• header

Zumba

Ok, jag är så jävla nervös haha. Jag hade tänkt försöka komma igång med träningen igen, var rätt duktig och körde 1-2 gånger i veckan hela vintern men sedan kom våren/sommaren och då gick det åt helvete. Nu funderar jag på att köpa gymkort på ett ställe några minuter bort med buss från där jag bor, men innan jag gör det vill jag testa på deras Zumba-pass för det är just det som intresserar mig. Jag har vänner som håller på med det och det ska tydligen vara skitkul!

Jag har alltid tyckt om att dansa så jag hoppas att jag tycker att det är kul. Jag behöver hitta en träningsform som får mig att LÄNGTA till att träna, inte som nu att jag verkligen fasar inför det… AH, jag ska iallafall dit själv så jag kommer säkert skämma ut mig. Wish me luck!

PUSS ♥

75 Comments

Jenny

Då kan jag också rekommendera SH’BAM på Sats, nyaste danspass-tillskottet där! Det påminner en hel del om Zumba fast det är mycket, MYCKET roligare tycker jag! Jag längtar alltid efter Sh’Bam passen i veckan ^^

Reply
lisa

Snälla berätta hur det var. Och om det var konstigt att gå själv? Tanken är att jag ska gå själv på en zumba pass på torsdag!

Reply
Amanda

Va modigt av dig att gå själv på ett pass första gången! Jag vågar aldrig det! Hahaha! :)

Reply
Rebecka

Zumba är GRYMT kul! :D Har haft det i skolan en hel del gånger då alla klasser har ställt upp i gympasalen så att det blir helt fullt därinne och bara skakat loss!

Reply
Linda

Skriv vad du tyckte! Jag är själv sugen på att börja med det. Det måste vara kul att träna!

Reply
S

Kenza!! Jag har precis börjat med zumba (eller fuego som friskis kallar det, samma sak) och tycker det är skiitkul! tror inte du kommer bli besviken :D ha så kul!

Reply
Josephine

Hej Kenza.
En fråga som absolut inte har att göra med inlägget men bråkar du ofta med din kille? Jag är jätte svartsjuk och avundsjuk av mig och har svårt att låta min kille umgås med andra tjejer och så utan att jag mår dåligt. Har du något tips på vad jag kan göra? Det är så himla jobbigt. Det känns dåligt så fort vi är ifrån varandra pga detta…
Kram!!

Reply
Dixi Wonderland

Jag började träna på riktigt förra veckan! Tränar 5 dagar i veckan, minst 1 timma om dagen :D
Känns helt underbart så jag hoppas att du kommer komma igång igen ;D

Reply
Yvette

Ååååh, Zumba är jätteroligt!!! Kör det 3 gånger i veckan, blandat med lite andra pass, och det är verkligen superroligt! Första gångerna kan vara lite svåra, men när man väl har fått in det, blir man fan beroende, haha :)

Reply
Fia

Tips på ett träningspass jag längtar till varje vecka är BodyAttack! Man tränar kondition och styrka under en timma till grymt bra musik. Känslan efter detta pass är fantastisk då man jobbar med hela kroppen och tar ut sig till max, garanterat träningsverk ;)
Tack för en bra blogg btw, livar upp lite när man sitter och pluggar.

Reply
viola

testa bodypump, det absolut ROLIGASTE som finns! Så sjukt härligt och man känner sig så biffig. Jag tränar på worldclass som jag tycker har de absolut bästa passen!! har provat på många olika gym. kram!

Reply
Silje Penelope Rokstad

Zumba er kjempegøyt ! :) Jeg er selv Instruktør, og det er gøy trening på høyt nivå. Håper du koser deg :D

Reply
Vickan

Zumba är skitkul. Jag har bara såna dvd’er jag kör hemma, men det är verkligen superroligt. Annars tränar jag Polefitness sen 1,5 år tillbaka men även balett. :)

Reply
Towe Alperud

Hej, jag bor i grann huset och jag undrar bara vilket gym det är :) För jag flyttade nyss hit och måste börja gymma jag med!

Zumba är fett kul!!

Reply
Vanessa

Du kommer älska det! Jag är på det varje vecka och det är alltid lika kul. Man glömmer liksom bort att man tränar samtidigt :)

Reply
Cajsa ♥

jag tycker zumba är så himla roligt, hoppas du också gör det! andra gången är jobbigast får du kan du rörelserna och böj isåfall på benen mycket. mitt tips! (du har gett mej så många, ju)

Reply
j

om du vill ha något som du verkligen LÄNGTAR efter så testa Bodycombat på Sats eller något annat gym! Det är kampsportinspirerat och sådär som jag minns att du tyckte om!:D

Reply
Freja

Hej har hört att du gått på CHEERLEADING en gång i tiden, skulle du inte kunna skriva o mdet och lägga ut bilder? jag är också gammal cheerleader.

Reply
anonym

Heej måste passa på och säga att du är så sjukt snygg!! jag skulle gärna vilja ha ett smink råd :D vet du något bra och ganska billigt mineralsmink? skulle bli jätte glad för ett svar pöss och kram :D <3 <3

Reply
Fiffi

Kom till Lidingö SATS istället och träna här!! Här finns det en massa kändisar som Orup, Christer Lindarw och…. Det var det xD Men så slipper du vara ensam kändis iaf ;)

Reply
Klara♥

Jaaa! jag kör lite Zumba ibland och jag tycker det är super!
sist jag tränade hade jag en koreograf som bara tyckte om att visa sig själv och glömde helt bort att han skulle visa oss hur man gör! det var inte lika kul men alla andra gånger jag kört är det KANON!

Reply
johanna

Jag har själv precis börjat med zumba! Blandat med andra grupp-pass, så himla roligt är det :DDD

Reply
Lina

Hej!! Undrar, vart hittar du lite loosy tränings t-shirtar som tex den du har på dig? :) hittar absolut inga …!

Reply
Louise

Jag tycker verkligen att du ska börja med zumba! Det är hur roligt som helst och trots att det är asjobbigt märker man knappt att det är ett träningspass man håller på med ;) Det är lixom FÖR KUL för att man ska tänka på det sättet haha! Jättesmart helt enkelt! :D

Reply
Isabella Nesi

Vill du dansa så testa på magdans!! Världens roligaste,sensuellaste och graciösaste dans. Snacka om att man blir svettig också! Testa Layali orientaliska dansskola!

Reply
therese

Zumba är skitkul! Men om du har lika dålig koordination som mig (hehe) så är SH’BAM att rekommendera också :D Finns på SATS och är ungefär som zumba fast med mindre krångliga steg och så är det liite roligare :P

Reply
Yasmin

Hej kenza! Undrar om du kan säga hur stor omkrets runt låren du har, jag tränar nämligen och mitt mål är att få dem i ungefär samma storlek. Hahahaha don’t get creaped out! Tack!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*