• header

18e november 2011

Hej bloggen! ♥

Usch vilken grå och trist dag.. Jag har suttit inne med laptopen & en kopp kaffe och jobbat nu på förmiddagen, röjt undan lite jobb inför helgen. REDAN fredag! WEHO! Vad har ni för planer inför ikväll? Jag ska ut och dansa. Har varit partysugen hela veckan så det ska bli kul. Det tråkiga är bara att det är så jäkla kallt (vi har iallafall inte snö än, peppar peppar) så man orkar inte klä sig snyggt utan man tänker bara på att vara varm haha.. Men ikväll ska jag fan trotsa vintern!

Det är jag och bästis som planerar att gå ut, får se om några andra hakar på. Vi hade tänkt börja med middag här hos mig och göra oss i ordning ihop. Jag har lovat henne att locka hennes hår också, jag är ju locktångs-mästarn haha. Knepet, för att få sådär naturligt vågiga lockar (och inte korkskruvar), är att tvinna slingan lite grann innan varje varv runt tången, förstår ni vad jag menar?

Nu vill vovven gå ut. Puss!

61 Comments

josefin

”tvinna”?? haha fattar inte! :p
men kan du inte göra en videoblogg när du lockar hennes hår då? så lägger du upp den på bloggen imorgon?? :D

Reply
Sanna

Fattar inte hur alla kan tycka att det är så kallt. Förra året kom snön i oktober..typ en halvmeter..och låg kvar till typ april :P

Reply
Louise

jag ska till bosön ikväll och vara där hela helgen… blir ju kul …
det är sånna tillfällen jag ångrar att jag klippte av mig håret , för det är så svårt att locka nu :/

Reply
Kajsanova ♛

Känns väldigt ovant att se dig i rakt/plattat hår, förutom när du har uppsatt i stram hästsvans. Med tanke på att du alltid har det så fint lockat/vågigt. Men jag kan verkligen inte minnas senaste gången jag såg någon bild på dig med helt plattat hår! Haha, vore kul om du kunde lägga upp en bild på det. :)

Reply
mia

Kan inte du SNÄLLLA lägga upp en ny video på hur du lockar ditt hår. Jag och min kompis satt hur länge som helst och försökte få dom perfekta “Kenza lockarna”.
Vi MÅSTE lyckas innan nyår!

Ps: Du är såå söt och snygg, verkligen en förebild för mig! :)

Reply
Sofia

Kan inte du lägga ut en video inlägg om hur man gör såna där lockar med tången ? :D

Reply
Ellinor Bengtsson

Hej! Hehe, nej, jag förstår inte vad du menar med att tvinna locktången ^^

Reply
Dixi Wonderland

Jag skulle aldrig gå ut och festa i byxor eller liknanade. Klänning är ett måste. Och de räcker ju bara att ta en taxi till utestället så behöver man ju inte frysa haha.

Reply
my

hejsvej!
Såg dig i stan ville säga hej men du skulle precis gå över ett övergångs ställe så hann inte! det var i Onsdags när du var med några kompisar :)
Ville säga det fiin du är! ♥

Reply
Alma.

Är överlycklig över att snön inte har kommit än!! Visst är det mysigt vid jul, men inte när det blir så himla mycket och ruggigt kallt!! Hah. :)

Reply
Vickan

Du gör värkligen dom snyggasta lockar jag har sett..kan du inte göra en lite längre video medan du fixar dina lockar? Skulle hjälpa mig sååååå mkt! Ha en underbar fredagskväll :)

Reply
sara

hej söta kenza!
hehe, fattar inte riktigt vad du menar, skulle vara jättegulligt av dig om du kanske kan lägga ut en video när du lockar håret? dina lockar blir alltid så snygga! kraam

Reply
Alma

Tack för beskrivningen, håller med om att du är locktångsmästarn. ;) Gör du något med håret efter att du har lockat det, som att dra med fingrarna igenom håret eller borsta ut lockarna?
Tack för en proffsig och underhållande blogg, du är en jättefin tjej, Kenza. :)

Reply
Elin

Skulle inte du kunna visa en video om hur du lockar ditt hår någon gång?
Sen har jag en till liten önskan, jag skrev det i en tidigare kommentar men tror den försvann. Snälla Kenza skulle inte du kunna ta en närbild på dina tatueringar var och en för sig och förklara vad det är (om det är otydligt) och va det betyder! Är fortfarande för ung för att tatuera mig, plus att jag har en familj som är totalt emot det men tycker det är så jäkla snyggt!!

Kramar!!

Reply
nicole

hur får du lockarna att hålla är frågan? :p min går ut efter en timma :( tips? :)

Reply
Twilight

En liten fråga bara, vad exakt är ditt jobb? När du säger att du röjt undan lite jobb över helgen, vad menar du med det? Haha känns lite töntigt att du kallar det jobb…

Reply
Louise

Hej! Var har du köpt ditt fina linne? har letat en evighet efter ett sådant!

Reply
Ellen

Grymt snyggt linne !! Vad heter hemsida där du köpt det !? Snällaaa ge svar snygga du!!:) kraaam!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*