• header

8e november 2011

God morgon! ♥

Jag har åkt på en riktig jävla förkylning. Näsan är helt täppt, lock för öronen och halsen gör ont. Jag tog en lång sovmorgon för att vila ut ordentligt och det hjälpte litegrann. Sitter här och dricker te nu innan frukosten för att mjuka upp halsen…

Hur mår ni då? Hoppas att allt är bra! Förutom förkylningen så är jag på skitbra humör och det känns så skönt att vara hemma igen. Igårkväll låg jag i min pojkväns famn hela kvällen och kunde inte sluta tänka på hur lycklig jag är just nu. Och idag ska jag träffa min mami, det ska bli kul!! :) Vi brukar dock kramas alldeles för mycket så det får vi inte göra nu för att då kanske jag smittar henne…

Jag just nu. Ni behöver inte tala om för mig vilken fin sovtshirt jag har, det vet jag redan :D :D
 Hehe.. Köpte den i Belfast inne på Topshop.

53 Comments

juli

nutte, jag älskar bambi! btw, varm hallonsaft är bland det bästa som finns då man är sjuk. jag vet inte om det hjälper så mycket, men gott är det!

Reply
Regina

Kan du inte visa en bild på dina mys-tosser som man skymtar på första bilden? Dom ser jätte mysiga ut…

Reply
Moziz

Vilket tycker du är bäst, London eller Belfast?

Skulle åkt till London imorgon men fick ställa in pga av jobb..längtar mig tillbaka dit! :)

Reply
Fatima ♥

Usch, jag har också åkt på en riktigt jäkla förkylning! Täppt näsa, lock för öron, ont i hals, feber och en massa magont på detta ;) Haha, krya till oss båda I guess!

Reply
michaela med+tiger

jag och sonen har varit förkylda hur länge som helst men nu äntligen börjar det äntligen rätta till sig! hoppas du kryar på dig snabbt som attan!
kramar.

Reply
Jennifer Swan

Vill du bli frisk direkt, testa att använda en näskanna (googla på det). Jag var skitförkyld och använde näskannan, blev frisk direkt. En näskanna rensar allt. Good luck o krya på dig!

Reply
Alva!

jag säger det ändå! hehe! super fin!♥ love you Kenza!!♥♥♥ du är så himla fin! och jag älskar din blogg! du är min förebild!♥ hoppas du blir frisk snart! kram!♥♥

Reply
Nina

Alltså vill inte vara taskig men du ljuger! Du skriver typ hela tiden att du är förkyld och täppt i näsan och du är jättesjuk och så, men varför går du på middag med dina vänner då om du är det? varför går du ut?

Ha en asbra dag!!<333

Reply
Anonym

Din blogg äger som faan!!<333333333
Du är såååå vacker! en prinsessa!

Kraam!

Reply
tessan

heej, gud vilken gullig tröja! :D
btw, så är jag riktigt avis på att du var i belfast på EMA galan.. vet att det inte har nått med det här inlägget att göra men, eller kanske lite.. jaja, jag ville ju bara säga att du hade en sån söt tröja iallafall! Kraam :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*