• header

14e november 2011

Hej fina ni!

Imorse vaknade jag upp heeeeeeelt frisk, är inte ens lite snorig längre haha. Skönt! Gick ut med vovven på en morgonpromenad i solen, åt frukost och nu slappar jag bara framför tvn. Idag ska jag träffa min mamma! Hon är ledig och vi ska hitta på något skoj. Kanske gå på bio i eftermiddag? Går det någon bra film just nu?

Längtar så mycket till premiären av Breaking dawn pt 1 att jag DÖR. Jag och bästis ska ha Twilight-kväll här hos mig imorgon, kolla igenom alla tre filmerna igen innan vi går och ser den fjärde. Den har ju premiär nu på onsdag men då har jag plåtning hela dagen så antingen blir det sent på kvällen där eller på torsdag. AH längtar! :D

På galapremiären av Harry Potter i somras. Varför är det aldrig riktiga galapremiärer inför Twilight-filmerna här i Stockholm? De filmerna är ju skitstora! Inför Twilight, New Moon och Eclipse var det bara små förhandsvisningar för bloggare/press. Nu vet jag dock inte om det är något alls!

53 Comments

Alexandra

Dom kanske inte har galapremiär men dom har väl Twilight-maraton iallafall? ;) Det har dom iallafall här nere i lilla Varberg, dock är det as jobbigt då det i år är 10 timmar långt.. ;) Va där förra året, as coolt :D

Reply
Anna

Folk har kanske börjat tröttna på filmerna? ;) Jag gillar egentligen bara Twilight men man måste ju se de andra filmerna med bara för att :)

Reply
Zarah-Lou

Se Tintin!

Jag har aldrig läst serierna och såg inte ens fram emot filmen när sambon ville se den, men den var faktiskt riktigt bra! :)
Gillas alltså, även fast man egentligen har noll koll på Tintin ;)

Reply
Elin

det ska jag och min bästis också göra :D kolla på alla filmerna idag och imorgon och sen kolla på premiären på onsdag! iih, längtar så mycket! hihi

Reply
Amanda

På torsdag? konstigt, i våran lilla stad på 10 000 invånare, har den premiär imorgon :P Skönt och veta vi ligger ett steg före någonting iaf :)

Reply
Sonja

Jag och min bästis hade också som vi kallade det för “twiligt marathon” haha! Och man tröttnar ju aldrig!! AAH! Dock tror jag att filmen på bio är från 15 år.. Även med förälder. Men men, får väl försöka eller vänta så pass länge tills DVDn kommer ut.. *pust*.. Ha det bra! Puss o kram! <3

Reply
Michaela

Twiday är imorgon, maraton visning av alla tre filmerna och sen breaking dawn vid midnatt. Ska dit, blir nog kul :) Vet att det finns i Sthlm men det är nog jävligt slutsålt nu haha

Reply
hihi

själv ska ja se alla twilight filmer på bio, en efter en :D
Den filmen alla väntar på kommer ju förstås vid 02:00 men jaja då har man nåt att längta till :D och onepiecen åker på!

Reply
Madelene

Otroligt vacker människa! Lika så klänningen du har på bilden, undrar om du inte kan hjälpa mig att få tag på en sådan! Tycker den är så fin och speciellt på dig att jag skulle vilja ha en till min bal i vår! Skulle bli otroligt glad om du kunde hjälpa mig!
Pussar Madelene

Reply
micaela

Hej! Åh jag vill jättegärna veta vad du tycker om twilightfilmerna och vad du tycker om stjärnorna. Gillar du Kristen som spelar Bella, osv!? Superkul om du svarar!

Tack på förhand, och kram!

Reply
Amanda

Hej Kenza! jag har länge undrat hur du får sådanna perfekta stora vågor i ditt hår, skulle vara jättekul om du kunde visa eller förklara det här på bloggen! stora kramar Amanda! :)

Reply
Ellen :D

jag är jätte avundsjuk på alla som ska gå på den eftersom jag inte får för att det är 15-årsgräns!
Jag har varit ett twilightfan jättelänge fast nu har jag lugnat ner mig. Men har ändå längtat efter Breaking Dawn men nu kommer jag inte få se den :(

älskar dig Kenza och vill bli som dig, du är min förebild bara så du vet. PUSS

Reply
Hanna

Hej Kenza! Jag tycker att du är så sjukt fin! Jag har följt din blogg ganska länge nu och även modelljakten :) Så jag undrar om du kan blogga om hur du lägger ett vardagssmink och festsmink :) Du ser så naturlig ut med sminket på, även ögonbrynen. Hur målar du de så bra? vilket smink rekommenderar du? hur gör du det så att det inte rinner? Finns det bra smink för under 200 kr?

Reply
Mamman mitt i kaoset

Var inget fan alls av Twilight när fenomenet uppenbarade sig. Visste endast om böckerna då min lillasyster (idag 18år) visade dom för mej. Men sen såg jag första, tyckte den var sådär. Kändes inte som vampyrerna var som vampyrer ska vara. Andra filmen var mycket bättre med en hot hot hot varulv. ;) Satt här hemma och ylade ikapp med svärmor. ;)

Tredje filmen var vi tvugna att se på bio. Och nu när den fjärde kommer ska jag och svärmor (50+) sitta på bion och njuta av Twiday. Alltså alla fyra filmerna på rad. Breaking Dawn beräknas komma igång runt midnatt imorgon. Ska bli så himla kul! :)

Reply
Hanna

Hej Kenza! Jag tycker att du är så sjukt fin! Jag har följt din blogg ganska länge nu och även modelljakten :) Så jag undrar om du kan blogg om hur du lägger ett vardags smink och fest smink :) Du ser så naturlig ut med sminket på, även ögonbrynen. Hur målar du de så bra? vilket smink rekommenderar du? hur gör du det så att det inte rinner? Finns det bra smink för under 200 kr?

Reply
Julie

Hej Kenza.
Hvordan laver du dit flotte hår? Det er altid så flot, så hvordan?? Måske du kunne lave en video :-)

Reply
Julia

jätte bra blogg ! (:
kanske de inte har eftersom att twilight inte alls är lika stor grej som harry potter. harry potter är såå mycket bättre enligt mig!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*