• header

KILLER heels

Asså fan! Om ni ser någon krypa på stan så är det fan jag! Inviger mina nya boots idag, snygga som in i helvete men OMÖJLIGA att gå i. Och jag är ändå van vid höga klackar? Herregud trodde att jag skulle ramla i nedförsbacken påväg till bussen! Hann inte springa hem och byta så jag får väl vara bambi på hal is idag…

20111101-141201.jpg

122 Comments

Jenna

HAHA, de vore en roligt syn :D Kan du inte ha nån att filma när du går? ;) Kram Kram

Reply
Alan

GossipGuy.se – Sveriges utan tvekan bästa kändissajt. Levererar kändisskvaller före Klick!, Posh24 och MSN. Dessutom är jag oftast först med heta nyheter. Jag är också aldrig rädd för att publicera nakenbilder på kändisar, ocensurerat dvs.

Reply
amanda :)

haha, “om ni ser någon krypa på stan så är det jag” dog lite av skratt där ! ^^ kramar till dig kenza !! (:

p.s snygga skor (:

Reply
ida

Ha ha shit vilken klack!! Jag har oxå ett par, fast inte lika höga dock!! som jag använt en gång, men kunde typ inte gå i nerförbacke utan att det kändes som man lutade så mycket framåt så man skulle ramla framlänges!!

Reply
Emma

Inser du inte hur mycket skada du åsamkar dina fötter genom att gå i klackar ideligen? När du blir gammal kommer de se förjävliga ut och du kommer ha ont i dem dagligen!

Reply
lady iron

såå himla snygga! förstår inte att du klarar av att gå i alla höga du har. men måste säga att jag hade dött för dina skor! :)

Reply
Bilge

Höga klackar är fina men det är så svårt att gå i dem… och ännu mindre att springa i dem. För min del vill jag ha skor att kunna dansa i =) checka in min blogg o lämna gärna en kommentar!!

Reply
Egobajssiebella

Vill du få tips om hur du ska se ut för att passa in i samhället checka in vår blogg så får du massor av bra tips. Men de fula behöver inte följa vår blogg, puss

Reply
anonym

Tjena bruden!
Är du inte påväg till Finland nångång på läsar träff ?
Skulle vara så himla roligt att se dig i värkligheten !!
Tusen kramar från finland ! :))

Reply
Linda Cathrine

Men en del klackar kan vara svår och gå i trots att man till och med är van vid högre, vet hur det är. Hoppas du håller dig på fötterna i alla fall.

Reply
Kristinsundbergs.blogg.se

I know what you are talking about! ;) Har ett par av mikas heels jag med (dom beiga pumpsen du fotades i) Jag är också van att gå i klackar (gör det i stort sätt varje dag) Men dom är skiiiit svåra att gå i alltså. Men jag envisas ändå med att behålla dom för dom gör ju sin plats på hyllan i vilket fall ;) Kram

Reply
Modesty

Har samma skor, trodde jag skulle dö när jag hade dem en hel förmiddag! Gud, dem var så svåra att gå i att jag fick träningsverk dagen efter!
Och jag är också van att gå i höga klackar!

Reply
Malin

Hej Kenza!
Jag hade behövt hjälp med att hitta ett rött läppstift som verkligen är klar rött, många röda färger är mer åt det rosa hållet och inte så ljus klar röd som jag letar efter. Hade verkligen behövt din hjälp!

Reply
Förorternas Drottningar

hahaha omg samma sak hände mig! ankelboots som liknar dina på pricken hade jag på mig på min födelsedag i fredags… LORD KNOWS ATT JAG INTE KUNDE GÅ.. och då har jag höga klackar vääldigt ofta…

– shamz från Perrraa.blogg.se

Reply
anna

är du ovän med Nadia? du skriver aldrig om henne längre, eller att du är med henne

Reply
Belinda

Bara ett påstående , Du är väl medveten att alla helgone helgen är nu igelgen som kommer :) DU får fira det en gång till :)Kramis

Reply
Moa

Now that feeling! Hade 13 centimeters heels i fredags och höll på att ramla fleeeeeeeeera gånger! :S

Reply
sophie

hej kenza!! jag skulle vilja köpa din skinnjacka, men vilken modell e det du brukar ha, den e så jäkla snygg! och vilken storlek ska man beställa, nångon gång såg jag att du skrev att man skulle ta en storlek mindre typ eller har jag fel? :)) taack så mycket, kramkram!!

Reply
Ronja

HAHAH :D jag vet hur det känns.. har ett par som jag absolut inte kan gå i! super snygga är dom ju. :)
kram.

Reply
MIRZA

Tjena Kenza! kolla min blogg om du vill veta hur man gör din blogg till en app på 2 sekunder. Du kan gärna dela med dig bilden för att vi, dina läsare kan följa dig enklare !! :D

Reply
Lolla

Riktigt snygga!
Va glad över att du kan gå i högklackat överhuvudtaget, det kan inte jag :) way 2 tall :P haha.

/L

Reply
Dina

Haha, har samme problemet selv! Vandt til å gå i med skyhøy hel (“klackar”), men disse var ikke snille! Ga opp etter en halv dag..

Reply
Erika

alltså jag skulle dö om jag gick i dom ;) hihi fast då är jag väldigt ovan :p

Reply
Nadja

Har också dom, efter ett tag så vänjer nog dina fötter sig. gick med mina i 2 dagar i sträck och nu går jag hur bra som helst i dom :)

Reply
Ingrid

Gorgeous but oh so dangerous, right? :)
I love high heeled shoes, but I feel like there’s no use in buying them whatsoever, because the pavements and roads in Oslo are so incredibly bad. Just last week, my heel caught in a deep but not very wide hole, and I fell really bad. So embarrasing. Started bleeding from one knee and felt incredibly stupid. So mostly, I only wear high heels inside, haha!

Reply
Ea

Så snygga. Jag har börjat använda höga klackar igen, men det tar tid att vänja sig igen!

Reply
ragnar

Så fina skor. Lägger den till min samling av “Kenzas fötter och skor”. Hälsningar Farbror Ragnar

Reply
DM

Fan fan fan jag vill gråta !! Jag beställde de här skorna för några dagar sedan och läste inte ditt blogginlägg förän nu !!! Åh, jag kommer inte kunna använda dem, och jag som tänkte använda dem som vardagsskor ! Aaaaaah :(

Reply
Anonym

Heej!:)
Vad har du för stl på skorna? är dem stora i stl? eller hur bör man göra!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*