• header

Kambiz

Idag plåtas jag av Kambiz! Han var fotografen som plåtade förra Guldfynd by Kenza-bilderna och det var även han som fotade mig för tidningen Café förra våren. Minns ni det? Det var när vi tog massa fina bilder ute på Torö! En utav mina favoritplåtningar någonsin. Den + plåtningen jag gjorde i Dubai står högt uppe på min favorite photoshoots-lista!

57 Comments

Steffie

De där bilderna är jätefina! Jag tycker att du borde byta din header.. Tycker inte att den är så fin, ditt hår ser lite konstigt ut och den är för kort för själva designen! Så tycker jag, älskade din förra!
KRAM //www.steffies.se

Reply
Mia

Men det ÄR klart du tidsinställer det finns väl ingen i denna bloggvärld som lyser så mycket av frånvaro i sin blogg som du, du ser det enbart som ett jobb som ger in stora cash och vem fan på riktigt skulle tacka nej till så mycket pengar i månaden för och skriva “Jag lunchar med Tillan, jag ska på fotoshoot nu(jobb du får via bloggen), jag är med bästis nu, snart är min underbara man hemma som jag ska pussa på” och det FÅR du pengar för.

Du har värsta möjligheten till att påverka som Tyra, Bella osv istället så pratar du om absolut ingenting och ändå har du läsare, massor av läsare – för att du lägger upp outfitbilder på kläder du köpt av pengar du tjänat på bloggen. Och vet du vad lilla gumman? Avundsjuka är ett ord som folk projicerar så fort man börjar ifrågasätta. Det enda det betyder är att du INTE förtjänar det du får, du gör verkligen inte det, ditt utseende har gett dig allt, inget av din hjärna, du är en produkt, du är köpt, dom äger dig och du vet det och det gör att du hatar och blogga samtidigt som du måste fortsätta för en en gång, vem tackar nej till så mycket pengar för berätta om sitt lilla liv? ingen. Kenza är en förlorare ingen vinnare. En vinnare vinner med hjärnan, en förlorare med utseendet. Du ska få en elorge för en sak, du är extremt duktig på att ordbajsa och hålla hela ditt privata liv utanför samtidigt som du får läsaren att tro att du delar med dig av något i ditt liv av värde, det gör hon inte, hon bloggar bara för pengarna. Om jag kan få EN att sluta följa din blogg efter detta så är jag nöjd.

Reply
Nathalie Petersson

Sjukt fina bilder! Jag är i Oman nu inte långt ifrån Dubai för några fotojobb.. nackdelen är att vädret är katastrof och vi hamnade mitt i en cyklop igår. Tur att vi inte ska börja foto förrens nästa vecka!! :))

Reply
ma

ah vad duktig han är, verkligen jätte fina bilder! Hur mycket får du ungefär när du står modell?

Reply
Dixi Wonderland

Jag tycker han är en av de bästa fotograferna som har fotat dig just för att du ser ut som du samt att bilderna är otroligt fina. Som modell får man ju inte alltid se ut som sig själv de förstår jag men eftersom du mer är “kändis” än modell tycker jag de är lite synd att visa föröker ändar ditt utseende lite. Lycka till idag!

Reply
Malin

Hej Hej!<333
Jag e så himla avis på dig! Du e ju så himla snygg!!!!!!! Aså ¨på bilderna och allt jag önskar att jag träffa dig någon gång! och allt vi lär känna varann!
Puss Puss!
Jag blir så himla glad om du komenterar! Hoppas..Hoppas..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*