• header

På tåget

Nu är vi på tåget! Mani har inte bara hittat en utan TVÅ hundkompisar här på tåget så han är helt överlycklig haha. :) Nu ska jag koppla av med lite musik.. Kram!

20111026-102856.jpg

38 Comments

Josefine

hej! bara undrar, vad är mani för ras? är det pekingese och chihuahua i honom? kram

Reply
Dixi Wonderland

Bra att han kan få kolla ut. Min hund Bonzo är nog lite åksjuk av sig så han skulle aldrig klara av att åka tåg om han inte fick kolla ut :P

Reply
L

Kan inte du skriva en lista typ? det är så kul med listor.
Hur lång är du?
Vad väger du?
Favoritmat?
Favoritfärg?
Favoritartist/film/spel?
godis?
m..m
Vore jättekul om du kunde svara ppå alla dom här frågorna.
Kram

Reply
Cecilia

Hej!
Blir Mani lätt åksjuk i bilen, på bussen, tåg m.m?? Min Papillon/Phalene tjej snart 3 år blir väldigt lätt åksjuk & kan kräkas.. Har du några bra tips?
Kram & ha en skön dag & kväll med din vän!

Reply
Petra Z

Hejsan fina du!

Tänkte bara nämna att du är med i senaste Frida tidningen. Texten var jätte bra :D <3

Från Petra

Reply
Nea:D

Jag undrar en sak…
Finns det earcuffs som inte har en “ring” där uppe utan ett vanligt örhänge? alltså om man har ett hål i örat längst upp i örat, finns det inga earcuffs som man kan sätta i där istället för att ha en ring runt örat?

Tacksam för svar♥

Reply
Nina

Han är väl ändå en papillon å inte en chihuahua? :/ eller är han en blandis? underbart söt är han iaf :)

Reply
Maria

Kenza du måste sluta “dra” i klänningarna på Nelly. Om du inte är med handen och drar/fingrar på klänningen på någon bild så gör du det på catwalks videon.
Kan tänka mig att det är lite nervöst eller något men försök tänka på det nästa gång, du gör det nämligen på 95% av produkterna du visar upp. :/

Bara som ett tips!
Kram!
Maria

Reply
Jenniefer Karlén

Mani är så otroligt fin. Jag själv vill jätte gärna ha en hund, dock en rottweiler(egentligen) men mindre hundar är mer mehändliga speciellt för första hunden.
Men vad är Mani för ras, papillon/chihuahua?
Hoppas på svar

Kramar Jenniefer<3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*