• header

Presskonferens

Nu har jag varit på presskonferensen! Robert och Ashley fick svara på massa frågor från alla journalister. Angelica frågade också en fråga men jag vågade fan inte haha, men som ett stort fan av the twilight saga så var det väldigt kul och intressant att få sitta där och lyssna!

Här kommer en bild så länge.. :)

37 Comments

tuinUF

Hej!!
VI är fyra tjejer på 17 och 18 år, vi heter Sandra, Jane, Jessica och Emilia. Vi har precis startat vårt egna UF (ung företagssamhet)

Vår affärsidé är: Bituin Uf hjälper utsatta barn i Filippinerna då vi hjälper barnhem att utvecklas. Alla barn är en enskild stjärna, och alla barn ska få chansen att visa stjärnan de har inom sig.

Vi skulle vilja synas mer, och eftersom du är en kä’nd bloggare och har tusentals läsare så skulle du hjälpa oss enormt!

Vi behöver verkligen synas för att försöka få sponsorer och hjälp med att samla in pengar.
Du hjälper dessa stackars barn om du tipsar om oss eller länkar till våran sida… Det vore så himla snällt!!

Hoppas på svar! :)
ps. vill du veta mer, kolla vor blogg, bituinuf.devote.se

Kram

Reply
Rebecca

Hej kenza, jag har sett att du älskar buffy och vampyrerna precis som jag. Har letat som en idiot efter boxen, men vet inte vart man kan köpa boxen med alla säsonger. Kan du snälla säga vart du köpt den? Btw, sjukt avundsjuk att du fått se robert pattinsson irl;)

Reply
Sara

Kan du inte lägga in fler bilder om du har? :)
Gud va roligt att få vara där!

Reply
Victoria

Vilken tur du har som får träffa dom :D så avundsjuk på dig!
du har en fantastisk blogg Kenza, ha det bra <3

Reply
Malin

Omg omg omg!
ÄLSKAR twilight :D
Äger fett mkt <3
Du ska gå premiären av Breaking Dawn part 1 va?

Reply
Beatrice

I am jealous ’cause I’m huge fan of Twilight Saga. Can you tell something more about this conference ? Please:)

Reply
Hanna

Hej Kenza! Har du hört Brunos nya sång som ska vara med i breaking dawn.. Den är svinigt bra och spelas hela tiden på radion här i USA.. It will rain heter den och du bör lyssna på den om du inte har hört den redan:) kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*