• header

Bio med mamma

Mamma är här, hon fick lite nya smycken från Guldfynd by Kenza (hon får ett exemplar av alla mina smycken) nu när nya kollektionen kommit, hon blir som alltid överlycklig och jag älskar att skämma bort henne med fina saker. Min fina mami.

Nu ska vi iallafall åka in till stan! Vi ska fika och sedan gå på bio. Vi hade tänkt se filmen In time med Justin Timberlake, har velat se den länge nu.. Sedan reklamen började gå på tv. Hoppas den är bra! :)

Idag har jag på mig höstjackan från Jofama by Kenza. Jag älskar lilla bikerjackan (Kenza 3) men den här är ju minst lika snygg, och MYCKET varmare!

70 Comments

ida

Varför säger ni bloggare “mami”?! Låter ju bara fjantigt. Den filmen har jag sett, den var häftig, men lite väl B och dom har gjort den lite dumt gjord vid vissa tillfällen.

Reply
ida

Jättehäftig, bra idé men för otrovärdig vid vissa tillfällen.
Kunde gjorts bättre. Men väldigt bra gjord annars.
Så definitivt värd att se!!

Reply
Elin

det går inte att se vissa av dina bilder. den här går inte att se! jag har google chrome, kan det vara därför?

Reply
Victoria

Filmem är grym, riktigt bra faktiskt! Älskar Kenza 3 jackan, ska köpa den efter vintern!

Reply
Alan

GossipGuy.se – Sveriges utan tvekan bästa kändissajt. Levererar kändisskvaller före Klick!, Posh24 och MSN. Dessutom är jag oftast först med heta nyheter. Jag är också aldrig rädd för att publicera nakenbilder på kändisar, ocensurerat dvs.

Reply
Linda

Den är SKITBRA!!! :) Såg den på bio för två veckor sedan, man får en riktig tankeställare efter filmen. Ha de nu så kul.

Reply
b

skal ikke du få inn mer av wildflower by kenza høy hælene fra nelly? de er bare i str 40 :(( som er svært dumt!! de lilla høy hælene med platå og stilett hæl

Reply
Julia

åhh. såg alla smyckena på guldfynd idag faktiskt! Tyvärr ligger priserna lite över min prisklass :(
Skulle annars så gärna velat ha ringen med den stoora underbara svalar, jag som älskar svalor och friheten som dem innebör. Eller ringen med ugglor såå fina.

men tänkte på det. skulle inte du kanske kunna tävla ut några smycken? vore underbart för sådana som mig som ledsamt och sorligt nog inte har råd med smycken för flera hundra kronor :(

Reply
Isabella

Jag praktiserar på Best of Brands i Vällingby och jag såg idag att vi hade den jackan! Den är verkligen skit snygg!
Du är så duktig, du borde vara stolt!
/Bella

Reply
Hannah

Den där… den är jag stolt ägare till! används flitigt nu när kylan verkligen nått skåne land!
Tackar för en grymt bra designad jacka kenza, det gjorde du bra!
Mvh. hannah

Reply
Terese

Det stör mig lite att du får det låta som du är speciell för att du älskar att skämma bort din mamma. Det är du ju knappast ensam om. Det är dock inte alla som har chansen till det. Nu var det inget elakt menat detta och du menar förmodligen inte på det sättet men du kanske ska tänka på hur du skriver. Ibland småprovocerar du i texterna även om människor inte påpekar det.

Reply
Malin

Hej Kenza!!
Älskar din blogg jättemycket keep up girl!! ;P
Hur kom du på namnet Jofama? Det är lite av ett annorlunda ord. :]

Reply
Tara (alban yoy)

Haha snälla låt henne skämma bort sin mamma. DET ÄR JU FÖRFAN HENNES MAMMA! Och “om” du nu hade så mkt pengar som vackra Kenza har så tror jag också att du hade gjort samma sak söta du ! Du vet vem jag menar!

Kenza du är bäst och jag älskar din jacka ! Som tur har jag redan beställt den är skit glad!

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss Big love

Reply
Emilia

jag äääälskar värkligen dig så jag menar inget elakt men orkah ha på sig sin egna desing!hahaha

puss!

Reply
Rebecka

Tycker första delen av den filmen var bra, den berör verkligen på något sätt. Men sen tycker jag den blev fjantig… Hoppas du gillar den iaf :)

Reply
moa

jag var och såg den med min tjejkompis dagen efter premiären och vi var helt galna efter! den var galet bra!!!!!!!!!!!!! Kram

Reply
cornelia

vart är th bilderna i vänster sida? har du tagit bort dom, snälla säg att du inte har :(

Reply
Amanda

Är skinnjackan bara en höstjacka eller kommer det gå att använda den på vintern också?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*