• header

TOP SHOTS

Photo: Per Norberg for Nelly

När vi tog de här bilderna så hade de satt fast kameran högt uppe på en stege rakt över mig och klickade sedan med en kontroll för att ta bilder. Det ser rätt bekvämt ut med alla fina tyger men det var ju stenhårt! Jag hade lite ont i mina höfter efteråt hehe..

Vi hann inte ta så många bilder alls per outfit eftersom att jag hade bråttom till flygplatsen, men resultatet blev väl bra ändå! Älskar frisyren och sminket. Och kläderna! Den röda klänningen har jag redan bloggat om, men jag föll även för den gröna som är skitsnygg i ryggen.

112 Comments

Elina J

Kenza, måste fråga dig vad du har för storlek på den fina marinblåa klänningen som du visade upp för några dagar sedan? Den söta lilla.. På deras hemsida står det nämligen att du har storlek S och när du svarade på dina läsares kommentarer så sa du XS. Blev lite förvirrad.. Kram!<3

Reply
Annnnna*

Kan inte du göra ett inlägg om hur det kom sig att du blev modell och hur du gjorde för att bli det? :)
Sjukt snygga bilder måste jag ba tillägga !!
kram

Reply
Jullan

Åh herre jösses vad fina bilder! Snyggaste bilden var den första men du va stört fin i den där gröna färgen, dessa bilder gav mig inspiration. Kram på dig

Reply
WHAT?

Alltså är det någon småunge som lekt i photoshop eller vad är det frågan om? Syftar på första bilden bla! De har retuscherat bort ditt käkben, din näsa ser krokig ut, du ser konstig ut i ansiktet och whaaat’s up med kycklingklubban till lår/rumpa?!

Reply
Tanya

KENZAAAA!!!
Jag drömde om dig, hemsk dröm, jag har aldrig varit så rädd förut….alla jag har berättat för säger att det inte är någon fara eftersom jag såg blod i drömmen.
Men man är fortfarande vettskrämd liksom! :(

Reply
Alan

ossipGuy.se – Sveriges utan tvekan bästa kändissajt. Levererar kändisskvaller före Klick!, Posh24 och MSN. Dessutom är jag oftast först med heta nyheter. Jag är också aldrig rädd för att publicera nakenbilder på kändisar, ocensurerat dvs.

Reply
Malin

Hej! Läs gärna min blogg! Fick en blodpropp för ett tag sen och lever nu med konsekvenserna! Check it out? Mavalina.blogg.se hälsningar Malin!

Reply
Kajsa

Den röda klänningen var verkligen skitsnygg! Fast jag tyckte inte att den gröna klänningen var så speciellt snygg…

Reply
lo

jag andra bilden :) men en sak jag undrat är om du är modell på “riktigt” eller så bokar de dig bara för din blogg och för att du blir bra på bild?
För jag läste förut att du var modell, men fick inte så mycke jobb tills du blev känd med bloggen? :p

Reply
Monika

mycket fina bilder, du är ju bra, jag har inte sett så mycket, men bilderna är verkligen fina, du är bra som modell!!

Reply
Mahsii

Snyggt sminkat. Dock kan inte jag sminka mig så för mina ögonlock går inte “in” som de gör på dig, utan huden faller ned över ögonlocken. Går ju faktiskt knappt att göra så mkt alls i sminkvägen.
Nog om mig. Jättefina bilder, Kenza!

Reply
evelina

använder du “brun utan sol” eller något liknande? du ser alltid så brun ut! eller är det bara ditt pigment som är så? kram!

Reply
J O N N A O H A N N A

Gud vilken förebild du är för mig, alla dina foton, kläder, hår, smink, allt inspererar mig!

snälla kom till norrland och låt oss träffa dig någon gång?:)

Kram.

Reply
Emma

GUD, Kenza du är alltid så SUPERSNYGG!:D Du är en av de personer som jag ser upp till ;)

Reply
amanda

hej, skitfina kort verkligen!
det hade varit kul om du hade kunnat ta kort på din lägenhet så man får se hur det ser ut :D
puss och kram !

Reply
sara

finns det nåt som du inte är bäst på?
du är vackrast, roligast, snällast, du har en härlig röst och … ja, allt annat positivt man kan komma på.

Reply
jenn

Har en lite fråga, har funderat på vad modellagenturen och dom som bokar dig för fotojobb tycker om dina synliga tatueringar? Är de ett problem ?

Reply
F.W.C

Av ren nyfikenhet var fick du iden att tattuera C:et som du har vid handledet? Var det kanske Cassie som du fick inspiration från? För hon har ett EXAKT likadant tattuering vid handleden. Haha Gud vad läskig du är.

Reply
Sara

Gosh din kropp asså! Önskar jag var lika snygg :/ Den röda klänningen är verkligen helt fantastisk. Ska nog köpa den till jul :)

Reply
J.

vilka gudomliga bilder!!! :) sminket och klänningarna är sjukt snygga på dig, och det är jättecool plåtning! :)

Reply
Sara

äälskar den röda och den blå klänningen! Jäkligt synd bara att halva Sverige kommer gå runt i den nu.

Reply
Alexandra

Ja, håller med… Lite tråkigt nu när man köpt den gröna klänningen (långt innan detta inlägget) för nu kommer typ alla har den. Jävligt surt med en stor-bloggare som ska blogga om det..

Reply
Jannike

Jag gillar inte ditt ansiktsuttryck på bilderna. Men smaken är som baken… Annars var de fina.

Reply
Amber

I’m can’t speak swedish, but someone help me!!!! I have to have the shoes from te first picture!!!! Can somebody tell me what Brand they’re from?! HELP haha.

xox

Reply
Rebecca

Halla, kollade efter klänningen (den roda) i typ timmar pa nelly.; vart finns den? är den slut eller har den inte kommit än? hjälp! MASTE HA DEN!

Reply
Elin

Hej kenza, jag tycker dina bilder är helt fantastiska! Men nu har jag börjat fundera vad jag ska ha för klänning på jul, gillar att fixa saker i tid. Men jag undrar om du har några tips på färger och former? Eller tips på affärer, antingen på internet eller på stan, bor i Göteborg.
Tacksam för svar!! Kram :)

Reply
Kajsa

Hej Kenza!!

Först måste jag bara säga att du är så jävla snygg, hämtar sjukt mycket inspo här hos dig ;-)
Till exempel till Julafton!
Trodde jag hade hittat min outfit när jag såg den röda sammetsklänningen du fotades i för nelly.
Så himla fiin men nu skulle jag beställa den och den var slut, såklart!
Tänkte lägga till den på bevakning just in case men nu hittar jag den inte alls.. du vet möjligtvis inte vad den heter eller går att få tag i en small eller x-small?

Hade lagt en i shoppingbagen igår men glömde att bekräfta och nu var den slut :(
Hur som helst.. tack för en allmänt grymt bra inspirationblogg på alla plan!

Kram Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*