• header

BLACK & WHITE

Jag var kass med kameran igår, men så blir det oftast när man har roligt och dricker drinkar som om det vore vatten haha.. Men några bilder hittade jag iallafall! De flesta är från när jag och bästis drog från festen och tog taxi in till stan.

Dansa loss på dansgolvet ute i all ära, men hemmafester är fan sjukt kul. Vi hade det väldigt trevligt med alla där! Jag älskar min pojkväns vänner (det har snart gått 3 år så jag kan väl kalla de för mina vänner nu också haha), de är så jäkla härliga och vi har alltid så kul med dem.

Min fina ♥

R.I.P halsduken

Haha, vi har varit bästa vänner i över 10 år och jag kan snart fylla ett helt musuem bara med störda bilder på oss

….men vi har en del normala & fina också :)

Jay spelade bästa musiken som vanligt

Mötte upp Humlan och pussade lite på henne!

51 Comments

Marilynz

Haha sjukt härliga bilder! Vars haru köpt linnet?

Pözz & Kram Marilyn! <3

Reply
Antonina

Varför tar Jay åt sig när man frågar honom om han kan spela en låt? Jag gjorde det för drygt en månad sedan jag var på Laroy och han blev skitlack på mig och snackade skit om mig för min brorsa som sa att jag inte hade någon koll på musik och att jag dissade honom. Dissar man någon bara för att man önskar en låt på krogen? Tycker han verkar divig och vara bättre än vad han egentligen är…Kul att se att du har det kul där iaf! :)

Reply
Nathalie

Jag var också på sturekompagniet igår men såg inte dig:( vet dock inte om det var det nya viprummet vi var i men vi var i ett viprum.

Reply
hanna

du nämner inget om din pappa? ;o
finns han inte eller varför gör du inte de? :/

Reply
Mia

Hej Kenza! Bläddrade lite i dina arkiv och såg en bild på vinterjackan du hade förra vintern, var kommer den ifrån? Snälla svara, tyckte den var superfin verkligen! Kram!

Reply
matilda

hejsan, troligtvis så kommer du inte svara på den här kommentaren, men hur började du blogga och hur fick du alla läsare.
har du några tips till en som nyss börjat blogga?
MVH matilda

Reply
Natalie Hanna

När du skrev att du snart varit tillsammans med Aleks i 3 år slog det mig hur länge jag har följt dig. Det känns helt sjukt att jag har “hållt koll” på dig i typ 5 år. Tiden går så himla fort!!!

Reply
Louise Ewing

Hej Kenza.
Jag har några frågor om dina Jeffrey Campbell skor. Har för mig att du har ett par i glittrande silver? Sitter glittret bra, eller faller det av lätt?
Undrar även om de är svåra att gå i?
Kram

Reply
Sofia

Tror du att det kommer att vara du och Alex förevigt? Alltså, gifta er, skaffa barn och så?

Reply
lienis

en sak jag la märke till är att det finns inte en enda kommentar på dom senaste inläggen :o kan du också märkt. ville ba påstå att det är lite skumt :(

Reply
Ida

Tror halsduken är lika som min i vinrött. Visst var den från H&M? Jättesnygg is! Hoppas du fått tag på en ny :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*