• header

3e november 2011

God morgon! ♥

Jag sitter framför tvn och sminkar mig lite snabbt innan jag måst sticka iväg till bussen. Ska möta upp Tyra för lunch i stan! Eller för mig blir det frukost, haha.. Tog sovmorgon för att jag var så jäkla trött! Jag och min pojkvän tittade på film sent inatt och sedan fick vovven världens nysattack när vi precis hade släckt lampan. Han nös kanske 20 gånger och jag försökte hjälpa honom med att klia lite försiktigt på nosen men ingenting hjälpte. Tillslut lyckades han få bort vad det nu var som kliade så att vi alla kunde sova. :P

Jaja det är lika bra att jag är trött nu, då kanske jag kan somna tidigt ikväll och vaknar upp pigg till plåtningen imorgon! Ska plåta för Guldfynd by Kenza, mer om det sen.. Nu måste jag skynda mig! Puss!

Tyra och jag när vi tog pressbilder inför Kenza & Tyra show

71 Comments

Li Teir

Har du några bra knep på hur man håller håret mjukt och fräsht i det här otroligt tråkiga vädret?

MVH Li

Reply
Charlotte

Håll koll på nysandet! Eftersom det var så intensivt kan det vara noskvalster och det stör en del för hunden. Men det är inget farligt, nu är jag inte helt säker på om man får något från veterinär om det är noskvalster eller om det försvinner av sig självt. Men ha lite koll på det.

Ta alltid småsakerna seriöst, man vet ju aldrig om det är nåt.

Reply
frida

Skulle verkligen uppskatta jättemycket om du svarade på denna fråga?
Vilken locktång använder du får att få så fina lockar, jag älskar dem verkligen och har letat överallt men hittar ingenting och vågar inte köpa något bara för att chansa, tack på förhand. För övrigt så ääääälskar jag din blogg, och du är en stor inspiration för mig och måååååånga andra!!

Reply
Linnéa

Kan du snälla snälla skriva vart du köpt klänningen på bilden? :) kramar

Reply
..

så fina ni är:)
jag har en fråga till dig.
Du har ju aldrig typ finnar i ansiktet, andvänder du nån bra kräm till det. Kram

Reply
viccky

lycka till på plåtningen! :D Jag längtar tills chatten du ska ha ivkäll! :D Hoppas du kommer att svara på mina frågor, hihi!

Jag har ritat en teckning av Julia Roberts på min blogg.. det skulle vara jätte kul om du gick in och kollade! :D den är inte riktigt klar än, men..
Kram! <3

Reply
Ida

Hehe, så där brukar det bli med mina lunchdejter också, frukost! :) Så skönt att sova när man är riktigt trött!

Reply
olja

wow! you are one of the most beautiful women i´ve ever saw!!!! you look a little bit like leona lewis :)) and the girl standing next to you is looking like megan fox :D

Reply
adam

Bra bilder o allt sånt där, men, Kenza, är det inte dags att börja biffa upp över-armarna lite grann? =D

Lite biceps o triceps, e allt man behöver, till och börja med.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*