• header

CHAT/NELLY.COM

Efter en rätt stressig dag loggar jag nu in på Nelly.com för att chatta en timme med er! Jag har laddat upp här med en kopp te, och stängt av mobilen för att inget ska störa mig. Vill hinna svara på så många frågor som möjligt! :) (PS. Frågorna behöver inte bara vara om mode/kläder!)

En bild från sist jag chattade med er

84 Comments

malin

Blir så otroligt ledsen att du aldrig hinner svara på mina frågor, ser alltid emot att få svar av dig! det skulle vara en stor grejj i mitt liv!
Min blogg är ful vill göra något med den.

Reply
Zahraaa

Kenzaaa !! hvordan kan jeg chatte meg deg :(? Kunne du være så snill å forklare hvor jeg skal trykke meg inn? vææærsåååsnill <3

Reply
F.W.C

Jag som ville chatta med dig, kan du besvara denna fråga, och jag menar verkligen inte det för att vara elak. Men alltså Cassie har en exakt likadan tattuering som dig. Jag kom och tänka på det. Den ligger också vid handleden. Jag syftar alltså på C:et du har vid handleden.

Klickar du på länken så ser du själv; hennes tattuering

http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lkdvyf5HI31qay29vo1_1280.png?AWSAccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1320434418&Signature=NPdbzHfzZYm%2BZkRobngeccqeDbs%3D

Kenzas svar: Det visste jag inte! Inte på samma ställe dock, men snygg var den! Kram på dig

Reply
emmelie

Hej!
Du är verkligen unik, på ett sätt som gör dig fruktansvärt vacker!

Ta hand om dig!

Reply
Emma

min fråga kommer inte fram på Nelly.com? kram

Kenzas svar: Det kom in flera frågor på minut så jag var tvungen att själv välja ut vilka jag ville svara på (tro mig när jag säger att jag smattrade på tangenterna som en galning haha) och det var även de som syntes i chatten! Kramis

Reply
Emma

Hej Kenza! Kul att du fått skivkontrakt och så. Drömmer du om att slå igenom som artist eller gör du det endast för kul? Finns jätte många som drömmer om en karriär inom musiken och som kämpar för att skivbolag ska få upp ögonen för dom. Medans för dig verkar det ha varit ganska lätt. Allt skivbolagen är ute efter är att tjäna pengar, jag vet och då är du perfekt för att släppa låtar eftersom du redan är “känd” och når ut till många genom din blogg. Har inte verkat tidigare som du haft drömmar om att bli artist men vem vet. Skulle du inte kunna svara på det här för det vore intressant att veta eller så kan du göra ett inlägg där du skriver om hur det går med musiken osv. Kram

Reply
Lina

Eftersom min fråga inte blev besvarad på chatten så frågar jag här:
kan du nämna 5 höstmåsten ? :D
visa på bloggen eller svara bara på kommentaren! :D

Reply
isabelle

Kul att du svarade på min fråga om modellagenturerna! Ha en fortsatt trevlig kväll och käka nu mycket pizza med pojkvännen! ;) Kram

Reply
Sabahat

Hej! Vill bara säga att jag är tacksam att du svarade på min en av mina frågor. Om Bruno Mars,Jessie J,Adele om du minns?=) Har suttit och väntat att du skulle svara på en av frågorna och blir så glad när du gjorde det. Trodde verkligen inte det skulle hända men tack för att du svarade! Vill ge dig råd att lyssna på Jessie J,hon är grym! Lyssna på Who you are och nobody’s perfect till att börja med. Skriv sen på bloggen om du gillade henne så man får veta hehe:P BTW Gillar verkligen din blogg och din personlighet,och din stil,älskart. Kram! =)

Reply
Usagi

Hon svarar ändå inte på alla frågor! :(
När man kunde chatta med AnaGina på SVT så svarade hon på Alla frågor, till och med när tiden var över!

Reply
Sandra

Min fråga kom inte kan jag fråga här? Min fråga är: När ska du och din prins gifta er? ;)

Reply
Maja

Hej Kenza :)
Fick aldrig svar på mina frågor jag ställde :(
Så undrar om du kan svara på dom nu:
Jag undrar om du vet om det kommer vara någon Tokio Hotel konsert i Sverige 2012?
Och så undrar jag även
Hur du fick din TH ”tapet” som du hade i din förra lägenhet??

Du är så himla fin :)
Svara gärna i ett mail.
Kram

Reply
Amanda

Du är ju helt perfekt, även när du är osminkad haha. Har du någonsin haft något komplex som vi andra? Under pubetetern eller närsomhelst? Vilket i så fall och hur kom du över det?

Förresten, kan du inte ha frågestund någon gång?

Älskar din blogg!

Reply
Bard var det

Kenza du är långt ifrån en modell. Du gör alltid samma min/pose. Du har inte en speciell look.

Försök med nånting nytt. Jag tycker det är dags för nånting nytt! :) Lägg ner de där svarta jeansen, och dina pumps och skinjackor i olika nr (Kenza 1,2,3, 4). Du skulle se sjukt snyggt ut i en NY makeover! :) Tyvärr så finns det ingenting unikt med dig. Du snor stil från andra och gör om det till din egna.

Tattueringen snor du från Cassie, modell-drömmen..Cassie igen, Ur a ACT… //Ring Bobby och be om en ny hårfärg. Förfan, såhär kan du inte se ut. Skäms.

Reply
Linda

Skrev denna frågan i chatten, men tror jag var lite sent ute.. vore otroligt glad för svar!! :)

Hej fina Kenza.

Jag är så himla nyfiken på vilka bilder det var du använde i din portfolie, då du sökte in som modell? Helt enkelt: vilka bilder som gjorde dig till modell! Hade varit jätteroligt att få se dem! har undrat det under alla år jag läst din blogg nu haha.. och det är ett par!

Väldigt tacksam för svar!
Många kramar, ta hand om dig.

Reply
Bard var+det

Härmade Alexander Bard, men nej fan alltså du är sjukt snygg det är du säkert medveten om. Jag tycker du borde satsa på någonting unikt, någoting…DU. :) Kram.

Reply
Melissa

Hejsan Kenza!
Undrar vart kan man läsa alla frågor som du har svarat på Nelly.com!?
Du är grym verkligen hoppas hoppas du verkligen svarar på denna fråga vill verkligen se vad du har svarat på frågor som du fick!
Lycka till med det du gör! Många hälsningar från Melissa!

Reply
Moa

Hejhej, Du är så fin och du vågar vara dej själv :)
När jag blir äldre vill jag bli som du, det säger jag till alla jag typ känner..Jag vill bli som Kenza, äga en stor blogg och vara modell för hon e ju typ rik å har råd med allt….hon e också skiit fin :)
Jag älskar att du vågar vara dej själv och tycka och tänka som du vill :)
Hejs ;)

Reply
Elina J

Kommer du att ha en julklappskalender i år? SNÄLLA!! :) jag tycker att vi läsare har varit snälla och förtjänar det.. (a)
& en annan fråga, synd att min fråga inte heller kom med i chatten men du svarade på en fråga om dina ögonbryn, att du använder ögynbrynspenna från H&M och ögonskugga från Make up Store, vad heter färgen på den från Make up Store? Som en annan tjej också bad om så hoppas jag också du kan visa en videoblogg på hur du kör en stram hästsvans, du behöver inte prata utan bara visa, ha en fin kväll! <3

Reply
janelle

hej kenza! fick inte min fråga besvarad i din chatt! så tänkte chansa och fråga här, får se om du svarar! hoppas det iallafall. men förstår om du inte hinner :)

jag har velat bli modell jätte länge, ändå sen jag prövade att vara ” modell för en dag ” och jag tyckte att det var så himla kul. kunde inte sluta le! men jag är så rädd att om jag skulle skicka bilder på mej, att dom tex skulle säga vad som är fel på mej, eller att dom skulle säga att “nej du har för stora höfter, du har för små ögon ” osv… och jag vet inte om jag vågar, hur tycker du jag ska göra? kram på dej!

Reply
tess

Hej.. hoppas du läser denna komentar..men jag gillar din blogg och följt den sedan 2009.. jag skylle bli jätte glad om du kunde länka min blogg..och kanske skriva lite mer om vardaglig enkel klädsel som vanliga personer i min ålder kan ha… för jag kan typ inte köpa ett par jeffrey cambell o ha i skolan :/

Reply
sara

hej kenza, du svarade inte heller på min fråga, har du själv en kenza 7
Asbra blogg! keep it up

Reply
Julia

Var kan man läsa chatten någonstans? Hade inte möjlighet att vara med mellan 20-21… Hittar det inte någonstans på deras hemsida.

Kram!

Reply
Elin

Frågade dig en fråga i chatten fleraa gånger men fick aldrig svar vilket jag förstår för du hade säkert många många frågor. Därför frågar jag dig nu och vill jättegärna ha svar.

Vad ska man matcha till ett par korta blåa jeansshort med ljusare fläckar på en höstdag??

Snälla svara mig. Kram!

Reply
maja

Jag fick tyvärr inget svar på min fråga eller den kom aldrig upp så jag frågar dig nu vad gjorde dig så stor när det gäller bloggen då?
KRAM :)

Reply
Silvia

Hej!
Eftersom att jag inte kan nå dig så skulle jag vilja ställa dig en fråga här: Jag utsätts alltid för rodningar och alltid ska det finnas någon som ska kommentera om det och då blir det bara värre men jag vet inte hur jag kan “bota” det snälla hjälp mig!
Ps. Det skulle vara jätte snällt av dig om du skickade ett svar till mig genom e-mail och inte publicera detta :)

Reply
Silvia

jag vet att alla säger gör si o så, träna upp din självkänsla men huur? :P

Reply
Amanda

Internet gick sönder just idag med FAAAN nu han jag ju inte fråga något :'(

Reply
Stina

Wow, du svarade på min fråga om modelljakten! Blev väldigt glad då tydligen många inte fick svar på sina frågor…

Du är bäst Kenza! :) kram

Reply
Dafina

Kan man se chatten nu? Skulle vara kul för jag missade… Men när jag går in på sidan så kan jag inte hitta chatten, kan ngn länka?
Hugsss

Reply
linnea

hej !

jag fick inget svar på min fråga innan :(
Du har ju många korta klänningar, det är sjukt snyggt på dig! och många andra, men problemet för mig.. är att jag är bara 162-163cm lång, och om jag har en sådan kort klänning som t.ex du har, då blir den lång på mig :( vill ha kort också men finns inga som blir de på mig.
Har du något tips? Hoppas du verkligen kan svara på detta!

Kram Linnéa! :)

Reply
...

Kan man få se alla de frågor som läsarna har ställt och du svarat? jag hittar inte sidan där frågstunden befann sig… :S

Reply
Anna

Hej !
Älskar din blogg !! Men jag läste någonstans att du hade gort en ny komentar och att den skulle komma upp idag. Är det sant ??:)

Reply
funcake

Hej, jag heter Johanna och driver mat- & bakbloggen Funcake

Vet du tex vad Tapas, Macaroons & Cupcakes är?
Skulle du kanske vilja lära dig det, lätt som en plätt är det iallafall!

Kika on och kolla vettja :)

Reply
Tilda

Kenza – Vad hände med FLORENCE AND THE MACHINE spelningen som du skulle gå på?
Den var väl ikväll?!
Kan du berätta hur det var? Älskar henne och hade gjort vad som helst för att få gå så en liten berättelse får jag förhoppningsvis höra iaf.
Kram!

Reply
savana

faaan jag hann inte! Jag hade en fråga ang dina tänder. Jag sög också på mitt finger och ska få tandställning. Men din tandställning hur gjorde du så att den inte skulle synas asså så att det var under. Eller aa du fattar. Jag uppsakattar verkligen svar. Jag behöver verkligen svar jätte fort!!!! Kram!

Reply
depend

UPPLEVT MIN STÖRSTA DRÖM!!! KOLLA IN FÖR ATT SE, KOMMENTERA GÄRNA OM NI HAR UPPLEVT ER STÖRSTA DRÖM? VAD ISÅFALL? :)

Reply
Bella

Hej! Längre ner såg jag ett par skor med en dragkedja, vart ifrån kommer de? :)

Reply
izabelle

Jag undrar bara, alla dina jeffrey cambell skor du har, är dom lätta att gå i och är dom sköna? Jag tycker dom är så jäkla snygga, men jag brukar inte ha klackskor för ofta. Jag är ganska lång(1.73) så är rädd att jag skulle bli hur lång som helst. Så är dom skorna för höga för mig som inte är van eller som min fråga var, är dom lätta att gå i? :)

Reply
belle

alltså, haha, förlåt, men ibland blir jag rädd för folk som säger att de vill vara som du. Inte för att du är fel, du är/verkar vara awesome på alla sätt och vis, men för att jag tycker så synd om dom, att de inte har som mål att vara SIG SJÄVLA istället för någon annan.
T.ex. “äga en stor blogg, vara modell för du är rik och har råd med allt, och fin”. Bra prioriteringar liksom, ytlighet och cash. Kommer ihåg dessutom en 13-årig tjej nån gång typ som kommenterade frågor hur du är du för hon ville bli som dig. typ hur du blev så fin (vilket man inte kan ta efter, hur mycket jag än kan vilja kan jag ju uppenbarligen inte se ut som du, inte med världens alla plastikoperationer), det är liksom generna, hur du betedde dig etc. såna konstiga saker. Tycker som sagt bara synd att folk känner att de vill vara någon annan, för då är man ju osäker. Men i unga år är det kanske inte så konstigt. Bra att man kan ha dig och andra som inspiration/förebild, men att vilja vara en kopia av någon annan är sorgligt :(

Nåja, ha en najs kväll du. Tror du äter gott. Mm…pasta och vitlök… mumma. Ehy, btw kinsiz, kör en vegetarisk dag i veckan? månaden? Skulle vara bra (djurens förespråkare, och miljöns) ^^ hehe, nä, men, man gör som man vill. bara jag som tycker alla borde göra det 1 gång i veckan eller månaden iaf.

peace!

Reply
Emily P.

Hello beautiful , i just want to know : do you will go to the EMA ? If yes give a kiss for bruno to me .. already miss him because the european tour is over now!
thanks for your reply!

Reply
Clara Linge

svar på “Moa”
om tycker att Kenza vågar vara sig själv osv så ska du väl inte bli som henne? Var dig själv istället ;)

Reply
Rebecka Samuelsson

Hej Kenza är en tjej som snart ska fylla 13, och du förstår it hur glad jag blir när jag ser din blogg, ville bara säga att jag är nog ditt största “fan” upptäckte dig när jag var 9 och har alltså älskat dig i snart 4 år❤️ Love u!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*