• header

Idol-Moa

Flera av er uppmärksammade att Moa som tävlar i Idol 2011 (topp 5!) hade på sig mina skinnbyxor i direktsändningen i fredags! Dessa byxor hade även Minna (topp 2 Idol 2010) på sig en fredagsfinal. Himla kul! Byxorna är från Jofama by Kenza vår 2011, de sålde slut på nolltid och tillverkas tyvärr inte mer. Men don’t worry, jag släpper en uppdaterad modell nästa år! :)

40 Comments

Emmy

Jag har brallor som ser nästan likadana ut, som finns på Gina Tricot och fanns förut på Zara. Så till de som inte fått tag på de från Jofama kan ju kolla på Gina! :)

Reply
Elinor

Hej! Jag måste bara säga att jag tycker verkligen om din blogg. Tillskillnad från så många andra känns du som en tjej ( trots bloggvärlden ) som har fötterna stabilt på jorden och du är så neutral liksom. Du är en stor förebild, och en förebild som jag verkligen är stolt över att ha :) Du är en riktigt bra bloggare, med en intressant blogg och den är riktigt kul att läsa!

Ha det toppen och hoppas på fler goa&bra blogginlägg!
Kram :)

Reply
Stina-Lee

De är så jäkla snygga och verkar sitta som en smäck. Kollade nästan mer på brallorna än på Moa själv under fredagsfinalen ju, haha. Visste inte att de var dina. Kul! Hoppas du och familjen mår fint. Kramar från Skåne :-)

Reply
ida

Varför gjordes det inte fler då?! Då kan dom vara värda pengar att sälja för dom som har några kanske…

Reply
inats

asså ja visste visste jag visste att de var dina byxor men var inte så säker typ 99%

Reply
Therese

Om byxorna är från 2011 kan väll inte Minna ha haft dem 2010? ;) (fast hon hade dem kanske innan de släpptes till försäljning..? :P ) Oavsett så är det riktigt snygga byxor! Can’t wait tills de kommer nästa år :)

Reply
Celia

Hej! Jättefin blogg. Skulle gärna köpa dina skinnbraller, sjukt snygga, men de är alldeles för dyra :/

Reply
Jessika

Gillar verkligen skinnbyxorna. Om du inte vet finns dom i nästan kopior i hm. Har själv beställt dom för jag kunde inte hålla mig.

Reply
Nellie

Jofama by Kenza-kläderna är sjukt snygga o hade gärna beställt hem en hel del.. Dock kan det ibland vara lite problematiskt att vara modegalen och vegan samtidigt – så till nästa kollektion, hade varit jättetacksamt om det blev ett par veganska alternativ dvs fake-skinn också, så att det finns nåt för alla :D skulle liksom vilja starta en efterfrågan

Reply
maggi

håller med alla ! Men jag tycker skjortan som Moa hade var jättesnygg! Du som har koll Kenza ,var kommer den ifrån?

Reply
Isabelle

Skönt att höra att du uppdaterar modellen till nästa år. Jag har letat som en galning efter byxorna men har inte lyckats fått tag på några i min storlek. Nästa år hoppas jag att byxorna får sig en plats på benen mina :)

Reply
Nathalie

Kommer dom inte i fler exemplar de där byxorna? GUUUD vad öpa, hade synd i sånt fall, hade gärna velat köpa dom ju! Men dina short i samma modell finns kvar va? :) Kram Nathalie

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*