• header

Torsdagkväll

Jag och min pojkvän har precis ätit middag och sitter nu och försöker komma på vad han kan vara på Halloween-festen på lördag. Två dagar kvar och han har fortfarande inte bestämt sig, typiskt killar haha.. Mina killkompisar messar och frågar “vad ska jag vara???? hjälp???” också.. Men jag håller faktiskt med dem för det är rätt svårt att komma på någon rolig karaktär som kille! Jokern, Batman & sånt är ju inte så kul…

Har någon något förslag? Jag själv har ju min kostym klar, och vingarna har anlänt! :)

Två bilder från idag i Linköping. Angie hade sånna sjukt snygga brallor på sig! 

237 Comments

NORRLAND

Den galna Hattmakaren från Alice i underlandet! eller kanske en mimare ;)

Kenzas svar: Hattmakaren var han faktiskt på Tyras maskerad i vintras! Så vi försöker komma på något annat.. Fortsätt gärna komma med tips!! :) :)

Reply
Johanna

Hej Kenza!
Jag har sett att många har kommenterat och frågat några frågor.
1. Vart har du köpt den fina tröjan och halsduken du har i inlägget nedan? Den du publicerade innan detta inlägg.
http://kenzas.se/2011/10/27/pavag-hem-3/
2. Vart har du köpt din blåa stickade som du hade på dig igår? Kramis!<3

Kenzas svar: Hej! Tröjan jag har på mig idag är gammal från Topshop och halsdukten från gina. Den blåa är från Zara, ny! Kram kram!

Reply
Lina

Kolla Tim Burton filmerna…där finns många härliga män att klä ut sig till! Edward Scissorhands, Sweeney todd eller så :)

Reply
moa

min pojkvän var edward scissorhands en halloween och det var GRYMT!!! lätt bästa och roligaste utklädnanden på hela festen! man kan även vara en “tunnel” och göra ögonhål(finns att köpa på barnaffärer, ihopdragbara), fast det blir jobbigt att måsta stå hela kvällen iof….

Reply
belle

alltså, vi har ju det “vanliga” som man kan expremitera lite med; zombie, vampyr, frankenstein osv. Man kan också komma på egna karaktärer eller ge en t.ex. zombie en egen twist, t.ex en cowboy zombie etc. Annars tycker jag jokern är ball höhö. Skelett är också roliga faktiskt men inte många som är dom. Man kan vara Jack i A nightmare before Christmas. Voldemort (gärna den som vågar skära av sig sin näsa). Sen finns en massa tips på youtube, make up tur… vafan heter dom haha? make up turtorials. Ja. T.ex. såg jag en “Zipperface” som var pretty damn cool. Annars kan man va en körv. Vad man vill, lek med fantasin!

Fina bilder btw ;)

peace

Reply
-B

Eftersom du ska vara älva tycker jag han kan vara Peter Pan, and besides, nothing turns on a women like a man in tights ;)

Reply
Ida

Jag har gått som geisha. Min kompis som Sailor Moon och Lady Gaga. Lite udda, finns många roliga Gaga-outfits..

Reply
eve

Angelina är så jäkla modemedveten och snygg!
Speciellt om man jämför med alla andra modebloggare!

Reply
Louise

KLÄ UT DEM TILL CAPTAIN SPAULDING FRÅN THE DEVIL’S REJECTS!!!! Världens bästa film :D

Reply
Sanna

Kenza hur kan du vara så smaaal? Kenza röker duu? Kenza vad äter du för mat? Kenza vilket toapapper använder duu? Hjälp mig med svaren för jag har ingen egen förmåga att tänka!

Reply
eve

Du är otroligt fin kenza det ger jag dig, men för att vara ärlig tycker jag du är alldeles för feg i din stil för att kallas modebloggare. Det är lite konstigt att du av alla hundratals vrålsnygga moderika bloggare vinner modepriser……
Vanlig jacka, halsduk, jeans och acne pistols känns väldigt tråkigt!

Reply
lisa

Oh! Han borde vara Peter Pan! Eller Hook om han inte känner för att gå runt i trikåer.
Så passar ni lite… För du ska ju nästan vara tingeling?

Reply
sara

super fina brudar!! :)
fick ett sms av min kompis att hon träffade dig och angelica idag, kan inte säga mer än att man blev något avis.. haha :)
men hoppas du hade det riktigt trevligt i linköping!! :)

Reply
micaela

Hej! Jag brukar läsa dina blogg ganska ofta, kollar dina outfits och din vardag jag har nu blivit mer inspirerad, min blogg är nystartad och handlar om kläder, mode och inspiration. Vore kul om du titta förbi nångång!
http://micaelajohansson.spotlife.se/

Ha de bra, tyvärr har jag inget bra tips om vad din man kan klä ut sig till, förra året var jag själv tjuv. Hel svart klädsen, glöm inte mössan(!) och lite accessoarerna!
Kram // M

Reply
Donna

hej kenza hoppas du svarar nu då hehhe:)
jag undrar vilken storlek har du på jofama by kenza 3 och 4an för har funderat att köpa dom
kram

Reply
Michaela

Hmm Dracula, inte så roligt kanske men klassiskt. Samma sak med Prince Charming, det fega Lejonet, Elvis, Super Mario Bro’s om man är två, SUPERMAN, vampyr (inte dracula men typ gula linser blod runt munnen och tänder ofc) ett kort ifrån Alice i underlandet, trollkarl, Maffia, Hippie, 50-tals snubbe..osv osv ;)

Reply
Molly

Legogubbe! Klä en papperskorg med paper mache och ta bort papperskorgen när det har stelnat, då har du formen av ett legohuvud. Måla detta gult och sätt dit ett “legoansikte”, klä dig färgglatt:)

Reply
Linda S

Killarna kan vara, polis,trollkarl,vampyr,pirat,superman,batman,zorro osv :D!!! kram vackraste i världen

Reply
Leah

Peter Pan, Vampyr (nån karaktär ur Twilight eller True blood), Jack Sparrow, Dupontarna (om man är två kompisar), Kapten Haddock (när jag ändå är inne på Tintin), Harry Potter, Dracula, Robin Hood, Borat eller Super Mario! Oj, det blev en salig blandning, haha.

Reply
isa

hej snygga kenza!
jag undrar bara i vilka butiker i finland man kan köpa din jofama by kenza skinnjacka ? :)

Reply
Vicki

Han kan ju köra på en annan lite mer läskig Johnny Depp karaktär typ Sweeney Todd annars är ju karate kid ett alternativ om det blir ont om tid och svårt att hitta kläder. Inte så läskigt men det behöver man ju inte vara på halloween :-) hoppas ni kommer på något, har samma problem med min pojkvän som inte heller har någon aning =p som du sa typiskt killar haha!

puss & kram

Reply
Erika

The mad hatter, Edward Scissorhands, Dr. Evil, Avatar! Ni får gå igenom en massa kreativa filmer så hittar ni nog något :)

Reply
Elina

två av mina kompisar var utklädda till Mario och Luigi förra året, sjukt charmig utstyrsel. Och dom funkar ju även om man är ensam, behöver ju inte vara båda två :) (tycker förövrigt att mannen din skulle vara en GRYM Mario!)

Annars är diverse spelfigurer rätt ovanligt egentligen, såsom Link ifrån Zelda och liknande.

Hoppas ni kommer på något fräsigt! :D

Reply
Mira

Morsomme guttekarakterer kan være Super Mario (kanskje ikke så ekstremt orginalt, men veldig morsomt). Eller “where´s Waldo” (“hvor er Willy” på norsk).

Reply
nesrin

Han kan kanske klä ut sig till super mario? fast inte med mustasch dårå :P
eller kanske hattmakaren från alice i underlandet?? :D

Reply
Sandra

Peter Pan! Eftersom du typ är Tingeling!:) Jätte gullig om man matchar varan, som ni gjorde förra gången:D

Reply
Linda

Faktiskt svårare när det gäller killar och halloween…Dom brukar ju oftast gilla lite läskiga specialeffekter med blod osv.. jag ska fundera!

Reply
linnea

Man kan alltid klä ut sig till någon känndis , elr typ vampyr, pirat eller polis , puss

Reply
sara

hm, håller me om att de e ganska svårt men om man ska rabbla upp en ganska massa random utklädnader till killar så kommer jag på Peter Pan, Jack Sparrow, Borat, Edward Cullen (behöver ej vara honom typ vampyr i allmänhet :P), Barney Stinson, någon karaktär ur Sagan om Ringen, Super Mario, Sweeney Todd, Aladdin osv… De finns mycket man kan komma på från Disney filmer t.ex och även karaktärer som Johnny Depp har spelat som så de e ett tips:)!

Reply
chris

emil i lönneberga, kung, prins, sjörövare, super mario, pimp, fånge,polis, doktor, robin hood, zorro, james bond, cowboy.. någon av mina förslag borde din kille kunna vara lr någon av dina vänner :)

Reply
lynlee.

En pizzakartong runt rumpan och kuken, ursäkta språket, och sen ingenting annat på sig (möjligtvis kallingar) är sinnes coolt!

Reply
Louise

klä ut dig till edwars scissorhands. coolt och enkelt, peruk som du tuperar slarvigt sen kan du göra knivarna på fingrarna av a4-papper som du viker ihop och sen har du silvertejp om :)

Reply
marockanen

Han kan klä ut sig till :
* trans
* punk/rock/emo
* mumie
* zombie
* 60-tals
* 50 cent
* 2-pack
* gay

skulle vara en stor ära om du/ni valde ngt av de förslag

Reply
Dixi Wonderland

Personigen tycker jag det är lika lätt för både tjejer som killar. Nu kanske inte alla är en lika stor nörd som jag men jag tycker helt klart att alla Marvel hjältar funkar och även DC!
Wolverine
Hulk
Stålmannen
Spiderman
Batman
Transformars
Capten America
Gåtan /Som Jim Carry spelar i Batman
Magneto / Från X-MEN
Flash
Hobbit
Peter Pan
Polis
Brandman
Tarzan

Reply
Tante Jul

Jack Skellington, så klart! Om han begynner å planlegge nå så kan han jo ha kostymet klart til neste år… Og da kan du være hun filledukken (jeg snakker naturligvis om karakterer fra Nightmare before Christmas).

Reply
Emma

Kör på Kizz outfit i en enkelt variant. Vi körde på stjärnor runt ögonen + kizz tröja med svarta slitna jeans!

Reply
Olivia

Hej Kenza, jag måste bara ställa en random fråga.
Har du någonsin fått dig hjärta krossat? Hur gick du vidare?
Snälla svara på bloggen!

Reply
Caroline

Någon militär, typ svarta streck i ansiktet och runt armarna och något grönt på kläderna, det är snyggt både till tjejer och killar! Det ska jag köra på iaf :-)

Reply
wendela

Vi hade utklädningsdag idag i skolan. En kille var packman figuren men en rund formad kartong, as kul! Sen så är ju hattmakaren en klassiker! Svampbob, will wonka osv!

Reply
kim

jag tycker att det är klockrent när en kille klär ut sig i typiska tjejkläder, som typ nån med klänning som ska vara sexig för en tjej typ ! hähä

Reply
Emma

Hahaha, I know! Han kan vara Jake från Twilight xD Musklig och mörk som han är ;)

Reply
Linnea E

Han kan vara Woody eller Buzz Lightyear från Toys Story! ;) eller kanske Kapten Jack Sparrow från Pirates of the Caribbean! :)

Reply
tjej

Hej,

Här är några tips till vad killar kan klä ut sig:
Kalle Anka, Smurfarna (Han kan typ måla sig blå och ha en vit peruk och vit skägg på sig), Emil, Bamse, Spiderman Mr bean, Lejonkungen ect

Hoppas du får en lyckad fest på lördag <3

Reply
ROBOY

OMGOMGOMG!!!
föreslå att han kan vara roboten i LMFAO’s videor du vet? hahahahahha vore så jävla kul, då kan han stå och shuffla all day

Reply
miri

jag har ju fått dille på rocky horror picture show och där finns det ju några att välja på, franknfurter, riff ruff eller rocky t.ex. ;) själv ska jag vara magenta på halloween, kommer bli goooood!

Reply
J

Clockwork Orange… Vita brallor, vit skjorta, vita hängseln, hatt, lösa ögonfransar på under fransarna. Lätt och kul ! :)

Eller Ghostbuster, haha en kollega till mig var det för nåt år sen. Lätt bäst på festen…

Reply
Andrea

Kan du inte försöka övertala någon av dina killkompisar att vara Stig-Helmer?! Jag har försökt med min kompisar, men aldrig lyckats… Haha :)

Reply
Victoria

De förslag som redan sagts är bra, men om han ska vara Peter Pan så ta inspiration från den nyare filmen (från 2003) tycker jag. Mycket bättre än den äldre versionen med hatt, tights osv.
Här får du lite fler förslag till killar: någon ur Pirates of Carribean, Avatar, Green Lantern, Man från Sparta (300), The Crow, Aladdin, Michael Jackson, surfare, boxare, Puck från Glee, Priest, Tarzan, Fantomen på operan och Hugh Hefner.
Lycka till! Hoppas ni får det kul :D

Reply
Vicktoriya

Han kan kla som en fransman :p Jag var det for natt ar sedan. Hade en basker pa huvudet, en randig troja, malade en mustacsh och gick runt med en baguette under armen hela kvallen…

Reply
Iwyn

Om de är riktigt vågade kan de ju gå som Tarzan eller Mowgli hahaha xD
Men de kan ju gå som Voldemort, Shrek, Ninja, Jack Sparrow eller skaffa sig en sån där Full spandex suit kanske. :)

Reply
Danni

Om han inte kommer på något..så är Hugh Hefner en lätt outfit. röd morgonrock, tofflor, lite dollarsedlar ;)

Reply
lisa

GRannen i bäck!! det som behövs är en krage för nacksspärr, lite färjat oranget hår och kanske någon speciell skjorta! googla honom så får ni se bilder. Glöm inte wiskey glaset ;)

Reply
Alexandra

peter pan kanske, då matchar ni ju lite! eller ngn från 1600-1700 talet :P med vitt ansikte och peruk och sånt! :)

Reply
Sofia

Han kan vara typ, peter pan! haha, eller typ någon från Pirates of Caribbean?

Reply
hddji

peter pan så klart?
du är ju “tingeling” då är de inte mer än bäst om han är peter! haha

Reply
Carro

Din pojkvän kan va typ Peter pan! för du e ju typ lite tingeling right..? <33

Reply
elina

men alltså Halloween ska ju vara freakyyyy! inte gulliga älvor, alice i underlandet, osv osv..
fan, bloda ner er lite!

Reply
Johanna

Inte så sexigt det här kanske men jag har varit både pumpa och snögubbe och gjorde fullständig succé båda gångerna. Fortsätter på jultema men vad fan, ett ar killar var en gång en julgran, ihopkopplade och hade t o m julgransbelysning att plugga in i väggen :)

Reply
Lollo

Var har du köpt din sjukt fina gröna jacka? Älskar din stil!! Vore jätte snällt om du kunde svara på vart du köpt jackan. :)

Reply
Anna

Vad har hänt med ur din garderob och när du gjorde som “resuméer” från varje månad förra året? Ahhhh!!! Kenzolainen!!!!

Reply
Karin

Kan han inte klä ut sig till nån snygg fotbollsspelare, typ Ronaldo eller vem som helst från spanska landslaget; David Villa, Iker Casillas, Puyol..vore väl kul:) Glöm inte att fota och visa oss här sen!!

Reply
Andrea

Om du nu ska vara älva så kan väl han vara Peter Pan? :) Tycker jag funkar alldeles utmärkt, och det är inte så vanligt att man klär ut sig till Peter Pan.:)

Hoppas ni får en toppenkväll iaf! :) Kram

Reply
Johanna

Komma som älva och Peter Pan ? Rosa pantern (hade en heldräkt på en maskerad jävlar vilken hit!) Borat (lite lättklätt dock) ingen klär ut sig till djävul längre en trend man kan återuppta. Måla sig gul vit tröja blåa byxor och lite fettavalkar och där är homer Simsson. Kiss stjärnan, en hederlig bonde finns hur mycket som helst! Fast klurigheten kommer när man ska vara snygg på samma gång men de går nog bra! (polis, brandman) galenskaperna. Tågkontrollan tro mig han kommer skrämma skiten av varända än! Vem gillar kollektivtrafiken såhär års liksom?(; Sen Kan han ju vara boxare (Rocky)! Ha de gött från Götet!(;

Reply
Linn

den lilla gubben i Saw som cyklar på en trehjuling. Svart kostym, vit skjorta, röd fluga och vita handskar. Plus ansiktsmasken och svart peruk.

Reply
- Mikaella

Olyckan, det är han från trazan och banarne!

Eller kanske någon från disney… Alladin, peter pan, han sjörövaren från peter pan… Ne jag vet inte :P Kramkram

Reply
Lab

Hi, just a quick question, is that scarf an infinity scarf or a regular one?

thanks!

Reply
Nathalie Petersson

Hoppas du får en bra Halloween!

Missa inte min resa till Oman för massa olika modejobb i två veckor från och med måndag! Även sista dagen att vara med i goodiebag utlottningen! :)

Reply
Edith

Hej!

Min pojkvän hade samma problem så vi bjöd över en galen kompis, tog ett glas vin och kollade oss runt i lägenheten. Vi har precis flyttat så det låg IKEA-påsar överallt. Och plötsligt hade vi svaret!!! :D

Klipp hål för benen i botten, ha handtagen som hängslen, sätt på honom blå jeans och måla överkroppen och ansiktet blått med kroppsfärg. Mycket förvaringsplats i påsen under kvällen också…! Garanterar att ingen annan kommer vara IKEA-påse på din fest x’D

Reply
airaM

Fast, om jag ska vara ärligt är det inte så värst påhittigt att vara älva heller, även om du kommer vara en sjukt läcker älva. :)
Men om du nu ska vara älva, så kan ju Aleks vara alv, från Sagan om Ringen. Typ Legolas. Annars skulle det var kul med Super Mario Bros. :)

Reply
L

Super Mario, Ninja Turtle, Skeletor (He-Mans enemy!), transformer, pimp, liemannen, transa, Kissie (höhö!), Vincent Vega eller Jules Winnfield (Pulp Fiction) osv.

Reply
josefin

Peter pan, eller kapten krok, eller det där lilla “barnet” i Peter pan som är en liten panda eller vad han är! haha

Reply
Elin Fornbrandt

Det roligaste är ju när en kille inte klär ut sig snyggt/sexigt, dvs till en tjej/tant eller en mer rolig figur. Typ om han skulle klä ut sig till Sailor Moon eller Prinsessan Peach i SuperMario! Eller så kan han ju vara Super Mario ;)

Reply
Johanna

i den spanska skräckfilmen “barnhemmet” så är det en läskig karaktär, googla “barnhemmet” så ser du en filur med en tygsäck dragen över huvudet och knappar som ögon med en liten peruk på. Ett annat tips är ju gubben som cyklar i Saw

Reply
Jasse'

Hej, jag älskar din blogg och läser den varje dag.
Jag har själv en blogg och jag undrar om jag kan få en fuktion som du har.
Längst ner på din blogg står det “nya inlägg” & “gamla inlägg” jag har kollat runt i olika sajter men inget kan hjälpa mig. Om du kan hjälpa mig skulle jag bli jätte glad!
Kram! :D

Reply
Emilie

Peter Pan, Robin Hood, Gomez Addams eller Dracula :)
Eller varför inte zombie någonting. Typ zombie musketör eller ngt ;P

Reply
Linda

Han skulle ju passa som Legolas från Sagan om Ringen!! :) Dessutom skulle ni ju matcha varann lite grann då.

Reply
Linda

Och förresten skulle ju du vara jättefin som Arwen, du liknar ju t.o.m. henne… men å andra sidan, dina älvvingar var ju så otroligt vackra, så klart du ska ha dem :)

Reply
Marie

Ninja turtles!! Det kan ett gäng grabbar tillsammans klä ut sig till, de är ju typ 5 stycken :)
Cowabunga för hela skiten ;)

Reply
Kelly

Helluuu.. tycker att din pojkvän skulle kunna vara Peter pan. Gröna/bruna byxor, en grön väst och en grön luva. Lite målning i ansiktet och någon kniv fäst i ett skärp. Roligt och annorlunda :)

Reply
Klara

Snape i harry potter. En som var det på halloweenfesten jag var på förra året. Han var lätt bäst klädda, haha.

Reply
Malin

Min pojkvän och hans bror var Tintin och Kapten Haddock förra året! Det var grymt!

Reply
Olivia

Hej Kenza :)

Din pojkvän kan kanske ha linser, coolt smink som det ser ut att han blivit sjuten sen en lite i sönderriven kostym eller trasiga kläder :)

Lycka till !

Reply
m

som kille kan man klä ut sig till en läskig fågelskrämma, med slitna kläder och en sån där påse på huvudet.. sen finns det en sida som heter “partykungen.se”, där det finns massor olika dräkter, som “saw” osv. grymma!:D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*