• header

BROWN

YES! Minns ni den snygga byxdressen jag plåtades i när jag & Tyra plåtade höstmode för VeckoRevyn? Om inte så ser ni den ovan, haha. Iallafall, jag ville ha den enda sedan dess och när jag var inne på H&M här om dagen hängde den där! Älskar den guldbruna färgen (IRL skimrar den mer i guld) och den silvriga kedjan i ryggen. Knäpper man upp knapparna längst ner som jag gjort här på bilderna så blir byxdressen mer som en klänning med slitsar på sidorna. Så jäkla snygg!

599 kr, H&M

75 Comments

Marie Johansson

Hej detta är ingen kommentar där jag vil vara elak. Men jag undrar vad som händer när du är ung, du tjänar pengar på ditt namn, utseende och det du åstakommer. Du tjänar mycket pengar.

Men när efterfrågan om dig inte längre finns och du slutar att blogga. Då har du varken ett riktigt jobb eller utbildning. Du kanske är gift men vad händer när du är 30år och du plötsligt står utan jobb eller utbildning som tillgör “verkligheten” Jag hoppas du är smart att inse att du förmodligen inte kommer bli lycklig som hemmafru och att du funderar på vad du vill göra efter “bloggåren”

Reply
frida

Säljer min vinterjacka som jag bara använt en vinter. Den är i nyskick och jätte bekväm.
St 38, fast liten i storleken. Den är lite förstor för mig men inte jätte. för mer info maila [email protected] eller kolla min blogg,där finns det bilder på jackan.. http://ffridahannahoggren.devote.se/blogs/14010108/saeljes.htm#WriteComment

Nypris: ca 1000-1500 kr
Nu: 900 kr
Tänkte att du kanske kunde sprida det här, eller lägga upp det som ett inlägg på din blogg.

kram!

Reply
Elin

Riktigt snygg! Älskar färgen, ungefär samma som jag har på en klänning jag köpte från Monki. Riktig höstfärg!

Reply
Fanny

Åh, vad kul! Fin!
Du är så fin Kenza, och du verkar samtidigt vara så härlig. :)

Kika gärna in på min blogg, skriver om mode, musik och vardag!
Om ni kommenterar får ni en kommentar tillbaka.

PUSS PÅ ER ALLA, GLÖM INTE ATT NI ÄR BÄST! :D

Reply
Nessa

Hej Kenza! Alltså.. jag ÄLSKAR ditt hår, dina kläder.. ja, hela dig! Och så har jag en snabb fråga! Jo, alla säger ditt namn olika. Uttalar man Kensa eller Kinsa? För jag vet att det stavas Kenza.. Tacksam för svar! :)

Reply
sofia

läs i min blogg om hur det är att vara 16 år och leva utan sin pappa.
Min pappa dog för två månadersen, han somnade in i min famn. Han var inte bara min pappa, utan han var också min bästa vän!
Så följ min historia om hur jag klarar utav dagarna utan min bästa vän, följ dagarna som är ett rent helvete och dagarna som är något bättre.

Reply
dalila

Hej Kenza.

Jag tänkte bara fråga dig en sak.

Jag har ett par skinnbyxor men vet inte hur jag kan matcha dem. T.ex. Kan man använda såna i skolan när man går i 8an..?
Kram <3

Reply
Maja

Hej Kenza! Först och främst vill jg bara säga att din blogg är jättefin och att jag älskar ditt hår! :) Sen så har jag lite frågor till dig som jag hoppas att du vill svara på :)

1. Vilken nyans är din hårfärg?? alltså är det typ honungsblond eller ja

2. Du är ju modell och så, hur gjorde du för att bli modell och var det svårt??

3.Har du något speciellt skönhetsknep som du vill dela med dig av??

Det var nog alla frågorna :)

MVH//Maja <3

Reply
Ksenia

Ge mig ge mig ge mig! :D
Inspireras så mycket av att läsa din underbara blogg, sluta aldrig blogga om mode! <3

Reply
Elienorie

Åker imån iväg till thailand :) skall hälsa paradiset från dej, jag vet ju hur mycket du älskar det!

Reply
Frida

Väldigt fin!!!
Kan du inte visa mer bilder på din lägenhet och garderob?? Det skulle vara väldigt kul att se. :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*