• header

Veterinären

Vi har varit hos veterinären med Mani! Det var dags för honom att vaccineras mot allt igen nu när han fyllt 4 år. Han var så himla duktig så vi gick en sväng förbi djuraffären där vi köpte lite nya grejer. Han blev helt tokig i en av leksakerna och vill inte vänta tills vi kommer hem.. Ja ni ser ju själva på bilden haha :)

Nu blir det lunch och fika hos mamma!

20111108-143233.jpg

59 Comments

Elina

Det måste verkligen vara något jättestrul med din blogg för ibland ser man bara ett “x” över dina bilder, som nu. Dina bilder funkar i det tidigare inlägget där du skrev att de håller på att fixa det. Jättekonstigt verkligen!

Kul att det gick bra hos veterinären iallafall. :P

Reply
Klaren

Hej Kenza!!
Känns fett mobbat att skriva såhär utan vidare men har verkligen panic!
Det är så att vi ska ha student bal om 2 månader typ och hittar ingen fin klänning, vill inte någon bal-ig utan mera “snygg lyxig” lång klänning med coola detaljer… Har du några tips på bra affärer i sthlm som man kan åka och kolla i? Har absolut ingen aning.. VÄLDIIIGT tacksam för svar! :))
Innan jag skriver / klara borde jag kanske säga hur fancy jag tycker du är och din blogg! ;D
KRAM

Reply
emilia

det går typ aldrig att se dina bilder i safari på min macbook, eller det har blivit så allt mer och mer nu på sistone! varför är det såå?

Reply
Emy

Jag gick förbi dig i Sickla.. lite kul, jag tyckte att ja kände igen tjejen ja gick förbi o sen kom ja på att de va ju du :D btw, älskar din blogg <3

Reply
Ellen :)

haha va söt! :D !
Va inne på guldfynd idag, såg Guldfynd by Kenza smycken ! Asså jag dör vilka snygga!! :O <3
kraam!

Reply
Anonym

Hahahahha<333 sä jääääääääävla gulliiiiiiiiiiiiigg!! skratta ihjäl mig!
Älskar dig Kenza!

Reply
Fatima ♥

Det gör mig så glad att du tar så bra hand om Mani ♥
Det är så få människor som lyxar till det så mycket för sina hundar och jag vet inte men det nästan lyser om Mani av lycka! Haha! Och ni verkar har så himla fin matte-hund kemi :)
Haha, som man brukar säga. En hund blir som sin ägare och båda ni är så fina och livliga :> ♥

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*