• header

9e november 2011

Tja!

Jag mår fan inte bättre alltså. Har sovit i typ 11 timmar men känner mig inte alls utvilad utan fortfarande lika hängig och svuvig. Hela dagen ska jag spendera här hemma, titta på film, spela tv-spel & äta glass.

Vilken tur att jag är ledig den här veckan. Jag skulle egentligen åka till Bangkok i söndags och vara borta till fredag, så jag bokade av allt jobb. Några dagar innan ställdes resan in pga de hemska översvämningarna som bara blir värre och värre. Jag hoppas att det blir bättre snart så att de stackars thailändarna kan försöka bygga upp sina hem & liv igen. Naturen är läskig.

Bangkok är en fantastisk stad och jag hoppas att jag kommer iväg dit någon annan gång!

Två bilder från Bangkok förra vintern. Världens sötaste hundvalpar & min snygging på en båttur

35 Comments

Julia

Hade inte du någon tratt som du fått av din sångpedagog som funkade mot förkylning eller vad det nu var hihi ;)
Hoppas du blir friskt snart!!<3

Reply
Bilge

KRYA PÅ DAJ!! Drick varmt o hål dig inomhus, att ta promenader hjälper!!

Ps. Kika in på min blogg o lämna en kommentar så blir jag glad! <3

Reply
Judith

Kenza, en fråga: klimatkompenserar du när du flyger överallt? För naturen är inte så hemskt utan det hemska är att vi inte tar hand om den när vi borde göra det. Så nu är jag lite nyfiken, gör du något för miljön? För om du gör det så tycker jag att du verkligen borde nämna detta i ett inlägg, för du är en stor förebild som inspirerar många!

Ha det fint.

Reply
Josse

Den här tjejen säger att hon känner dig och skriver massa konstigt skvaller om kändisar och att hon går på kändispremiärer i typ Cannes?!

http://inezandnathalie.com

Stämmer det här verkligen? Verkar helt sjukt…..

Älskar oxå Bangkok,det är helt fantastiskt min kille bodde där i några år. Längtar tillbaks :)

Reply
Andrea

Hej Kenza!
Jag och min pojkvän ska snart åka till Thailand, vi har bokat hotell två dagar i bangkok och sen tänkte vi ta allt som det kommer. Snälla kan inte du tipsa mig om ställen jag borde åka till, uppleva och bra hotell. Vi vill gärna åka till Phuke och Ko Lanta också! Tack på förhand!

Reply
Victoria

Skulle du kunna lägga upp receptet du gjorde med dumle eller vad det var för något? :D,
Vart sugen på nått gott och så kom ja och tänka på det ^^

Tack för en superbra blogg
Krya på dig
Puss

Reply
Caroline

Hej! Vad heter den personen som gjorde din “be strong girl”-tatuering. Behöver tips på någon som är duktig på texter. Maila mig gärna på [email protected]. Taaack :)

Reply
Lovisa

kan inte du berätta lite om thailand?
vart du har varit?
sevärdigheter?

jag ska åka till phuket i thailand den 21 december och firar både nyår och jul där.. men har du vart på stranden krabi i phuket?

Reply
J

Hej Kenza! Tack för en jätteunderhållande blogg!
Jag bor i Bangkok, och innerstaden är inte översvämmad. Det kommersiella området, med Sukhumvit, Siam Paragon, MBK m.m. är säkert för tillfället. Även om jag har svensk släkt på besök just nu var det nog bra att du ställde in resan. Dricksvatten är dyrt och ofta slut i affärerna, och skolor stängda. Än kan vattnet komma in i staden! Tack för alla bilder från galan! Fantastiskt!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*