• header

6e november 2011 – i Belfast

God morgon bloggen!

Hoppas allt är bra med er! Jag mår prima, lite halvt sliten efter flygresan och för lite sömn inatt men annars så är humöret på topp! Efter mellanlandning och skit igår så kom jag fram hit till hotellet i Belfast vid halv sex. Mötte upp Tyra och vi satt på sängen och skrek för att vi var så taggade, haha! Vi gjorde oss i ordning och sedan gick vi på en spelning (Kasabians). Det var en stor efterfest efteråt (eller snarare preparty inför EMA-dagen idag) men det var inte så jäkla spännande där så vi satte oss istället i en mysig trädgård och drack vin. :)

Internetet suger här och jag har kämpat med att ladda upp bilder i över en halvtimme. Hinner inte lägga upp fler nu för att vi ska käka frukost och sedan gå ut på stan och shoppaaaaa!!! Jag lär shoppa ihjäl mig för alla grymma butiker som jag älskar att besöka i London finns här.

50 Comments

Helene

kan du inte visa vad du köper? det känns som att du aldrig gör det, eller visar typ 1 sak 3 veckor senare..det är kul att se vad du köper ! :)

Reply
Jana

Hej,jag vill bara säga att du ser jätte bra ut. Men något som jag stört mig på de senast är att du låtit dina ögonbryn blivit för tjocka, dem ser även mörkare ut nu. Alltså dem ser ut att vara mörkare än ditt hår, målar du dem? Inte för att vara taskig eller något men du såg bättre ut innan när dem var lite smalare och ljusare. Det ser lite för grovt ut nu ( enligt mig)/ Kram

Reply
Nina

i’m so curious of what you gonna wear, but hey don’t stress out, you’ll find the perfect outfit :)
Aaaa i wanna go to the ema’s tooo

Reply
Nathalie

Hej,
Vilka är dina favorit butiker i London? Ska nämligen åka ditt snart och behöver lite tips för du har så sjukt bra stillll!!
Kram!

Reply
frida

hej jag bor i Belfast, tänkte bara fråga va det är för mysig trädgård som ni satt på och drack vin? ser så mysigt ut, och jag skulle vilja gå dit. otur med shoppingen men det kommer va superbra när det väl öppnar! enjoy belfast!

Reply
Johanna

Kan du inte visa i ett inlägg hur du gör för att få ditt hår sådär vackert VÅGIGT? Fixar du verkligen ditt hår med locktång varje morgon för att få det så?, eller hur bär du dig ååt? :)

Reply
Emilia

Åh, kan inte du berätta vilka butiker du brukar gå i? Ska nämligen till London i vår och behöver lite shoppingtips! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*