• header

13e november 2011

Hej bloggen ♥

Hjälp vad snabbt helgen gått.. Redan söndag! Tiden går fort när man har roligt och herregud vad kul jag hade igår. Vi var först på inflyttningsfest hos min pojkväns vänner, sedan tog jag och bästis taxi in till stan där vi dansade lite på Laroy och sedan hälsade på en vän i nya vip-rummet Suite på Sturecompagniet. Men tillsist hamnade vi på golvet längst ner såklart (hiphop & rnb!)

Jag blev skitförbannad för att jag lyckades tappa bort min nya perfekta halsduk haha, hade köpt den tidigare samma dag och lyckades tappa den när jag gick ner för trappen på Stures och på något sätt försvann den snabbt som fan för jag letade och letade.. Smart.. Får dra förbi H&M herr och köpa en ny… Den var inte dyr alls men lite surt när man tappar den samma dag man köpt den haha.. Typiskt mig.

Jaja, nu ska vi frossa i mat och cola. Titta på film och bara ta det lugnt. Kram!

20111113-122518.jpg

Jag och min kärlek igår på festen

30 Comments

Rebecka

Låter som att du har haft en trevlig helg, synd bara att du tappade halsduken..händer mig också allt för ofta det..

Reply
Emma

Det är alltid tråkigt att tappa grejer, oavsett om det är nytt, gammalt, dyrt eller billigt. Är det nåt man gillar är det hur töligt som helst! är det något man inte gillar är det bara trevligt, en anledning att köpa något nytt :)

Reply
julia

Haha nej vad irriterande att den försvann! Tur att den var ny och finns kvar i butik, det är riktigt jobbigt att tappa något man verkligen gillar men som inte finns att köpa längre.

Reply
linnea

när du var på MTV EMA, hur mycket såg du av justin då och var du på samma fest som han sen?:)

Reply
Nellie

Hej! Jag undrar hur länge som du och din kille har varit ihop och hur ni träffades? Du skriver inte så mycket om han och dig. Har ni samma humor och gillar att göra samma saker? När du är ute och festar och så med dina kompisar, brukar han alltid vara med? Puss & kram! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*