• header

ROMANTIC

Photographer: Eva Quirbach for Nelly magazine + web
Model: Kenza Zouiten/Elite Model Management
Hair & Makeup: Josefina Zarmén
Styling: Felicia Carlsson

141 Comments

Malin

Superfina bilder!:D

Skulle oxå vilja bli fotomodell ngn gng! Mina kompisar har typ velat fota mig ibland för dom är mer inne att fotografera och dom tkr jag blir bra på bilder. Men jag har inte direkt den där modellkroppen^^

Tkr du är perfekt som modell, Kenza!:D

Reply
paulina

Jag har nyligen börjat läsa din blogg så jag vet inte så mycket om dig men jag måste säga att du verkligen passar perfekt till en sådan plåtning. jättefin och du ser fan skitläcker ut! Var riktigt stolt över dig själv (L)Dessutom måste jag ge dig fett med credit för att lyckats skapa en blogg som uppskattas av så många (många av mina vänner följer ditt liv varenda dag! Sjukt egentligen) (:

Reply
E

Du som inte vill ställa upp som lättklädd i herrmodet… Vad är skillnaden här tänker du. Är lika många som runkar till detta som till porr. Försvarar du med att det är tjejmode? För det är likadana kläder i herrtidningarna.

Reply
Dixi Wonderland

Du förvandlas verkligen på bilderna. Man ser ju att de är du men du är inte riktigt dig själv om du förstår vad jag menar. Jätte fina bilder!

Reply
ida

Vilka sexiga bilder! Lite väl sexiga….nästan som att vika ut sig ju…..hur fina dom än var.

Reply
Alice

Åh, du är så himla vacker!! Den andra och den sista bilden var mina favoriter!

Reply
A M A N D A

Kenza du är så himla vacker och en underbar människa! Du är en sån himla bra förebild och jag ser upp till dig så mycket. Pussar till dig från mig.

Reply
Danielle

Jättefina bilder!
Tycker dock att dom ser lite väl redigerade ut i just färgerna. Men en av dom bästa plåtningarna tycker jag!

Reply
Elin

Gudomligt vacker Kenza!
Undra bara om inte du skulle vilja lägga upp bilder på alla dina tatueringar, en och en, och berätta dess historia och varför du valde motivet. Vore jätte kul att läsa om!!

Kram :))

Reply
Elin

Gudomligt vacker Kenza!
Undra bara om inte du skulle vilja lägga upp bilder på alla dina tatueringar, en och en, och berätta dess historia och varför du valde motivet. Vore jätte kul att läsa om!!

Kram :)

Reply
F.W.C

Snyggt!

Men du Kenza jag har ett problem, ett stort problem. Det är nämligen så att någon ha försökt hacka in på mitt facebook konto. Och jag ville bara kolla med dig om du också har säkerhetskod som skickas till mobilen för inloggning…Och när man får ip-adressen skickad till sin e-mail, hur kan man spåra den? :) Tacksam för svar.

Reply
F.W.C

Jag vet redan vart personen bor och jag har dens gatuadress, men jag vill veta vem det är…

Och har det hänt dig någon gång…att någon försökt hacka in på din facebook? /.

Reply
lady bee

vill inte verka kaxig men jag fattar inte varför du ens är modell? du kan inte modella och du har samma blick eller face på varje bild

Reply
Johanna

Hej Kenza!
Ville bara säga att bilderna från den här plåtningen är sjukt fina, precis som underklädesbilder ska vara kvinnligt, sexigt, romantiskt och klassiskt. Du är en förebild att se upp till och det gör verkligen jag.

Kramar // Johanna

Reply
Johanna

Hej Kenza!
Ville bara säga att bilderna från den här plåtningen är sjukt fina, precis som underklädesbilder ska vara kvinnligt, sexigt, romantiskt och klassiskt. Du är en förebild att se upp till och det gör verkligen jag.

Kramar // Johanna

Reply
MissB

Dessa bilder är så sjuukt fina!!! Men jag undrar fortfarande om man får behålla kläderna efteråt när man är modell?

Reply
Malin

Bilderna är jättefina så missförstå mig inte, men undrar bara vad du själv tycker är skillnaden mellan tjejer i underkläder i slitz och liknande och det du gör?

Kenzas svar: Hej! Skillnaden är väl att jag, som jobbar som modell hos en seriös modellagentur, i det här fallet blivit bokad som modell för ett modereportage där syftet är att göra reklam för underkläderna, medan tjejerna i sånna tidningar som Slitz fotas för att visa upp sina kroppar i ett sexuellt syfte (vilket jag inte har något emot, alla får väl göra vad de vill). Det tycker jag är skillnaden mellan en arbetande modell och en utvikningsbrud iallafall, sedan får alla tycka som de vill! Kram!

Reply
Estrid

Åh vad fina bilder!! Älskar underkläderna! Själv har jag supersvårt att hitta något som passar då jag har så udda storlek… Vart köper du BH och vilken storlek har du?
Kram

Reply
Angelica

Du är så otroligt vacker Kenza! Bilderna är jättefina :) du är verkligen en förebild som jag ser upp till!

Reply
hej

varför måste du ta nakenbilder?:( asso i underkläder du behöver inte liksom ta med kläderna på det är finare;)

Reply
Att modella?

Hej! Jag skall prov-fotograferas snart av en fotograf som jag känner halft. Vi skall bara ta lite bilder för att se hur jag passar som modell osv. Jag har aldrig gjort det för och jag skulle inte riktigt säga att jag är en av de mest fotogeniska personerna, även om jag har fått höra att jag borde prova på modellande. Så nu undrar jag om du har någo tips för bilderna mm. Tack iallafall och krya på dej!

Reply
M

Du får jobba lite med ögonen. Ofta ser ett mindre ut. Visst ett öga är mindre men du kan lära dig så att båda blir lika stora.

Reply
Claudia

Shit va du är fin. Du är så jäääävla vacker att det är sjukt!! I would KILL for a face like that!!!

Reply
Anna

Aleks har tur som dig i sovrummet! ;)
iallafall så är du ortoligt vackar och jag fattar inte hur din kropp är så snygg för du verkar äta godis titt som tätt?? :) puss på dig, tack för en bra blogg!

Reply
Jennie

WOW ! Galet vacker :) Vart till och med lite sugen på att springa och köpa lite snygga underkläder, dock är det köpförbud denna månad^^

Reply
Pernilla - en hästblogg med inslag av vardagliga ting

Du är så sjukt SNYGG Kenza! Helt klart Sveriges vackraste kvinna, otroligt! Har läst din blogg sedan begynnelsen av den och du är definitivt den klart mest intressanta att läsa om i bloggvärlden – och fick jag byta liv med dig bara för en dag skulle jag nästan dö av lycka :D SÅ grym är du! Hoppas du tar åt dig :)

Ha en fin dag och krya på dig!
Kram Pernilla, Norrköping

Reply
Annah

Jattefint, men vad trakigt att alla underklader ska ha san enorm jakla stoppning jamt! Hatar nar man koper en bh som gor att man ser ut att ha tva runda bollar pa brostet istallet for en naturlig silhuett. :)

Reply
emelie

Jätte fina bilder! men det gäller inte bara att se bra ut i ansiktet, kroppen måste ju också bli rätt :) som i första bilden ser handen jätte skum ut ;o

Reply
Johanna

Men snälla.. hon fotar sig i underkläder till nelly.com.. alla klädkataloger och sidor har väl modeller som har fotat sig i underkläder för att visa upp dem? Tycker inte bilderna är det minsta porriga. Dem är vackra och romantiska, och är till för att visa upp underkläderna! Tycker inte att hon direkt viker ut sig på dessa bilder..hon är bara vacker!

Reply
Sara

Ååååh Kenza, blir något så fruktansvärt avensjuk när jag ser de här bilderna. Du är såååå vacker! För att inte säga hur proffsigt det ser ut. (Gud nu låter jag som 14, men är snart 20 haha). Älskar iaf din blogg, brukar gå in här om jag inte har någon klädinspo och poff!. Och dina sjukt snygga bilder gör ju bara saken 100 gånger bättre. Hoppas du får en bra dag. Puss!!!

Reply
Susanna

Du är så otroligt vacker! Så snygg o gorgeous att de int e sant! Jättelyckade bilder =)

Reply
Tess

Du är så otroligt vacker :D
Kan du inte ge lite tipps hur man går till väga för att få bli plåtad :) Skulle vara roligt att bli fotgraferad av en mer som är mer ervaren och kanske kunna få jobb som modell :D
Kram Tess

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*