• header

Breaking dawn <3

Jag och två vänner var och såg Breaking dawn idag. Filmen började strax innan ett och jag har nog aldrig varit på bio så tidigt haha. Vi skulle egentligen gå ikväll men vi orkade ärligt talat inte vänta, vi ville bara se den nu nu nu! Och HERREGUD vad den var bra. Så. Jävla. Bra. Jag tycker inte att de tidigare filmerna har varit lika bra som böckerna (men så är det väl alltid..) men den här var nära alltså! GRYM. Allt var bara så jäkla fint. Måste gå och se den igen. Men nu vet jag inte hur fan jag ska orka vänta på sista filmen.. När kommer den? Om prick ett år? 

Nu – tillbaka till COD.

157 Comments

sofia

Hej! Du vill inte lägga upp tips på snygga varma vinterjackor? har jätte svårt för att hitta en varm snygg vinterjacka…. tack i förhand

Reply
josefin

den andra filmen är inspelad och klar!
men den visas inte fören om ett år!!! : (

så himla surt.. ska se den nya imorgon och har höga förväntningar. hoppas jag också tycker om den!

Reply
Niki

Jaha så du tycker det är fint att det är en film som är emot abort och visar alla unga tjejer att om man blir gravid så ska man behålla barnet, fast det plågar en jättemycket.

Reply
anna

YESS!! vad kul att höra att du gillade den massor!! skall själv om några timmar och se den med vänner, efter jobbturen. kl 00:04 faktiskt (första visningen tror jag här) :D verkligen härligt att du älskade den! har själv räääättt så höga förväntningar, det blir ju lätt så när böckerna var sjukt bra, you know=)
trevlig fortsättning på dagen ! ps. påväg till finland snart? läsarträff? :D kramar! /anna 18

Reply
Rebecka

KENZA!!
Snälla kan du länka denna sidan http://www.onedirection.se. Det är en sida så om 1D kommer högt upp på sveriges topplisa kan man vinna priser till London och se dem LIVE och kanske t.om träffa dem. Jag vet att det finns många fan av One Direction där ute men det skulle betyda så mycket för oss om du bara länkar den sidan! Kram :)

Reply
Anonym

Den kommer den 16 november 2012!!
Ska titta på den på söndag! Är såå exited!
Kraam

Reply
Anonym

Det finns en part 2 också och sen kmr det inte några fler…
16/11-11 kmr den!

Reply
Anna

Jag veeet! Älskade filmen! Jag så den på förhandsvisnigen, och äääälskade den. Så sjuk bra.

Reply
Sandra

Breaking Dawn var helt underbar! Så otroligt bra <3 Vad är det för tröja du har på dig? Var har du köpt den? Sjukt snygg!!

Reply
Alisa

åhåh såg den igår! och håller verkligen med :) Så Jävla braa! hihi första gången jag kommenterar ditt inlägg, men iaf hört att den släpps redan till sommaren!! :D btw duu är en grymt vacker förebild, insidan och ut! :D
Love!

Reply
kajsa

men vaaaaaa hur kan alla gilla den?? såg den igår och blev SJUKT besviken. manuset var galet töntigt och vargscenen var ju bara för mycket. skämdes flera gånger under filmen för att dom SLAKTAT boken totalt och gjort den sååå dåålliigigg. aAAHHH så besviken :(((((

Reply
Olivia

NÄSTA TWILIGHT FILM (DEL 2) KOMMER 17 NOVEMBER NÄSTA ÅR :) HOPPAS DU SER DEN HÄR KOMMENTAREN EFTERSOM DU FRÅGADE. :D

Reply
Malin

Åhhh vill också!!! nästa film jag går 16 november (USA) också. Ej bestämt i sverige :)

Reply
Emma

Jag håller med dig! Älskar böckerna och filmerna dock ;) men denna film va förtrollande ;) man önska nästan att det var en själv som fick turen att vara med i filmen! Deras kärlek är så underbar! Har själv pojkvän sen 3 år tillbaka så man vet ändå vad kärlek är ;)

Reply
Helena

Var och såg den igår på kvällen visst var den bra? :D längtar så till nästa del kommer :D men det dröjer ett tag
:(

Reply
Helena Christiansen

Jag har två frågor som vore roliga att ha svar på :)

1. Hur ser en vanlig dag ut för dig? Typ vad är de första du gör när du vaknar :)

2. I princip alla har egna små tvångstankar, har du några tvångtankar typ att du måste ha ett jämt antal på ljudet på tvn, eller att du måste kolla två gånger att du låst dörren tex :)

Kram

Reply
Cecilia

kan vi inte få se dig i superplatt nedsläppt hår någon gång? du har ju alltid lockigt annars! eller fluffigt.. haha.

Reply
REBECCA

Hur får du så himla fin stramhästsvans? jag har liiite längre här en dig. jag brukar göra det men det ser konstigt ut när håret liksom ligger där bak och så brukar det släppa där fram och bli småhår överallt. Vad använder du för produkter, bara hårspray eller? Det är så jäkla snyggt på dig och jag vill också ha så!!

Reply
Christie

Do you watch True Blood? If you like Twilight and Buffy you will LOVE True Blood…

LOADS of sexy guys, lots of funny moments but supernatural gore too!

Reply
Carrooo

Haha antar att den är dubbelt så smörig som de andra filmerna eftersom de gifter sig och skaffar barn.. :P nä, jag är inget stort Twilight-fan..tyckte ettan var helt okej, lite typiskt high school-kärlek-drama och tänkte att “nu kanske det händer nå mer action i kommande. filmerna”.men nej, i New moon somna man och inte har man vaknat sedan dess.. HAHA xD Nä men kommer ändå se de sista två delarna när man får tag på dom bara för att se hur allt slutar.. men kommer aldrig förstå hysterin om filmerna då jag tycker manuset är dåligt och deras kärlek känns inte äkta någonstans..tyvärr.. tacka vet jag kemin mellan (för att ta ett förslag på bra romantisk film man på riktigt berörs av) Noah och Ellie i The Notebook :) jaja, over and out ^^

Reply
blinkmee

Såg dig i tidningen “Allt i hemmet” idag, deras Decembernummer har kommit ut och där står det om ditt drömhem :D

Reply
lilly

“Niki: Jaha så du tycker det är fint att det är en film som är emot abort och visar alla unga tjejer att om man blir gravid så ska man behålla barnet, fast det plågar en jättemycket.”

HAHAHAHA ALLTSÅ VA!? hoppas verkligen att du inte var seriös

Reply
Empa

Alltså! JAG ÄLSKADE FILMEN! Jag måste också se den igen! Var på Twiday! Ahh, längtar ihjäl mig efter sista delen!

Reply
lis

can’t you write in english pleeeaseee? the google translater sucks!! would be soo great <3 <3

Reply
Rebecka

Den sista filmen har världspremiär 14e november 2012, men kommer inte till Sverige förrän den 23e. Allt info om filmer/serier finns på imdb.com, om du inte har tänkt på den sidan så är den det bästa tipset :)

Vad bra att du gillade filmen! Ska se den på lördag och har känt att det på något sätt kanske skulle gå utför… Men nu litar jag starkt på din åsikt :D

Kram!

Reply
isabella

asså jag kan inte ens gå in på din blogg längre
för du är så jääääävla perfekt.
hahah du får mig att se skit ful ut
kenza! fattar du så jävla snygg du är?
du har en perfekt kropp? en perfekt pojkvän? ett perfekt liv`?
det är nog många som önskar att vara du!
puss på dig. och din blogg är fan den bäste!

Reply
Sofia Larsson

Hej :) jag undrar vad du heter på xboxlive(om de är där du spelar)? Jag lirar nämligen också COD ;) du kan väl adda mig om du vill spela och döda lite online, jag heter chindra på xboxlive :D

ha de bäst! kram

Reply
Ida

vad söt Mani är i bakgrunden i fönstret! Hur stor är han och hur mycket väger han nu? Kommer han bli större? :)

Reply
Beatrice

kenza jag måste fråga dig om en sak och jag hoppas att jag får ett svar!!

jag har total beslutsångest angående en iphone jag vet inte om jag vill ha vit eller svart hjääälp! vad tycker du?!

Kram!

Reply
josefin

jag sitter också och spelar cod, är det inte alltför härligt att få in perfekta headshots och kniva motståndarna? aaaah LOVE IT <3

Reply
Olivia

Åhh gud vad kul. Jag ska gå på den imorn ska bli så jävla kul. Jag älskar Twillight sagorna.

Ps.Älskar din blogg.Ds.

Reply
Maddo

Jag vill också bli ett STORT twilight-fan!
Eftersom att jag ÄLSKAR böcker, så har jag idag lånat de första två på biblioteket så nu jäklar ska jag också sjunka in och ta del av den härliga historien (som alla verkar tycka att den är!!!)

Reply
Julia

åhh. jag såg den på premiären på nattbio. Tyckte att den var s å bäst. Hade lite svårt att ta in den när jag väl satt och kolla på den, men när när jag kom hem och hann smälta allt så förstod jag hur bra den verkligen var. HELT OTROLIG!
Den är så fint upplagt och perfekt helt enkelt. Dock tyckte jag att det var liite mycket blod, men det är ju Twilight och vampyrer haha :D
Kan inte vänta till nästa film. Måste gå och se den här flera gånger. Dessutom så har ju vi i Nyköping en heelt ny bio salong och Sveriges största bio duk så såklart såg vi filmen på Sveriges största vilket gjorde den bara ännu bättre!

Reply
Julia

Den 23:e november kommer den ut i Sverige, fast den 14:e i USA, England osv… Borde ju vara världspremiär. :(

Reply
Emma

Men, åh. Jag har bara hört at den är dålig men jag ska se den imorgon så om jag blev taggad nu. ROBERT PATTINSON <3

Reply
Sava

Skulle du kunna ställa upp alla dina snygga klack skor och ta en bild! Skulle var så himla snyggt Xx

Reply
Lexi

visst satt du kvar och såg volturi scenen efter eftertexterna? :) såg den i tisdagsnatt, bästa twilight filmen enligt mig!

Reply
Linda

Jag såg den igår och helvete vad bra den var! Alltså, den gick jävligt bra ihop med mina förväntningar efter att ha väntat länge (läste fasen ut boken när den kom typ..). Åh, ser så himla mycket fram emot sista nu alltså!

Reply
Tosca

Du skojar?! Alltså det var ju den sämsta av alla! De andra är helt ok men shit vad dålig den var! Sista 15 minuterna var helt ok men filmen bestod ju bara av att de zoomade in på Bella och Edwards ansikten och så spelade de lite music! DET HÄNDE JU NÄSTAN INGET!!!! ÅHHH! Jag erkänner att de gjorde Bellas gravida kropp bra men shit vad den sög! Dessutom hade de tagit bort massa roligt som händer i första delen av boken och ersätter det med deras ansikten och lite lugn musik!!! MEEEHHHH!!!!!! Sista filmen tror jag blir grym men Kenza kom igen du som brukar ha så bra smak!!!

Reply
amanda

haha sitter din hund också och stirrar ut genom fönstret? min hund är typ besatt haha

Reply
Sandy

Till alla som ska se filmen: SITT KVAR TILLS EFTERTEXTERNA ÄR FÖRBI. Det finns mer att se efter texten, gör inte som oss (sprang ut ur bion helt hysteriska och helt sålda på Jaob!) utan sitt kvar! Filmen var för övrigt nästan helt fläckfri, den var så perfekt som den bara kan bli! Jag är och kommer alltid vara Team Jacob, och i den här filmen förstår man verkligen varför. <3

Reply
ida

Ska oxå se den!!!!Hur söt är Mani där i bakgrunden?! han verkar lika sjuk som du sagt…ha ha

Reply
Louise

hallå Kenza! ser jag i syne eller har du fått mycket längre hår/ i extenions i ditt hår? kraam <3

Reply
loisa

visst var den grym kenza? jag såg den igår kväll och den var så hdjksifhdnjsdfjshf jävla bra! älskar hur edward skyddar bella och hur jacob krigar för henne specielt när han satt och grät för att han trodde han förlorade henne. den var över mina förväntningar så jävla grym. kan inte sluta tänka på den haha

Reply
Evelina

Den sista har premiär den 23 november (100% säker källa) men vi får väl hoppas att de flyttar fram premiären för jag är precis som du helt frälst av filmen!

Reply
Johanna

jag veeet! har också läst alla böckerna å den här var verkligen grym. vill bara se om och om igen!

Reply
keilia

Sen jag började träna har jag fått massor med energi, kanske jag kan sprida lite energi till dig:) Ta en titt i min blogg:) kram

Reply
ida

Håller med dig fullt ut, huuuuuuur ska man kunna hålla sig ett helt år på nästa del? Haha galet bra :)

Reply
Mia

Såg den för andra gången ikväll :) Helt underbar, den levde verkligen upp till mina höga förväntningar. Och mer därtill. Det ENDA dåliga är att det är ett år kvar tills nästa. Men då befinner jag mig i Australien där det förhoppningsvis hålls en stor premiär med alla skådespelare. Team Robward for life! Det finns inget alternativ <3

Reply
Julia

FULLKOMLIGT ÄLSKADE DEN. Allt var perfekt (trots att jag är team jake haha) och jag vill se den igen igen igen.. Åh, hur ska man orka vänta tills nästa film? Blir galen bara jag tänker på det.

Reply
Linnéa

Jag var faktiskt och såg på Breaking dawn igårkväll, den var helt fantasisk, och man kunde verkligen inte slita blicken från filmen! Vi ska väl inte behöva vänta i hela ett år till del 2 kommer? :o Ojoj.. hur ska det gå? :c

Reply
Em

GAHH!:) Jag vet! Filmen är så jävla bra! Jag såg den på TwiDay, vilket var asgrymt, allt var så himla bra! :D Längtar verkligen också efter part2, den tror jag är sjukt bra också, fast det är ju lite synd att det blir den sista filmen… Aja! Man kan ju se om alla igen och igen! :) Älskar din blogg btw! :)

Reply
sara

du är verkligen en av få som gillar den filmen, den har fått låga betyg av alla recensenter, till och med på imdb..hört att den är sjukt långtråkig så jag kommer nog inte se den..

Reply
malin

Du passar så otroligt bra i rakt hår, så fin!
Åh, jag älskar twilight filmerna, fast har inte sett breaking dawn, måste göra det!
Kram.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*