• header

Playdate

Vi har lunchat på stan och nu är vi hemma hos vår killkompis och låter hundarna busa ihop. Bronco har blivit så stor!! :)

20111102-160339.jpg

55 Comments

aaaa

Har du något projekt med musik?? Det hade jag ingen aning om… Läser ändå inte blogg flera gånger om dagen oftast…

Reply
Stina

Du har inte lagt upp bild på Frida tidningen som kommer ut nu (eller har kommit ut) där du är covergirl. Varför det? Är det för att det blev en dålig bild? För det va det faktiskt. Konstigt att dem valde en sån ful bild!

Reply
Elina :)

armani måste vara den finaste hunden i världshistorien ! jag älskar verkligen din blogg och vill bara att du ska veta att du är min stora förebild !
KRAM Ellie :)

Reply
melis

kenza skulle du kunna göra en videoinlägg där du sminkar dig själv vill se hur du gör puss :)

Reply
Julie

Eeeeeej et sødt billede. Har selv en lille chihuahua og har ham med alle vejne. Der er ikke noget bedre end når han er glad :-)

Kig eventuelt forbi: http://www.tandwfashion.wordpress.com har lækker give away lige nu .. Sååå kig forbi og eventuelt deltag :D? Du ka jo være den heldige vinder!
//Julie

Reply
anonym

Nå vet ikke jeg om du skjønner hva jeg skriver, men.
Kunne du tatt bilde av pumpsene forfra og bak? :)

Reply
Mahsii

De är ju så småååå. För gulliga. Dina bilder på Mani gör att jag vill ha en hund. Dock vågar jag inte ha husdjur för jag har aldrig haft det och vet ej hur man handskas med dem. De skrämmer mig. På samma sätt som bebisar. Scary shit! :)

Reply
Hanna

Hejsan!
Måste börja med att säga att din blogg är väldigt intressant att följa.
Har en lite undran om hur det är att ha hund, speciellt för dig som har en hel del på gång hela tiden? hur hinner du med att ha hund? Jag är nämligen inne på att skaffa hund eftersom jag är en STOR djurvän. Men alla i min närhet avråder mig, de säger att man binder upp sig för mycket, tar för mycket tid, måste motionera den minst tre ggr per dag, kan inte vara ensam etc. stämmer detta? hur gjorde du i början när den var valp? Sorry för en väldigt underlig fråga men vore toppen att höra en hundägares åsikter. kramar :)

Reply
Alan

GossipGuy.se – Sveriges utan tvekan bästa kändissajt. Levererar kändisskvaller före Klick!, Posh24 och MSN. Dessutom är jag oftast först med heta nyheter. Jag är också aldrig rädd för att publicera nakenbilder på kändisar, ocensurerat dvs.

Reply
emma

Hej Kenza! Gå in på http://www.mad.ax för att se vackra behind the scenes bilder på dig som hon har tagit! Jag känner inte henne men kanske är hon värd att nämna i bloggen? :D

Reply
MalinWallin

Jag ville bara säga att jag älskar din blogg Kenza, varenda gång jag sitter vid datorn klickar jag mig in på din blogg. :D Du är dessutom hur fin som helst!! :)

Din blogg äger helt enkelt. :D

Kramisar /Malin

Reply
Linnéa

Är armani en chihuahua?:) Har funderat länge, han ser ut som en chihuahua men också lite papillon. Hoppas få ett svar så att jag slipper fundera längre:)

Reply
C.Lindell

Ettannatsverige.wordpress.com – något helt annat än kenzas!

Jag går ner på stan, fotograferar och intervjuar människor och lägger sedan upp resultatet i små reportage.

Du stöter på nya människor varje dag – men vilka är dom?

Sväng förbi! Kanske har jag träffat någon du känner!

Reply
Maria !

Måste bara fråga !
Har sista avsnittet kommit ut av Modelljaktan eller har ni inte släppt ut det än ?
Satt och kolla på Modelljakten men insåg att sista avsnittet som fanns just där var sista castningen i Stockholm så jag undrar om sista/finalen har kommit ut ?
Om inte, när kommer den ut då ?

Sen måste måste jag bara säga att du är helt klart Sverige BÄSTA bloggare Kenza.
Så jäkla fin och så jäkla naturlig !
Du är seriöst den snyggaste bruden i hela långa Sverige, säkert i hela Europa också.
Du inspirerar mig enormt mycket !
Tack så mycket för en sån grym blogg !
Kram !!!!

Reply
Palle

Vilken ras är den andra hunden? Sjukligt söta båda två. Lite skillnad mot min sambos irländska varghund dock, haha. :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*