• header

26e oktober 2011

God morgon! Jag stressar som fan här. Jag har 35 minuter på mig att göra mig i ordning och packa väskan men jag tänkte bara skriva lite snabbt här medan jag slänger i mig frukosten.

Idag sticker jag och vovven iväg till Linköping för att hälsa på Angie! Vi åker hem igen imorgonkväll så vi stannar bara en natt (har lite att fixa inför halloweenfesten i helgen), men jag får iallafall träffa min vän som jag saknat så mycket! :)

Aaah nu måste jag klä på mig, hade tänkt locka håret också.. HEJ TIDSOPTIMIST!

Angelica och jag i Cypern i våras! :)

34 Comments

madeleine

Hej kenza! Jag bor här i linköping och skulle jättegärna vilja träffa dig och jag vet att det är många fler än bara jag som vill de! Så snälla kan inte du ha någon träff någonstans med angelicka?:-) kram din blogg är bäst!

Reply
Terese

Hejsan
Jag har precis börjat läsa lite på din blogg och den är väldigt trevlig. :)
Jag undrar vad som gjorde att du blev så stor? Det är väldigt roligt! Men det finns ju miljontals bloggar liksom :)

Reply
fanny

emelie: jaa, jag minns för ett år sen typ, när angelica hade fixat sina metataggar så att när man sökte “kenza” på google, var angelicas blogg det första som kom upp haha

Reply
Emma

Skulle hemskt gärna vilja veta vart du köper dina levis shorts. De är ju så grymt snygga men jag får aldrig tag på några? Vet du några bra sidor som säljer dem kanske?
Väldigt tacksam för svar / Emma

Reply
Charlotte

hej kenza.
hvad gør du egentligt med dine øjenbryn?
farver du dem med øjenskygge, streg eller hvad?
kan du evt. lave en lille to-do guide? :)

charlotte

Reply
Hanna

Cypern är en Ö, vilket gör att prepositionen blir “på” och inte “i”, “På Cypern” är altså den rätta formuleringen.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*