• header

Påväg hem

Nu sitter jag och lillskrutten på tåget påväg hem till Stockholm igen! Det var så himla kul att hälsa på min fina vän, vi ses ju så sällan… När hon är uppe i Stockholm är antingen hon eller jag upptagen med massa jobb så vi hinner aldrig ses. Men på lördag kommer hon på vår Halloween-middag/fest så då ses vi igen! :)

Nu ska fördriva tiden med att svara på era mail & kanske se en film. ♥

68 Comments

Johanna

var har du köpt den halsduken????? länge letat efter en men inte hittat :/ snälla svara, 3 gången ja frågar :)

Reply
felicia

kan inte du länka mig? snälla! Skulle betyda skitmycket.. jag vill bara få en liten hjälp på traven.. Snälla! Det vore underbart om du hjälpte mig..!

Reply
Chasse

Hej hej! Älsakr din blogg väldigt mkt ;)<3 Men tkr att du kan göra lite videoinlägg.
Ps. DU ÄR BÄST!!!

Reply
Lovisa

hej på dig ! :)
Skulle du inte kunna ha en bloppis någon gång skulle vara jätte roligt kram Lovisa ! <333

älskar din blogg ! <333

Kommer du typ ha blogg träff eller så i göteborg eller något för dina läsare ? … <3

Reply
freja

HAHAH gud så pinsamt! har suttit o garvat åt mig själv, jag blandade ihop dig med tyra sjöstedt på första frågan hahah o sen blev allting bara fel .. :)

Reply
bella

SNÄLLA kan du inte göra en outfit bild från igår med den blås stickade tröjan :D?

Reply
jessica

Jag har en fråga jag länge funderat på.
alla andra bloggare som kissie och dessie och paow dem skriver ju ofta om när de blir förföljda och har det jobbigt med alla människor runt om kring sig utanför deras hus osvosv.
Har du det så också?
Det är jätte bra att du inte lägger ut massa sånt och blir som dem, men jag satt och tänkte nu att något negativt måste väl hända dig med pga att du är så känd. Eller har folk kanske mer respekt för dig än vad de har för dem andra?

Reply
Elfi

i loooove your hairstyle!

please watch my fashion and lifestyle blog.
i am a freelance grafikdesigner at germany:)

Reply
Sarah

Förstår hur du känner, sedan jag flyttade till New York har jag insett vilken lyx det är att ha sina vänner nära. Visst kan man ta flyg till NY över en helg, men det kanske inte är något man har tid eller råd att göra särskilt ofta.

Reply
Pia

Ger du nånsin pengar till rosa bandet och andra fonder? Eller endast till fattiga barn. Du borde ge till mer än bara en med tanke på din ekonomi.

Reply
Alan

GossipGuy.se – Sveriges utan tvekan bästa kändissajt. Levererar kändisskvaller före Klick!, Posh24 och MSN. Dessutom är jag oftast först med heta nyheter. Jag är också aldrig rädd för att publicera nakenbilder på kändisar, ocensurerat dvs.

Reply
frida

jag såg dig på H&M idag men du såg upptagen ut för du pratade med dina vänner, nu ångrar jag mig jätte mycket att jag inte gick fram! Har nästan lite ångest haha. Det var första gången jag såg dig på riktigt och du var lika snygg i verkligheten som i bloggen, det är kul så ta åt dig! Jag hoppas verkligen att du kommer till Linköping någon mer gång och nästa gång jag ser dig ska jag samla mod och gå fram! You rock girl! :D

Reply
Evelinn

Hahah gulle hunden! Vad är det för tröja du har på dig? Av det lilla man ser så är den snygg. Jag har plötsligt blivit jätteintresserad utav stickade tröjor :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*