• header

COFFEE

Vi har knallat på stan här i mysiga lilla Linköping. Kallt som tusan men med en liten vovve med kan man ju inte sitta inne, så vi värmde oss med filtar och kaffe. Mys! :)

Nu ska vi snart iväg och handla mat, ikväll blir det tjejmiddag här hos Angie. Sedan blir det film och massa godis!

260 Comments

Johanna

Hoppas det blir ett “dagens outfit”-inlägg :D

kan du itne göra en till “How to match?”, vet att många vill det!

Reply
Lavinia

Kenza du har ju varit så duktig på att dölja rökningen! Vilket är bra med tanke på dina yngre läsare. Tycker du är jätte bra men fortsätt dölja det.

Reply
Jossan

OMG, KENZA!!! det ligger ett ciggpaket på bordet :O omg omg… hahahahaha skoja bara med dig ;)

Reply
Ashoria

NEJ!! Jag borde följt bloggen igår…….. JAG BOR I LINKÖPING!! SKULLE SVÄNGT FÖRBI I STAN EN LITEN BIT FÖR DIN AUTOGRAF KANSKE MEN ÅHHHHHHH… igår var den enda dagen där jag inte följde bloggen!!!

Reply
juliaa'

Känner mig dock besviken på att man inte kunde stöta på dig, för det skulle göra min dag till max! Du får ha en läsarträff här i lilla linköping, skulle garanterad va först i kön!:) kram

Reply
Johanna

Alltså, varje gång du är i någon annan stad än Stockholm så pratar du om staden lite i nedvärderande ton.

Reply
amy

Röker du? Och hur länge har du rökt isf? För om du röker så är din hy verkligen jätte fin!

Reply
nora

OMG OMG OMG!!! Du är i Linköping! Kan inte vi träffas på nåt ställe och ta kort! Diggar verkligen din blogg och stil! Kramr!<3

Reply
Issa

Röker du? Har för mig att du skrivit någon gång att du bara feströkte? Fast att va med en kompis som man inte träffat på väldigt länge känns väll som “fest” ibland? Hehe. Jag och mina konstiga tankebanor ibland alltså! Hoppas du fattar. :D

Reply
Ida

Er så lei av folk som kommenterer når det er en røykpakke på bildene dine, så jeg svarer for deg (correct me if i’m wrong ;)):

Så vidt jeg vet så røyket Kenza fast for noen år siden, men omtrent rundt tiden da hun møtte Alex sluttet hun. Hun røyker fortsatt på fest, og tar seg noen blås på kafe. Hun har ikke offentliggjort noe mer enn dette på bloggen, så hvis du, Kenza, røyker til vanlig forstår jeg at du ikke skriver det, med tanke på alle unge jenter som leser bloggen din.

MEN! Kenza har gjort det helt klart at hun ikke skriver om HELE livet sitt, og at det er noen ting hun liker å holde privat. Så ikke gidd å kommentere røykpakken, men husk på at jenta har et privatliv, og kanskje ikke vil dele sine røykevaner med hele verden!

Hilsen Ida ;)

Reply
sara

haha det är så kul, för jag läser både din och Angelicas blogg, så förra inlägget handlade om dig i hennes blogg och detta inlägg handlar om henne i din blogg ;)
va mysigt ni har det :D

Reply
Emma

Så kul, ^^
Men röker du? heeh,
(det finns en rändare och ett pack sigarreter)

Reply
suck

Haha va? Linköping är en av Sveriges största städer, typ 5e största. Men är man från Stockholm har man väl inte den uppfattningen. Förlåt, störde mig bara.

Reply
Alicia

Hej! Jag såg att det låg cigaretter på bordet bredvid dig på sista bilden. Rätta mig om jag har fel, men röker du?

För övrigt, absolut älskar din blogg! Och du, sluta vara så snygg! Ibland kan man må riktigt dåligt av att kika in på din blogg.. hehe! Kram på dig :)

Reply
Amerikansk-svensk lasare

Roker du kenza? No judgement, jag roker sjalv ibland. Blir bara forvanad. Gor ett inlagg om det. Typ om du har rokberoende, nar du borjade och om du forsokt sluta. En tanke

Reply
s

fattar inte hur du kan hålla dig så fit trots allt skit du äter? Jag tränar typ varje dag men bara jag tittar på en godispåse går jag upp 1 kg! :o

Visserligen var jag likadan när jag var i din ålder…efter 25 eller barnafödande går ämnesomsättnigne åt h-e ;)

Reply
chris

haha nää kenza linköping är inte mysigt;) bott här hela mitt liv och finns bara två fina ställen typ:P

Reply
Elin Kvist

Åh jag bor i Linköping och om jag sett dig idag hade jag absolut kommit fram och sagt hej, för jag tycker du verkar vara en bra person, rolig och ödmjuk & såklart en av de vackraste i Sverige :) nu har jag inte sett dig, haha, men om så vet du vem den knäppa tjejen som ler stort och tokigt är ;) hahahaha ha en fin kväll här i Linkan!

Reply
Martina J

Röker du fortfarande Kenza? Snälla sluta med det, det förstör din hälsa :) kram

Reply
Alan

GossipGuy.se – Sveriges utan tvekan bästa kändissajt. Levererar kändisskvaller före Klick!, Posh24 och MSN. Dessutom är jag oftast först med heta nyheter. Jag är också aldrig rädd för att publicera nakenbilder på kändisar, ocensurerat dvs.

Reply
Claudia

haha varför skiter alla på sig och frågar “röker du?” ja tydligen eller hur? ;) haha

iallafall.. fina bilder! :)

Reply
Ida

OMG altså, jeg ser at min egen kommentar om at folk ikke skulle kommentere røykpakken kom alt for sent… “Røyker du? Røyker du? Kenza, røyker du??” Jesus altså…

Blir helt gal av mennesker i blant. Du er virkelig sterk som klarer alt kjendismaset =)

Reply
ida

Men låt henne röka förfan, vad är ni hennes föräldrar? JA HON RÖKER NI SER JU CIGGPAKETET -.-

Reply
Vicki

Ibland undrar man ju lite över folk som kommenterar här, tänkte på kommentaren om att du talar om andra städer i nedvärderande ton. Hur tusan kan man få “mysiga lilla Linköping” till att vara nedvärderande!? Är det nedvärderande att säga att en stad är liten? Visst, det är Sveriges 5:e största stad, men Linköping är en tiondel så stort som Stockholm så självklart tycker man det är litet om man har bott i Stockholm hela livet… Inget fel med det.

Reply
Emma

Aww, vad mysigt det ser ut och vara, hihi.
Visste inte att du röker, gör du det??
jag har inget problem med det, men jag bara undrar.
kram

Reply
felicia

hej jag undrar oxå om du röker elr inte ,det är väldigt många som undrar det så vi skulle snart vilja ha ett svar;) men men det är ju inte äns säkert att du ser min komentar men men…
Men ville bara säga att jag älskar det du gör och älskar din blogg ;) puss o kram felicia
hoppas du ser/svarar på min komentar.

Reply
Emma

Var på maskeradaffären förut i linköping när ni var där. Blev så himla paff så jag vågade inte säga någonting haha. Det första jag såg när jag kom in var en hund, och jag tänkte ” det där ser ju ut som Kenzas hund” och så var det ju det. Hade varit kul att säga hej, nu känner jag mig larvig…

Vacker som en dag är du i alla fall. Ännu finare på riktigt än på bild!

Reply
Ronja

Låter ju jätte mysigt! :) sj är man sjuk och halsen dör… men kenza, har du börjat röka mer eller? röker sj ibland…

Reply
Tessie

Kenza, jag vill se vad det blir för höstjacka i år.. ;) Är i desperat behov av lite inspiration! Hälsa fröken Blick..

Reply
sofia

Men ofta ingen visste att hon röker. Men låt bruden va bah? Hon får väl röka om hon vill, eller? Lite roligt att alla frågar, känns ju ganska självklart när man ser bilden..

Reply
Shamm

Men herregud, wow…ett ciggpaket. Vad spelar det för roll? Har man följt hennes blogg ett tag har hon tagit upp detta med att röka.
Och förstår inte varför alla skall göra en sådan stor grej utav det.

Reply
johanna

jag säljer min thomas sabo ring billigt!
gå in på tradera och sök på thomas sabo ring!

Reply
sanna

Hej Kenza!
Undrar varför du inte stödjer cancerfonden? Tycker det är väldigt fel av dig,- som är “känd” och tjänar otroligt mycket pengar varje månad. Tyra är ett väldigt bra exempel på en oegoistisk känd kvinna som hjälper till och verkligen kämpar för att få in pengar.

Reply
saga

Blev lite gråtfärdig när jag såg ciggen, min farmor rökte 2 ciggaretter om dagen i 40år och nu är hon förlamad. Så blir rädd varge gång jag ser någon jag inte vill ska försvinna röka….. Vill inte att du ska försvinna Kenza du är så grymt bra!!

Reply
Inez

Varför alla så onödiga kommentarer om hennes rökning? Ni som följt hennes blogg ett tag vet att hon röker och hon har sagt att hon har och försöker trappa ner på det (inte! slutat) och vilken rökare älskar inte en cigg till sitt kaffe? Dessutom är det L&M blåa, vilket är light. Bara för att hon började röka när hon var väldigt ung och är beroende nu, behöver hon inte täcka varenda cigg-paket på hennes bilder för att hon kanske är “en dålig förebild till hennes 10-åriga läsare” Det kanske är barnens mammors fel isåfall som surfar på nätet och läser bloggar som kissies.

Reply
Maja

men DAMN att jag missade! Snällasnällasnälla kenza kan du inte hänga på stan nånstans så att man kan få träffa på dig!! skulle göra min dag!!kram!

Reply
Aya ♥

Neeeeeeeeeeeej varför läste jag inte din blogg lite tidigare, åh jag har ju väntat på det här så länge!! Jag bor ju till och med i stan, hur kunde jag missa dig, sån himla otur :(
Aja, tycker iallafall du är en jättefin tjej och din blogg är jättebra! Hare gööött :)

Reply
Sofia

I just came back from Stockholm on Sunday and it is freeeeezing there! It’s not nearly as cold here in Åbo as it is there!

Reply
sara

nej cigg packet trillade ner från himlen hon röker inte det bara ligger där herregud.. ”röker du” ? ”röker du” ? ”röker du” ? ”röker du” ? ”röker du” ? STFU!!!!!!

Reply
julia

härligt!! du är grym meeen.. ;) jag tycker att du ska skriva om Rosa bandet- galan idag och inspirera folk till att skänka pengar! :) hoppas du också har skänt en slant, men det har du säkert redan! DU är grym kenza, keep going! :)

Reply
maria

jag visste inte att du röker, men många ser dig som en förebild och då är det ju inte meningen att du ska visa sådär att du röker. jag blev faktiskt lite besviken måste jag säga :( jag säger inte att jag har något emot det, för själv så röker jag också. men det är det att många mellan 10 -15 läser din blogg. och ja, du förstår säkert :)
btw, äälskar din blogg !

Reply
Emma

ofta haha visste inte att du rökte :) men om du gör det tycker jag du är duktig på att dölja det med tanka på alla dina unga läsare !

Reply
Michelle

Brukar aldrig lösa kommentarer men var tvungen att kika så fort jag såg ciggpaketet för jag förstod att folk skulle kommentera. Men snääääällla ni. Kenya är väl bara människa och dessutom en ung sådan? De flesta provar att röka någon gång och då bara för Kenza råkat få flera tusen läsare på sin blogg är hon helt plötsligt dålig förebild och alla ska kommentera att hon röker. Om man blir så pass påverkad av en bloggare. Då kanske det är en själv man behöver se över. Låt henne röka och väx upp. Hon är trots allt (enligt mig) en av Sveriges snyggaste kvinnor & rökningen verkar inte bidra till något dåligt ;)

Reply
Emma

Men snälla ni, Kenza har rökt under flera års tid och har flera gånger visat det tydligt i bloggen. JA, hon röker. Inte världens största grej direkt. Hennes liv..

Reply
Em

Varför har du inte haft insamling till rosa bandet? Känns som om du inte bryr dig. Jag ser nästan aldrig att du uppmärksammar naturkatastrofer eller dylikt. Du har ju inflytande på alla ungdomar, varför inte använda det för att hjälpa människor?

Reply
Vicky

Hi there! I love your blog!! Your hair is always beautiful, how do you keep it this way? In particular, how do you make your waves/curls that we often see in your posts? Love ya!

Reply
AAAAAA

FYFAN, skulle se om någon skrivit något om Linköping då jag bor det, så ser jag varje jävla kommentar, röker du? nae, fick damp där alltså… så såhär lyder min kommentar:

Hej, fin bild. Gott med cigg, gör vad du vill.. Hörs då
gulligulligull vovven…

Reply
MISS ALICIA

Hej!

Ta jättegärna en titt på nätbutiken missalicia.se, där det finns smycken och accessoarer för dig och ditt hem.

Vänliga hälsningar,
Miss Alicia

Reply
Siri

Har alltid sett upp till dig, men när jag såg cigarettpaketet ….så sjönk du lite i mina ögon ska jag säga dig! Snälla rara söta du, sluta med det.

Reply
YUME by Ellie

På YUME by Ellie´s sida hittar du fjädersmycken, namnsmycken och mycket mer. Jag vill tipsa dig om att du nu kan få hela 20% rabatt om du uppger ordet: BLOGG vid din beställning. Dessutom får man alltid fri frakt hos YUME by Ellie. Tipsa om sidan på din blogg och få ytterligare 10% rabatt när du skickar med en länk vid beställningen. Alltså: 30% rabatt! =)/ MVH YUME by Ellie

Reply
Pia Aa

Hei! Jeg har et lite spørsmål. jeg skulle egentli linke til kjolen, men det gikk ikke.
Men den kjolen du har på deg på Nelly som heter Chiffon Bandeau Dress, er den liten i strl? er litt redd den er kort. Er 164-165 og pleier å bruke xs. HÅPER du vil svare:) liker bloggen din :)

Reply
elina

direkt när jag såg bilden tänkte jag att de skulle va kul o läsa alla kommentarer, som jag tänkte 80 procent: RÖKER DU?
hahaha i knew it!

btw, du e sjukt vacker!!

Reply
Jena

Kul att du är i Linkan, när du ändå e där prova sveriges godaste kebab på kebab house! Oförglömligt gott!

Reply
amanda

“OMG röker du?”
“OMG ÄR DET DÄR CIGG PACKET?”
“OMG KENZA RÖKER DU, VARFÖR RÖKER DU”
” RÖKER DU IGEN? DU SA JU ATT DU HAR SLUTAT”
” VARFÖR RÖKER DU”
” DU SA JU ATT DU BARA FESTRÖKTE, VARFÖR RÖKER DU NU”
“VARFÖR ÄR LM PACKETET BLÅ?”

Alla Kenzas kommentarer var om ciggpacketet och hennes rökande, vad är problemet? Ja hon röker, nej hon har inte slutat röka. Hon har aldrig sakt att hon slutat röka, hon har själv sakt att hon röker vad spelar det för roll om hon röker eller inte? Låt tjejen leva sitt liv, eller hon kanske är en dålig förebild för att hon röker? Haha please, grow up. Blir så jävla irriterad på vissa människor som gör det till en stor grej.

Reply
elina

ahaha hur måmga gånger kan man skriva röker du?! vad spelar det för roll?! bara för att människor råkade gilla hennes blogg betyder det inte att hon fån och med den dagen blir känd måste sluta göra allt som är dåligt! hon måste inte föregå med gott exempel och vara nån jävla förebild. HOn är SNYGG SMART ROLIG och skriver uppenbarligen så att människor vill läsa mer och mer! ba skit samma om hon röker eller ej! skit ni i det!!!!!!!!!!!!!!!!

haha såg precis senaste avsnittet av modelljakten hahah när andreas tappar sin mobil och när ni flummar i slutet! så ball

Reply
Nicole

Helluu!:) du borde ringa mig idag om i morgon! vet ju inte ens vart eller nåt :P Kraam

Reply
elsa

fin du är!! har alltid älskat dig och din blogg, men jag visste inte att du röker? :o Inte braa….

Reply
elin

hahahaha såg just avsnitt 6 av modelljakten, skrattade tokmycket åt i slutet när du och andreas står på leksaken och sen du ba; in me dej! o han ba; SER DU HUR HON BEHANDLAR MIG!!!!!!!!!!
bäst

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*