• header

1a november 2011

Hello darlings! ♥

Sovit gott? Jag har sovit fööööööööör gott. Råkade liksom snooza från klockan tio till halv tolv. Lyckat! Nu sitter jag och äter frulle iallafall och gör mig i ordning. Ska hänga med Tillan klockan ett!

Hon kom nyss hem från ett halvår i Indien (ok, det var i februari hon kom hem men det känns som nyss!) och nu ska hon ge sig iväg igen den jäkeln. På torsdag sticker hon till Sydamerika ett halvår för att resa runt. Jag är SÅ avis. Och min pärla Mika är ju borta i Asien & Australien och har några månader kvar där.. Jag vill också resa runt! Det är sånt här jag inte kan göra pga mitt jobb (vissa av mina projekt jobbar jag med konstant och det skulle aldrig gå att bara släppa det ett halvår) och vovven såklart, men samtidigt får jag ju göra massa annat så det är klart att jag är glad ändå. Men kanske i framtiden blir det min tur att se världen….på riktigt? Få hjälpa till på riktigt?

Tillan och jag för nästan två år sedan

64 Comments

Sara

Hej Kenza! Jag undrar en sak, asso du är så gaaaaaalet snygg, och du la upp en bild från när du va ca 15 år någon gång och du såg så sjukt annorlunda ut (fast lika snygg! xd), så jag undrar hehe skulle inte du kunna lägga upp några fler bilder från när du var yngre?? :) kram!

Reply
Anna

Jag började precis följa din blogg, och jag tycker den är super! Men eftersom jag inte hängt med så länge så vet jag inte vad din hund heter..?? Du kanske har skrivit det men jag har i sånna fall missat det…
Kram! ♥

Reply
Elina J

Hej Kenza! :)
Vilken färg skulle du säga att din fuskpälskrage från H&M är? Finns nämligen på hemsidan i färgerna brun, beige och ljusgrå. Vill ha den färgen som du har men är osäker. Vore snällt om du kunde hjälpa mig.
Igår visade du upp den fina klänningen som du plåtades i för Nelly. På hemsidan står det att du bär storlek S men igår när du svarade på kommentarerna så sa du XS. Vilken storlek har du? Kan det stå fel på Nellys hemsida? Kram på dig<3

Reply
Hanna

Kan du inte göra en november 2010, nu när det är november 2011? du vet sån när du blickar tillbaka? :D

Reply
Evelina

Hejsan Kenza!
Jag heter Evelina och är 13 år, jag undrar hur du har fått din blogg så stor? Jag har en blogg som jag skriver varje dag på, men ändå så är statistiken låg, omkring 20 läsare bara. Hur gör du, kan du kaske hjälpa mig med problemet, jag tycker ju att det är kul åh blogga, men man tappar liksom gnistan lite när man ser att nästan ingen läser. Kolla gärna in på min blogg och så kanske du kan säga vad felet är, ska man be om länkbyten med de stora bloggarna? :)

Tacksam för svar! kram Evelina

Reply
T

Snygg klänning eller vad det är. Vad mycket snyggare alla foto blir när de är i svart-vitt. Läckert!

Reply
Tindra

Hej jag bara älskar din blogg!
Jag har tagit JÄTTE mycket mode tips och sånt av dig!
Du har en så SJUKT bra stil och söt som tusan!
Önska att jag såg ut som dig!
Hoppas du har en bra dag!

KRAM.

Reply
Tindra

Hej Kenza!
Jag tycker du har en så SJUKT snygg stil och SUPER söt!
Har fått JÄTTE mycket tips och saker i från dig!
Hoppas Du får en bra dag!!! <3

Reply
Nicole Persson

Hej Kenza!
Har du slutat tillverka dina skinnbyxor med dragkedjor vid vaderna? Jag har nämligen letat och letat.. är ute efter stl 34 men de kanske inte ens har funnits i den storleken? Prövade nämligen stl 36 en gång men de korvade sig lite väl vid mina knän och för stora i svanken.. Men hur som helst vet du vilken sida som jag kan hitta skinnbyxorna på för är helt betagen utav dem och hittar absolut inget.

Älskar din blogg och ditt märke Jofama!
Kramar. ;)

Reply
Seline

Har ni kläd ångest inför jul? Gå in på http://www.seline.se och shoppa hem allt från kläder, jackor, väskor och Swaroviski Smycken.

Eller besök vår butik i Gamla stan.
Lilla nygatan 20, 111 28 Stockholm.

Reply
Sarah

Gud så underbart. Önskar att jag hade råd med något sådant. Förhoppningsvis snart. För just nu spar jag till en tågluff nästa sommar. Det kommer bli kanon :)

Reply
ylva

Hej! Jaa… jag har sovit gott, du? Du e bäst Kenza! Funderar på att köpa en jacka som du gjort! Den e supersnygg! :)

Reply
ida

Resa runt så är nåt man gör innan man har nåt fast jobb och liv här i Sverige. Du hade ju tur och hittade bra jobb tidigt så inte ska du klaga?! Du reser väl så det räcker? Och det du gör här hemma är så mycket mer värt än en resa som tar slut? Du har ju ditt jobb kvar hela tiden. Resan är bara tillfällig.
Ska jag säga? Som har varit och jobbat och rest i Grekland i ett halvår. Kanske man känner att man missat nåt annars vad vet jag så jag ska inte heller klaga. Kram!

Reply
Isa

Har aldrig kommenterat här. Men nu bara måste jag. ÅK!! Mina resor är det bästa jag gjort i hela mitt liv! Som de har utvecklat mig! Jag var precis som du, fast jobb, mitt i karriären, två hundar, sambo och min drömlägenhet. Men jag kände att jag behövde resa iväg ett tag. Lämnade allt och flyttade till australien på obestämd tid. Det var rätt krånglgt med alls abonnemang som skulle sägas upp, Hundvakt som skulle fixas på obestämd tid, och pojkvän som man skulle övertala om att kärleken håller om den är äkta. Nu ett år senare har jag flyttat hem.
Karriären blomstrar på grund av alla kontakter jag fick när jag var ute och reste! Har en nära kompis på varje kontinent och känner nästan någon i alla länder i europa! Så häftigt! Och som jag har utvecklats som person! Så mycket jag har lärt mig!!
Hundarna väntade på mig och pojkvännen var otrogen så jag var jätteglad att jag fick reda på hur han var i tid (menar verkligen inte att det blir så för dig :)
Jag har dessutom åkt på roadtrip i USA och tågluffat genom hela Europa. Nu blev det en massa blajblaj, men det jag ville sägs var. Gör det! Det är såå värt det! Och de som verkligen betyder något väntar. Jag önskar att någon sa detta till mig och därför kände jag att jag var tvungen att berätta för dig! Att resa öppnar verkligen upp verkligheten!

Kram
Isa

Reply
linnea :)

kom att tänka på att du har slutat med dina “månadsresumér” från förra året, eller vad man nu ska kalla det. kan du inte börja med det igen? haha, det var väldigt kul med de inläggen :) men din blogg rocks!

Reply
Sarah

VAA SÖÖÖT DU VA PÅ BILDEN :d :) Men asså du är inte SÅ märkvärdig men på bilden var du helt okej.

Reply
dada

Hej,
Vad bra att det här med resande kom pà tal. Gör som dina kompisar, RES ! Jag tycker att det är trist att du som har sà mànga läsare och kan pàverka sà mànga flickor i unga àldern inte skriver nàgonting annat än bara trams. Om du hade rest i världen och sett ett hel del dà vet du som jag att smink, lyxväskar, LV skor etc är bara trams !!! Det är EGENTLIGEN INTE VIKTIG! Man màste se med egna ögon vad som händer i världen för att förstà. Fràga din vännina tex.
Vad jag försöker säga är att det är synd att du inte reser mer (inte bara slappa vid solstolarna och super bort alla dina kvällar) och se dig VERKLIGEN omkring. Ak tex till Indien, besök ett barnhem och skriv om det. Fàr dina läsare att skicka 10kr till barnhemmet. Eller gör nàt redan här i sverige. Ordna ett välgörenhetfest och skicka pengarna till ett organisation. GöR NAT du som har “makten” att pàverka unga flickor ! Om du kan fà en flicka pà 13 àr att skänka veckopeng istället för att köpa ett par skor för 2000kr dà är världen redan lite bättre ! Kanske du kan leda ett reseprogram där ni besöker olika organisationer i världen ? Prata med chefen pà kanal5:).

Om du nu läser detta och kanske för en stund funderar pà det jag har skrivit, eller kanske även prata om det med din kille…dà har jag lyckats och nàtt fram.

Reply
Dixi Wonderland

Tror aldrig jag skulle klara av att vara borta så länge, men en semeste till New York och LA i 1 månad hade jag aldrig tackat nej till, Kenza du bjuder va? ;)

Reply
Daniel

Snygga damer! ;)

Såg att nån kopierat detta inlägget och lagt på sin blogg. Hon hade ändrat om lite i texten.
så du vet ;)

Reply
wickan

hört att du var mer som ”emo” och utanför när du var mindre? stämmer det, och kan du visa lite bilder :)

Reply
Anna

Om Tillan har blogg, kan inte du länka till hennes via din då? Skulle såååååå gärna vilja läsa om hennes resa i sydamerika =)

Reply
Helena

Har Mika någon blogg? Eller Tillan? Tycker att det ärså roligt att läsa resebloggar.

Reply
JalPari

Hej!

Jag undrar vad din vän gjorde för resa i Indien, skulle du kunna berätta om det, vore superschyyst! =). Var det praktik eller jobbade hon där på någon organisation?

Mvh//JalPari

Reply
Mandy

asså shiet – så j*vla snygg och vacker är du!
hur kan man vara så snygg, seriöst?!

och nej jag är ingen 14-årig bimbo som vill att du ska skriva något om mig utan vile bara säga det (:

Reply
Liz

Hej Kenza!

Måste börja med att säga att jag älskar din blogg! Du är verkligen en mycket talangfull bloggerska :) Precis som du skulle jag gärna vilja ut i världen och resa. Därför frågar jag alltid folk som slutat gymnasiet hur dem har gjort. Så som din kompis Tillan gjorde, reste runt i ett halvår på olika ställen, tycker jag verkar perfekt! Skulle hon (eller du) vilja berätta hur hon gjorde? Sparade hon pengar innan eller reste hon med en organisation? Reste hon ensam eller med sällskap?

Tacksam för svar!

Reply
sarah

KENZA! PLEASE ANSWER THIS QUESTION: WHAT KIND OF EFFEKT THIS IS ? ONLY BLACK ‘N WHIT? OR WHAT? CAN ANY BODY ELSE RESPOND ON THIS QUESTION? HUGS! xx

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*