• header

Skorna

Usch, jag mår inte bra alls. Jag tror att jag har feber, men är alldeles för hängig för att gå till badrummet & hämta febertermometern haha. Måste ändå resa mig nu och ställa mig i köket och laga middag, ska bara steka lax och koka potatis så det går snabbt. Jag hoppas att jag är lite piggare imorgon för då har en polare bjudit över mig och tjejerna på födelsedagsmiddag och det vore tråkigt att missa det..

Innan jag ställer mig vid spisen tänkte jag bara slänga upp bättre bilder på skorna jag hade på mig i söndags på galan! Köpte dem i Belfast. Hade med mig mina klackar från Gucci men jag får skavsår på tårna av dem så jag stress-shoppade de här i sista sekund. Ville ha ett par enkla, svarta & bekväma högklackade skor som passar till det mesta (hade inte ens köpt byxdressen då så visste ej vad jag skulle ha på mig) och de här var perfekta.

Från Topshop, 62 pund.

99 Comments

sara musicanti

Wow vad fiina… och jag måste bara säga det, shit vilken gullig sovtshirt!!! XD
älskar dig <3

Reply
Mailis

Fett snygga! :)
Men jag har alltid undrat hur över hur lång du är och vad du väger ?
Det sista måste du inte svara på om det känns konstigt :)
Kram!

Reply
Christie

Pretty! :) Did you take any other pictures at the EMAs? :D Did you get to meet any stars? WOuld love to see!

Reply
Marthe

Hei Kenza!

Jeg ville bare si tusen takk for en fantastisk inspirerende blogg. Jeg er innom her svært ofte, og det er helt sykt hvor flink du er med mote – både klær, sminke og annen pynt. I tillegg er du, uten å overdrive, den aller vakreste damen jeg vet om. I tillegg til å være slående vakker, har du veldig sjarm. Første gang jeg kom innom din blogg tenkte jeg at du mest sannsynlig var en liten diva, i og med at du var så pen og hadde så fine ting. Dette stemte ikke! Du er jo bare SÅ sjarmerende og hyggelig, + jævlig kul!!

Vær så snill å fortsett med alt det du gjør, fordi du gjør det så bra. Du er herved mitt NUMMER EN FORBILDE! Jeg liker egentlig ikke å bruke dette ordet heller, men du er faen meg PERFEKT!

Hilsen norsk leser som virkelig ser opp til deg :-)

Reply
Helene

Kenza! Jag behöver din svarta Kenza clutch med nitar i min hule hand asap! Har dreglat på den hur länge som helst nu, och jag vil ha den så jättemycket. Mitt problem är at den säkert är slutsåld för längesen, och jag kan inte tänke mig at någon vil sälje den privat; dessutom bor jag i Norge. Kan du hjälpa mig snälla?

puss! <3

Reply
Madde

Åh varför är man student ibland alltså?!

Vill tipsa om righteousfashion.se för hållbart snyggt mode!

Reply
Marica

Har du provat vaselintricket? Dvs att stryka på ett tunt lager vaselin på det stället på hälen/tårna där skon ligger emot och skaver. Det funkar faktiskt, blir inte alls samma friktion. :)

Reply
Nathalie

Förstår du inte att du blir oftare sjuk när du röker? Fimpa för sista gången nu :) Alla skulle bli sjukt stolta över dig och den som skulle vara mest stolt är nog du själv! :):)

Reply
Louise

åh var inne i en affär i sthlm idag och hittade dina shorts , fyfan vad jag blev kär och började nästan gråta när jag insåg att jag inte hade råd , de är ju så fruktansvärt galet snyggaaaaaaa

Reply
LAURA

åh vad snygga :D undrar en grej.. hur många skor har du nu? har du räknat nån gång? skulle vara kul att veta :3

/www.bylaural.blogg.se

Reply
M

Krya på dig! Men nær du ær frisk snællasøtararafina Kenza lægg upp bilder från EMA!! Sitter på jobb och lææængtar loss!

Reply
Maria Bredin

Hej. Detta är kanske inte något som du vill skriva om men du är människa och har förhoppningsvis ett hjärta i kroppen och vill ägna ett inlägg om detta. Du kanske har läst om Hugo i expressen eller aftonbladet. En liten kille med en sjukdom som kan ta hans liv men han kan räddas i ett annat land. Hans mamma bloggar om allt detta. Här är hennes blogg http://hannasblandning.blogspot.com/ den lilla killen kan knappt röra något för hans hud blir sårig. detta borde uppmärksammas. Finns även en penga insamling för att hjälpa lillkillen. Den hittas i hans mammas blogg som jag länkat till. Eftersom du har många läsare så hoppas jag att du kan skriva om detta för det finns många människor där ute som säkert vill hjälpa

Reply
stl 43+

hej! kan du inte sja till dem som gör dina skor att de skulle göra dem i stl 43+ också? vi me stora fötter ääääälllskar dina skor men hamnar tyvärr nöja oss me alla tant modeller av andra skor eftersom inget annat finns i 43+ :( jag skulle också villa trippa runt i ett par skyhöga vackra kvinliga pumps by Kenza. lovar att de skulle sälja som smör,skulle själv handla upp mist halva lagret!

Reply
Hedvig

helloj dina skor var jätte snygga :):)

vart köpte du dem?
titta görna på min blogg och säg vad jag ska förbättra :)
jag blir glad då

TACK :) Kenza :)

Reply
Madde

Assnygga ju :) kan inte du lägga upp en bild där du har alla dina skor på en och samma bild? :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*