• header

Jofama by Kenza-plåtning

Såhär såg det ut igår när jag plåtades med nya plaggen (höst 2012) från Jofama by Kenza! Eftersom att det är ett helt år kvar tills dessa plagg släpps så kan jag ej visa dem helt, och det är även därför jag bara lägger upp några få bilder från plåtningen.

Jag tycker att stylingen passade bra till mina nya plagg. På de andra bilderna har jag alltid kört på utsläppt och vågigt hår, därför blev det en hög stram hästsvans den här gången. Och svartsotade ögon.

80 Comments

aa

du passar verkligen bra i plattat hår & även i stram höstsvans med plattat hår hehe:)

Reply
Pernillaa

Hej! Tänkte bara höra om din lillebror åkte tunnelbana med Armani idag? Satt snett mittemot dom isåf och läste, jag hörde en hund gny lite och kollade ditåt(jag älskar hundar) Och min första tanke var: “herrejisses så söööt och vad det var likt Armani!” Sen kollade jag upp och såg en ung kille som höll i kopplet, tyckte det såg ut som din bror?
Tack för en grym blogg!!

Reply
Johanna

Du är så otroligt vacker kenza!

jag har en fråga, har du gått ned i vikt dvs blivit smalare på sistone?
många kramar och hälsningar Johanna

Reply
Matilda

Åh ser jätte mycket fram emot det redan!

Jag testade btw din pastasås med pesto , räkor och oliver och vill tacka för att du delade med dig av receptet. För det var verkligen supergott!

Kram

Reply
Kiba

Vad snyggt uppsatt hår du har. Vanligtvis värkar det se vågigt ut, men jag tycker du ser lika snygg & cool ut i..platt, kan jag väl säga! :D

Reply
Madelene

Hej Kenza! Jag undrar hur din hunds namn uttalas hehe. Har tänkt på det. Är det Maniii (som klädmani ex) eller Maaani med betoning på a:et? Kram!

Reply
josefine

Jag tycker det kan vara så snyggt med bara en stram, hög hästsvans. Ger looken något extra och funkar både till vardags och party, du är supersnygg i det! :)

Reply
Elin

Hej! Jag säljer den silvriga klänningen från Versace for H&M i storlek 38. Hör av dig om du är intresserad :)

Reply
hej

linnet med korset på är ju liksom inte ‘din’ design, finns ju en massvis av sånna. så varför ens göra en ? no offence

Reply
Alva!

gud så fin du är!! :D jag fattar inte hur du får så fina hästsvansar. för när jag försöker går det bara åt skogen! hehe! :) kram!♥

Reply
Emelie

Kenza! Har tänkt å köpa ett par Jeffrey Campbell. Vilka kan du varmt rekomendera nu till höst/vinter? Vill helst ha ett par svarta som passar till vardag och fest! :)

Reply
Isabel

Din jacka verkar vara skit snygg nästa år, kommer verkligen köpa den!!!:D har din första du gjorde i grått och är jätte nöjd ned den, fast dags för en svart nu känner jag:)

Reply
Freja

Gryyym blogg och du är riktigt fin! Hur lång är du? Har frågat förut men fick inget svar då, sökte i bloggen men hittade inget riktigt svar.
Kram! :)

Reply
Felicia Persson

Hej Kenza! Först och främst vill jag bara berätta för dig att jag är besatt av din blogg.

Men anledningen att jag skickar en kommentar är att jag undrar hur du gör din strama hästsvans. Jag brukar ofta ha mitt hår så men jag kan aldrig få mitt hår så slätt.
Hur gör du?

Tacksam för svar. Kram <3

Reply
Malin

Oj vilken spänning att vänta ett helt år, men det får det vara värt! Otroligt snyggt med stram tofs och svartsotade ögon till :)

Reply
RONJA

har du löshår i toffsen? tyckte det såg extra långt och tjockt ut :) fast det blir ju lite kortare när man vågar/lockar håret som du brukar göra…

Reply
kimberly

hej kenza hur lång är du snälla kan du svara på den frågan älskar din blogg puss ha det bra

Reply
Den där Tjejen

I like what I see, men sitter pälsen fast på jackan? Skit snyggt i så fall!!! & kommer den inte föräns 2012 i Höst? det är ju långt kvar :'(

Reply
mw

du är alltid så snygg osminkad och allt, förstår inte hur du gör. och du har sån fin hy, jag hade också det förut. Men nu orkar jag knappt sminka mig. känner mig bara fulare med smink, haha illa!

Reply
Tora

Jag tycker att det svarta linnet med ett kors på är jättefint!
Skulle gärna vilja veta var du har köpt den? Tacksam för svar. ;) Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*