Emmaa

Åh den röda var hur fin som helst!!
När kommer klänningarna ut på Nelly??:)

Reply
janina

Hej Kenza!
Jag har suttit här hela morgonen och läst igenom din blogg, jag ville bara tala om att du är naturlig skönhet!
Det har du nog hört från så många, men jag har hört talas om dig och typ kollat ett inlägg på din blogg men gick in nu och har direkt en ny förebild.
Jag har suttit och funderat över hur du såg ut som liten, tror du att du kunde lägga upp några/någon bild på när du va mindre, alltså inte 15-16 utan typ 7 eller något sånt?

Go girl!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*