• header

16-17 år

Jag ÄLSKAR att kolla på gamla bilder! Både den här datorn jag har nu och min externa hårddisk är fulla med bilder från mina tonår. Här kommer ett gäng bilder som är över 3-4 år gamla. AH jag blir galen….tiden går så jävla snabbt! Som jag sa till mamma här om dagen – snart sitter jag här 30 bast, gift och har barn. Åhhhh I wanna be foreeeever yoooung! Är det normalt att ha åldersångest när man är 20?

Påväg till någon vild hemmafest haha

Tidningen FRIDA skrev om min blogg när jag precis hade fyllt 17. Då hade jag ca 30 000 – 40 000 läsare om dagen och det var riktigt mycket då. Nu har jag mellan 160 000 – 170 000 unika besökare om dagen. Stört.

Humlan och jag på en hemmafest

Påväg till en hemmafest..

På Kreta, min första charterresa

Vi hade ofta myskvällar hemma hos Mika

Påväg hem från någon hemmafest. HAHA, men det fanns inte så mycket annat att göra om helgerna i den åldern?

I Holland med bästis för TH-konsert

148935-3458

Såhär såg min blogg ut

I skolan. ÅH vad jag saknar skolan!!! Men då hatade man det, man ville dö. Men nu tänker man tillbaka på vilken lyx det var, och hur kul man hade..

När jag flyttade in i lilla ettan bredvid mamma & målade om

Stina Lee & jag på Blog Awards 2008

På någon fest med en jobbig kille jag aldrig träffat innan och som skulle bära upp mig hela tiden. Idag är vi vänner haha ;-) Så det kan gå!

Mirre & jag i Liverpool 2008

Efter skolavslutningen. Åh vad jag minns & saknar den känslan när man fick sommarlov!

Plåtning sommaren 2007

148935-3924

Jag & Mirre påväg till Kanada. Nästan 4 år sedan!

Mani 1 år

Min goda vän Philip och jag på en fest

Glad tjaj på fezt

Mitt gamla flickrum fullt med bilder på Tokio Hotel

226 Comments

Margit

åhhh vad fina bilder!
MEN vilket pogram läste du på gymnasiet!?:))<3
Kul med svar!

Reply
SARA

Kul inlägg! :) Jag läste din blogg redan på den här tiden och när jag ser de här bilderna igen och ser hur mycket du har vuxit sen dess, slår det mig att jag liksom har följt din uppväxt (eller i alla fall slutet av den). Jag har sett hur du har förändrats och utvecklats under åren, men själv har du ingen aning om vem jag är eller att jag ens finns, haha! Rätt sjukt ändå.

Fortsätt som du gör, Kenza! Du är en bra tjej :)

Reply
Em

shit vad tiden ändå går fort, jag har följt hur länge som helst, det är flera år ju.. du ger så mkt inspiration till så många människor, och känns så himla äkta… det är verkligen inte konstigt att just du har en sådan framgångsrik blogg :)

;D

Reply
Emma

Jävlar va fina bilder! Älskade mest den som du la upp först så fucking fiiiiin <3<3<3

Reply
menime

hej!! snälla behöver hjälp, mitt hår är kaos. Hur behandlar du ditt hår????? Några mirakelkurer??? Kan inte du göra ett inlägg med hud & hår tips !?

Reply
Lisa

Jag vet inte om det är normalt att ha ålderkris när man är 20 . Men min kusin hon är 18 och har ålderkris det är jätteroligt att säga till henne att om 6 år .Så Är (MIN KUSIN DÅ ) ÄR 24 .

Reply
chanette

som saggt vänta tills du fyllt de magiska 30 ÅREN som jag gjort i år.. men lustigt nog har jag ingen ångders noja nu längre så som jag hade typ då jag var i din ålder

Reply
Sarah

Det känns underligt att se alla dom här bilderna igen nu, när man såg dom när dom publicerades med. Jag minns den dagen du skaffade Armani. Tiden går fort :)

Reply
Jossan

Hahaha, jag tror det är normalt att ha åldersnoja :) har det själv, och då är jag 20 om ett halvår. Men liksom, 20!! Då har man 10 år kvar till 30. Och när man är 30 förväntar sig alla att man ska ha barn, villa, vovve, volvo…Viss överdrift, men barn förväntar de sig nog att man har iaf. Hell no att jag skaffar ungar. Inte innan 50 och sen är det försent :D

Reply
Tora

Jättesöt, och jätteroligt inlägg! Men en grej som jag gärna skulle vilja veta.. Röker du? För det gör du på en av bilderna. Kram

Reply
HNNI

du är så jävla vacker, helt stört! läst din blogg hur länge som helst och den är alltid lika bra

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*