• header

Godnatt från Belfast!

Hur grym var inte galan? Det var helt magiskt att se Lady Gaga live, & Bruno med min favoritlåt…och Queen såklart!! Tycker att Adam gjorde ett sjukt bra jobb, väldigt trevlig och ödmjuk kille är han också..

Vi har haft en sån jäkla härlig kväll här i Belfast! Efterfesten uppe på VIP-hyllan med alla fantastiska artister var crrrrrazy. Kul att träffa på bekanta igen och även träffa nytt folk. Alla var så otroligt trevliga och roliga att hänga med!

Nu ligger jag i hotellsängen och ska precis släcka lampan.. Klockan är tre här och jag ska upp innan sju för att åka till Dublin och ta flyget hem. Kill me! Men värt det.. MTV EMAs är utan tvekan årets roligaste fest! :)

20111106-202145.jpg

Tidigare idag vid röda mattan

119 Comments

CH

Satan vad kul du måste ha haft det! :D

Men förresten, satt och läste igenom dina tokio hotel inlägg, och när du hade varit på mtv ema förr. Där stod det något om blickar från Tom och att du hade råkat snäsa av Jared Leto aka sexigaste mannen som finns. Du sa sedan att du skulle berätta lite mer om Jared sen i ett annat inlägg men jag hittar det inte..:( Du skulle inte kunna skriva i ett till inlägg nu och berätta vad som hände?

Kram!

Reply
Lina

Shit vad kul Kenza! Hur mår din kompis Kayne West då?! Killen blir ju ledsen när han inte vinner.. :O Du lär skriva ett långt inlägg om EMA senare! :D Alla detaljer, t ex vad fråga du/sa Adam som fick dig att beskriva honom som ödmjuk osv… Snälla, tell me! Tror vi alla vill veta.

Reply
Hemmafrun i USA

Hm, låter liiiite roligare än att måla om köket vilket jag har gjort idag, men å andra sidan hittade jag en antik kamera som jag fick liv i så helt värdelöst var det inte!

Hoppas verkligen att ni hade det kul! ♥

Reply
Johanna

Klart det är den grymmaste festen när man får träffa kändisar. För vanliga människor är ju inte lika mycket värda? ;-)

Reply
felicia

aaaaaah okej “bekanta” ja du är kompis med kändisar, hade det vart en vanlig människa hade du garanterat inte sett er som bekanta. Men det är klart ni är bekanta, det är ju en kändis det är ju häftigt.

Och istället för att skriva roligt att träffa alla människor så msåte du skriva bekanta

Reply
Denise

Hm, ja, på TV så hör man ju “direkt från mikrofonen” så att säga, och Adam sög verkligen. Skam att låta någon som honom sjunga Freddies låtar.

Reply
C.Lindell

Ettannatsverige.wordpress.com – något helt annat än kenza!

Möten varje dag. Men vilka är människorna?

Ettannatsverige vet.

Flykt från krig, drömmar om resor och äventyr med Läkare Utan Gränser – följ med och inspireras!

Din vän
C.Lindell

Reply
emma

ååh vad roligt :) jag missade ju hela jävla galan. var kan man kolla den i efterhand ? :)

du måste visa shoppingen när du kommer hem (;

Reply
Liza

Du är jätte fin på bilden :) men vat du vart man kan titta på MTV EMA galan online ‘?:)

Reply
simone

hur var justin bieber? :) träffade du oxå honom innan eller efter? fick du chansen att prata med honom? snälla svara hade varit jätte kul att veta :)

Reply
Fiipi, Finland

Hej!

Jag har nyligen hittat din blogg och vill bara säga att du ser ut som Leona Lewis :)
Ha en trevlig vecka!

Reply
Vilma - Selena blogg (24/7 ny updatering om stjärnskottet Selena Gomez)

Vad coolt Kenza, önskar jag kunde vara där också. Såg du inte hur mycket Selena Gomez strålade…?

KENZAS LÄSARE: Jag bloggar 24/7 om nyheter som gäller Selena Gomez. En ny design är även påväg upp på bloggen. (lär komma upp på fredag) från en känd fan designer. Den kommer bli grym. Kolla gärna in min Selena blogg.

Ni kommer inte ångra er. /Emma. :) ♥

Reply
Maria

Söta Kenza! Har du några andra bilder från MTV EMAs som du kan lägga upp? ;)

Reply
Cinja

you look good! i thought the show was a bit boring on tv, but, well..it’s probably different when you’re directly at the arena

Reply
anonym

träffade du justin bieber och varför skriver du aldrig om honom hatar du honom elr vadå ? :P

Reply
linn

så söt är du kenza :D gud vilket flott liv du har :D du är verkligen en förebild för andra :D kram :D

Reply
JENNY ♥

Kan du inte skriva lite om Justin Bieber, till hans trogna svenska anhängare? hihihi

Reply
jojo

Hej, jag läser din blogg och jag undrar vad du tycker jag ska köpa för jacka?!
Jag har en dunjacka och men jag känner mig så stor och o smidig.
Jag vill ha en jacka som är smidig med att gå till stan med utan att bli för varm och tjock i. Vad föredrar du och skulle blir överlycklig om jag fick ett svar!
kram joyce

Reply
Petra

EMA låter fantastiskt! Vilka fantastiska artister var på efterfesten? Vem tala du med? Hur var de artisterna? :)

Reply
Ronja

du vet att vi vill höra berätta bara. vilkaaa kändisar var du med och hur kul hade niiiii…. snark

Reply
-

tog du kort på JUSTIN BIEBER?
och hälsa du han om att jag var världens största belieber :$

Reply
Alice 11år

Hej Kenza! Vill bara säga att jag följer din blogg och du är typ min idol!!!<3
Du är super söt och jag älskar dina kläder, jag försöker köpa ungefär lika dana kläder men det mesta finns inte i min storlek!:C Kramiz<3C:

Reply
josefine

“Kill me!”

Försöker du medvetet provocera?
SLUTA KLAGA!
Du skriver jämnt att det är synd om dig, du är så trött, du är så förskyld.
Visst det är mänskligt att vara hängig, men vad fan kvinna, du lever de flesta människors drömliv! och att klaga på att man är trött och förskyld efter att ha fått uppleva mer på en vecka än vad vissa människor får under hela sina liv är fan inte okej. Din blogg är minst lika provocerande som kissie a la 2008. SKÄMS!

Den där fjanten Adam Lambert var dessutom jätte dålig igår! och kan du tänka dig kenza, vi bryr oss inte om du har träffat honom, som du diskret försöker smyga in “väldigt trevlig och ödmjuk kille är han också..”.
öh, blir så trött på er bloggare som lever på oss läsare och sedan gör erat bästa för att få erat liv att framstå så glammigt och lyxigt som möjligt. Du skulle behöva lite riktig livserfarenhet du, inte bara glida runt på en räkmacka som du gjort i alla dessa år, p.g.a. endast en sak, vilket är oss, din läsare. Eller dem kanske jag ska säga,
because i’m out.

Reply
D

hej kenza, vad kostar frakten om man beställer från forever21,tacksam för svar kram

Reply
Ubah

Kan inte du skriva alla kändisar du träffade på/såg på galan igår? Skulle va extremt kul om man fick festa med Justin Bieber menmen..
Hoppas du hade de grymt bra!
Puss

Reply
Jenni

Håller inte med om att Adam var bra. Visst sjunger bra gör han. Men att låta han sjunga Queens låtar. Fy fan va jag skämdes. Queen va ett av världens bästa band och att låta en fjolla som Adam kliva in som sångare efter Freddie är ju en förolämpning utav dess like. Men detta är min åsikt. Ingen behöver dela den.

Reply
josse

TRÄFFADE/SÅG DU JUSTIN BIEBER?? SNÄLLA SVARA SER DET ÄR MÅNGA SOM UNDRAR!!!! han är så jävla snygg!!

/ En belieber

Reply
A M E L IA :)

åå harregud, träffade du då justin ? hur va hans uppträde så äkta live ? pratade du med honom eller något ? :)
just nu är jag väldigt avensjuk på dej ;) , kram :)

Reply
Dixi Wonderland

Förstår inte varför Josefine går in och lämnar fetaste kommentaren om hur mycket du provicerar henne genom att skriva att du är trött och sen skriver att hon inte kommer fortätta läsa din blogg fast man vet att hon kommer in hit igen. För frågan är: Vem fan bryr sig om Josefine eller de andra negativa personerna som kommenterar?

Jag tycker så galet mycket synd om er för att ni har så svårt för att vara glad för Kenzas skull. Självklart hade man önskat att man kunde fått följa med men jag är glad för hennes skull samt ser fram emot alla de roliga bilderna som hon lär bjuda på ;)

Reply
louice

Skulle vara kul om du kunde berätta lite om hur EMA var, dina åsikter m.m!! :>

Reply
lesslie

ja jag vet att nästan alla redan har frågat, men träffade du justin bieber något? skulle liksom bara vara kul att få höra vad du tycker om honom som person, eftersom vi aldrig träffat honom. träffade du selena gomez också? skulle vara jätte snällt om du svarade på detta, i ett inlägg eller i kommentarsfältet :) kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*