• header

Modelljakten – avsnitt 8

Alla casting-avsnitten har varit roliga men väldigt enformiga, men nu är de över och nu drar tävlingen igång på riktigt! Våra 14 grymma  finalister anländer till Stockholm för att göra flera roliga utmaningar, för att vi skulle se vem av tjejerna som har vad som krävs för att bli Sveriges nästa supermodell!

Och ni ska bara veta hur jobbigt det var att säga hejdå till tjej efter tjej efter tjej under finaldagarna. Det var min uppgift att varje gång avslöja vilka som fick stanna och vilka som fick åka hem och det var inte lätt (speciellt inte när det, precis som allt annat, ska filmas om flera gånger i olika vinklar och så ska man stå där 5 gånger och säga “du åker ut” liksom..) Många av de här tjejerna kom jag ändå rätt nära, vi hängde mycket “off camera” och jag lärde känna dem. Underbara tjejer allihop och jag saknar dem redan!

98 Comments

YAKIE LOGRELL

Nya Tyra Banks ;D

Kenzas svar: Haha ja vissa repliker är ju tyvärr väldigt lika men jag följer ju bara manus som producenterna skriver liksom :P

Reply
alice

heej ÄLSKAR ÄLSKAR ÄÄÄLSKAR din blogg! Du är så sjukt fin och bra! Du är en sjukt bra förebild och du verkar så himla äkta! Puss !!!

Reply
Ida

Åh, vad spännande! Jag ser verkligen fram mot dessa avsnitt, även om jag gillat de innan också! :D

Reply
anonym

Heeej<3
kan du snälllasnällasnälla svara på dem här frågorna!
såg du jb något (justin bieber)
asså förutom på scen?:')

Och fick du några atougrafer?:P
eller tog nu några bilder med någon:)
(men du kanske inte gör sånt)
jag skulle gärna vilja vara där
kan man köpa biljetter någon stans?:)

Och jag älskar dig o din blogg!!!:')<3

skulle bli jätte glad om du svarar på min frågar
älskar din stilllllll<3
(e licksom ett jb fan:P)

Reply
Maria

I cant wait! Reaaly want to see your EMA’s outfit! One pics Kenza, only one pics! Please <3 haha, kram

Reply
Celina

Hej Kenza!

Jag bor i NYC för tillfället där jag pluggar mode (bästa staden!!) och säljer just nu ringarna med latinska fraser från Marc by Marc Jacobs och tänkte höra med dig om du skulle vilja ha några? Min kompis åker hem till sverige om några dagar och då skickar jag med henne alla ringarna jag sålt hittils att posta hemifrån. Då kom jag på att du ju gillar smycken och MbyMJ! Så om du vill är det bara att maila vilka texter och storlekar du vill ha så skickar jag dom till dig :) Såhär ser dom ut: http://celinas.se/2011/october/inter-nos-1024.html

Kan inte se avsnittet ovan eftersom jag är i usa, men lovar att kolla när jag kommer hem!

ha en mysig måndagskväll!

Reply
Karin

Hej Kenza!! Jag läser din blogg(I löv it) så gott som varje dag, och du har ju rest väldigt mycket. Jag går sista året i gymnasiet oh jag och några tjejer ska dra på studentresa. Frågan är bara var!!!? Vi var i Alanya i somras och vill gärna testa något annat ställe. Kan inte du skriva ett inlägg om de olika platser du har varit på och kanske rekommendera ett särskilt resmål? Ha det toppen! xoxo// k

Reply
Johanna

Hej jag är naturligt smal, 176 cm lång, väger 54 kg. Har aldrig tyckt att jag ser bra ut men får höra det ofta, har jag rätt kropp för det?

Reply
alice

Ska jag vara helt ärlig slutade jag titta på programmet efter ca 3 avsnitt, för att jag tyckte att det blev just enformigt, och det är lite amatörmässigt. Men nu börjar det bli roligt igen ;)

Och du är alltid lika vacker! :)

Reply
J.

Filmar ni allting så.. om o om igen? inte insatt alls i film/tv-branshen.. men gör man verkligen så? alltså andra program o så? har ni bara en kamera eller vad är det frågan om :P att man tar om vissa saker kan jag la förstå, men tycker det låter jätte konstigt annars faktiskt. hehe

Reply
sandra

hej!
du har tusentalsläsare läsare här på bloggen varje dag. runt om i landet läser de din blogg. så jag ber dig, kan du snälla nämna detta.
http://svtplay.se/v/2593734/tvarsnytt/_beslutet_ar_fel_
http://svtplay.se/v/2593466/tvarsnytt/utvisad_karlskogafamilj?cb,a1366518,1,f,-1/pb,a1366516,1,f,-1/pl,v,,2593734/sb,k103379,1,f,-1

vi vill att hela landet ska få reagera och ha sina åsikter. det sveriges regering och migrationsverket gör är oacceptabelt.
det finns en grupp på facebook om detta och vi har försökt att kontakta aftonbladet, expressen osv och vi hoppas nu att våra gärningar får ett bra slut. vi vill att familjen ska få stanna!
kontakta mig på mailen om du vill ha mer info. förstår om du inte vill gå ut och skriva om detta och jag accepterar det. gör som du vill :) tänke bara nämna det

Reply
Hanna

T%o be honest, all of the girls arent that special, only that darker skin girl shes beautiful

Reply
Emma

Tungt att behöva säga det flera gånger (när det är ett beslut som är viktig och ledsam för personen), starkt!

Reply
Fanny

Förstår att det var jobbigt! Men ni kanske kan köra en återträff någon gång, allihopa? Kan ju vara lite roligt. :D

Besök gärna min blogg, skriver om mode, musik och vardag! Ni får alltid en kommentar tillbaka om ni kommenterar.
Kram på er alla!

P.S Kenza, du är så sjuuuuukt fin! :’)

Reply
linnea :)

är det du som sjunger på introt? =) jag ger dig hur som helst en stor applåd för avsnittet!

Reply
Malou

Låter jobbigt, men tror nog det var jobbigare för dem att få ‘du åker ut’ smällen flera ggr i ansiktet.

Reply
Ida

Haha älskar när andreas kallar tjejen för snygging och hon blir jättegenerad:D

Reply
j

Skulle vara jättetacksam för svar på detta!:)

Har du någon gång tänkt på att göra en bok av din blogg?:) Så du liksom kan sitta hemma och titta om några år, istället för på nätet. Det blir ju mer som en dagbok då!

Och en sak till, du sa någon gång att du skulle sluta blogga när du “får” en familj, du fattar vad jag menar=), tror du inte att du kommer sakna bloggandet något så otroligt mycket och nästan behöva blogga? Jag menar det är ju en del av ditt liv och är det inte konstigt att sluta helt sen?:)

Vill bara säga att du är så himla vacker, du vet säkert redan det men jag skulle bli jätteglad om bara en person sa det till mig så tänkte att jag skulle säga det! Haha=)

Reply
isabell

Kolla på min blogg eftersom jag är bäst och allt man kan vara!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

:D :D :D :D
:D
:D
:D
:D:D :D
:D
:D
:D
:D
:D:D :D :D :D :D

Reply
nathalie

Hej Kenza!
Jag tänkte bara fråga lite om vad du har för kamera, om det är en systemkamera eller vad den lilla kameran som jag sett på bild är för någon. Skulle vara jätte tacksam för ett svar, eftersom jag funderar på en ny kamera :)
Älskar din blogg, och modelljakten!
Tack på förhand
kram :)

Reply
MALIN

Kommer det att komma bloopers till modelljakten som med kenza&tyra show? Vore askul :D Kram!

Reply
rebecca

alltså du är så jävla snygg.,. hur du än ser ut…
t.o.m. när du är “lik” sid i ice age den bilden du vet du tog utomlands.
haha skatta dig lycklig :P

Reply
Louise

Spännande! :)

Har missat flera avsnitt nu så måste verkligen in på tv5play och köra ett litet modelljakten – marathon! ;)

Reply
vvvvvvv

karaktär och personlighet saknas hos varenda själ ni valt ut till att bli modeller. döda fiskar är en fin definition. tycker ni gjort ett bra jobb, men valt ut helt fel personer. peace out

Reply
Malin

Fyfan vilket jävla skitprogram rent ut sagt! URLÖJLIGT!!! Den där sminktävlingen var ju rena rama skämtet! På vilket sätt bedömdes deras öde i tävlingen egentligen på grund utav den? Som tittare fick man ett väldigt okunnigt och oseriöst intryck av er “programledare”!
Killen (vad han nu heter?) står och gör narr av en tjejs portfolio?? Något som ska klassas som att han skojar och att hon tycker det är kul eller vadå? Var ju bara pinsamt för henne!
Angående sminktävlingen.. Det blir nästintill komiskt att kräva av tävlingsdeltagarna att sminka sig “rätt” när Kenza som programledare och “modellförebild” själv alltid blir sminkad av makeup-artister så fort hon ska iväg någonstans…
Här leker vi wannabe topmodel eller? Riktigt B! Stackars tjejer som får sina drömmar krossade på grund utav en sådan ytlig, oseriös tävling…
Fyfan säger jag bara!

Reply
Elif

Your are soooooo cute kenza!!!
i love you so much, i like your style!!!
i can´t understand what you say in this video, ’cause i can´t speak swedish, but i like your voice and your laugh :)

Keep it up!!!!
kisses & hugs

Reply
emilia

Du är verkligen en inspiration Kenza! Vad du än slänger på dig, lyckas du alltid. Du verkar också vara riktigt ödmjuk och jordnära :)

Reply
michaela

Hej! Jag vill verkligen, verkligen bli modell… För ett par år sedan blev jag castad till den senare castingen på en (förstår du vad jag menar?!) skönhetstävling på just Elite Model Management, men sen dess har det inte riktigt hänt något. Jag har försökt söka dit och till Stockholmsgruppen, men det har inte riktigt gått hem heller… Jag ville verkligen gå på modelljakten, men vågade inte, för ville liksom inte blir “ratad” i tv om det nu var så att jag inte hade rätt look… Vad kan jag göra?! Du får säkert sådana här frågor hela tiden och känner mig förjävla jobbig… Men du om någon vet ju! :D Och förlåt för bibeln (a)

Reply
Michaela

hei! Når kommer den jakken med spikes på gina tricot som du skrev for noen måneder siden?

Reply
Bilge

Hej! Jo, det är jobbigt… jag var med i idol för typ 5 år sedan o när jag såg hur många omtagningar det var, blev jag matt, stackars er som får utstå detta… men du är väl nöjd med din insats?!

Ps. checka gärna in på min blogg o lämna en kommentar/ fråga =)

Reply
Kima

Kenza, Please please start doing some posts and videos in English! I watched the video of you singing in English and it was great! Your voice is amazing, and your English is really good!

You could expand your number of fans and viewers so much if you post in English!

x

Reply
T

HAHAHAHA aldrig varit med något roligare, riktig mobbad du tror väl inte att du är Tyra Banks lillen?? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*