• header

PW

Jag och vovven är ute och powerwalkar! Hade egentligen tänkt dra till gymmet men det fanns inga roliga pass idag, och jag tar hellre livet av mig än springer på ett rullband i en timme. Så det fick bli en uppfriskande powerwalk istället! Har gått i 40 min och nu vänder vi tillbaka.

20111118-132208.jpg

20111118-132217.jpg

54 Comments

S

Tänk dig för vad du skriver Kenza.. Vissa har faktiskt förlorat närstående i självmord. Att tvingas springa på löp and känns inte som en anledning till att ta ditt liv.

Reply
Kiba

Det är ganska skönt att motionera+du har din lilla fyrfotande vän med dig. Vilket gör det mer roligare! :D

Reply
Amalie

Hey Kenza <3 Loooves your blog. I was wondering what kind of dog Mani is? Is he a Papillon.
Kisses!

Reply
jossan :)

Hej Kenza! :)
Jag har aldrig sett på någon Twilight film, så om jag skulle se Breaking Dawn skulle jag inte förstå någonting? För jag är rätt så sugen på att se den!

Reply
-

varför har du solglasögon när det inte är soligt? ser ganska dumt ut tycker jag.. ^^

Reply
josefine

Härligt, för mig blev det en sväng till gymmet idag, perfekt att träna på fredagar så kan man njuta av helgen ordentligt sen :)

Reply
frida

har tänkt på detta lite att du går ju ut själv med hunden ganska ofta o imed du är känd o så kan det ju vara lite farligt eller vad man ska säga..har du något larm eller något? jag menar verkligen inte att skrämma upp dig eller något, men man vet ju aldrig med folk nu för tiden..

Reply
fanny

asså jag har tänkt att du är så jäkla lik någon, men aldrig kommit på vem.. fast nu kom jag på det! på vissa bilder är du så jäkla lik hon tränaren i biggest loser! ta det som en komplimang asså ;)

Reply
sofie

JAG ÄLSKAR DIN MÖSSA, vart är den ifrån? Letat länge efter en fin, mysig mössa men inte hittat nån förrän jag såg din. Skulle vara as najs om du nämner lite fort vart den är ifrån bara:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*