• header

Vem ska vinna?

Nu blir det Idol här medan vi äter middag & gör oss i ordning inför kvällen! Det är bara 5 deltagare kvar, 4 tjejer och 1 kille. Jag tror absolut att det är en tjej som kammar hem vinsten i år, det trodde jag redan från början för tjejerna har varit sjukt grymma! Och det är så himla kul att jag den här gången följt Idol sedan starten och sett nästan varje fredagsfinal. Man blir verkligen insatt! Sist det hände var när Darin var med…

Vem tror ni vinner? Eller vem tycker NI ska vinna? Jag tycker att alla 5 är ASduktiga men jag har hejat på Molly sedan finalen drog igång. Hon är fantastisk! Jag gillar även Amanda P, hon är en stjärna hon med. Höll på att sätta i halsen när jag läste att de bara var 15 år! Nu har de säkert hunnit fylla 16 men ändå.. Tänk om man själv var så cool i den åldern, haha.. ;P

162 Comments

Julia

alla är såklart suuper duktiga, men jag hejar på Robin och Moa tror jag. Däremot så gillar jag absolut inte Amanda P som du gör, men alla kan ju nt tycka lika ;)

Reply
Anna

Amandorna rockar i år! Så jag tror absolut att att det är någon av dom som vinner – kärlek

Reply
C.Lindell

Ettannatsverige.wordpress.com – Någonting annorlunda.

Min blogg handlar inte om mig, utan om dig!

Jag går ner på stan, intervjuar och fotograferar, skriver krönikor m.m.

Du som gästkrönikör är mycket välkommen!

Det är dags att öppna upp Sverige!

Sväng förbi!

Reply
Linnéa

MOA ELLER AMANDA F!
Så jäkla grymma att jag inte ens kan bestämma mig vem av dom som ska vinna ;o

Reply
evelina.

tycker att det är Molly och Robin som besitter de stora rösterna, men Amanda Fondell och Moa har de mest unika. Gillar inte Amanda P så jättemycket faktiskt.

Reply
Emma

Jag tycker att, Robin, Amanda F och Molly ät bäst.
Men om man tänker tillbaka till tidigare idol så har det inte gått så bra för vinnarna med en framtida karriär.
Det har rullat på mera för de som har kommit 3a-4a..
Kram Emma

Reply
Kajsanova ♛

Allihopa som är kvar har ju röster av guld, men någon som jag tycker har det där lilla extra är utan tvekan Moa. Hon är så in i helvettes jäkla cool och jag har totalälskat henne redan från hennes första audition. Sen att hon är en gryym låtskrivare gör henne inte sämre heller! Hon kan gå hur långt som helst verkligen!

Reply
kajsa

jag hoppas verkligen att Moa vinner har hejat på henne sen första början, tycker hon är helt fantastisk!!

Reply
Sofia

Alla är grymma! Men håller lite extra på Amanda fondell och moa! Men jag älskar alla i idol i år!:D

Reply
julia och hazal- Skoliosbloggen

Åh jag gillar verkligen alla 4 tjejerna supermycket, men på nått sätt klappar mitt hjärta lite extra för Amanda F, men samtidigt vet jag inte… åh det är så svårt när det är så många grymma detta året:)

Reply
Nina

Molly eller Amanda f ska vinna! Annars är det nått fel på svenska folket haha

Reply
LULLE

“tänk om man själv vore så cool i den åldern” precis så tänker jag om mig när jag läser om ditt liv här i bloggen ;) fast jag är bara något år yngre vilket gör det hela lite mer bittert haha

Reply
celina!

hej! SJUKT fin blogg!:) Jag är 13 år och måste säga att du inspererar mig! Gå gärna in på min blogg och titta:) Skulle bli väldigt glad :). Kram

Reply
Hon dära

Så här tycker jag, Sveriges idol SUGER jämfört med USA:s, såklart såklart… Men jag tror Molly vinner, hon är egentligen inte så bra, men hon är väl den bästa av de dåliga om man säger så, tycker du borde kolla på X:factor, där ser du RIKTIG talang!!!!!

Reply
Ida

Jag tycker om båda Amandorna, men tycker att Amanda F ska vinna, hon kör sin egen grej och känns verkligen som en artist tycker jag :)

Reply
Sandra

Amanda Persson for the win! En sån jäkla power girl, vilken energi och vilket scenspråk! Hoppas det går vägen för henne!

Reply
Michaela

Min kompis tror att det är uppgjort så att Moa och Amanda vad är det P? (brunetten) står i final :p Jag vill iaf att en utav Amandorna vinner :) Sjukt coola tjejer båda två!

Reply
Sara

Molly är klart bäst! Men jag vill egentligen inte att hon ska vinna ;) vinnarna försvinner ju bara…

Reply
belle

AMANDA F FÖFFAN!!! Hon slår AAALLA med hästlängder, hon är talangfull, unik, ett musikaliskt geni. Älskade henne sedan semifinalen och har levererat varenda jävla gång. Det finns liksom inte så bra hon är. Helt jävla fantastisk.

Molly är också jättebra men har varot lite osäker på om jag kan se henne slå ut som en riktig artist osv, hon har varit upp och ner. men idag var hon så otroligt grym på båda låtarna, såg verkligen en artist i henne idag så jag röstade på henne två gånger, amanda F två gånger och Moa en gång.

Amanda Persson VET jag är bra, i hjärnan. Men hon har aldrig berört mig. I början kändes hon genomfalsk varje gång hon ställde sig på scenen och pressade fram sina copycat-miner och “känslor”. Men hon har blivit liite bättre med det även om hon fortfarande inte berör mig, men jag fattar att andra gillar henne. Idag gjorde hon den sista låten väldigt bra dock.

Robin känns… ljummen., han är duktig, gullig och charmig men jag ser honom inte som en stor stjärna lika mycket som en folkkär artist som bara kommer nå ut i Sverige, tyvärr. Han har inte hittat sig själv. När han sjöng “halo” var hans stora moment. Det var fantastiskt. Det var äkta.

Moa är sisådär, men jag gillar henne fast hon saknar ibland pondus på scen och lite fart/känsla i sig. Men hon sjuner bra för det mesta. Idag fick jag rysningar av hennes sista låt… det var så jävla vackert. Därför fick hon också en röst. Riktigt, riktigt bra.

Så, där var min lilla novell! Jag måste alltid skriva sjukt mycket när det kommer till idol höhö xD

peace

Reply
therese

har röstat på amanda p och molly, dom är grymma!
Har alltid tyckt från början att amanada kommer komma långt!
och molly också med sin stora röst :D

Reply
Johanna

SUPER TIPS!!

FRÅN LÖRDAG DEN 19 NOVEMBER ÄR DET EN REJÄL PRISSÄKNING PÅ ÄKTA ZIPPY BOOTS (FÅRSKINNSSTÖVLAR).
STÖVLARNA FINNS I TRE OLIKA SUPERFRÄSHA FÄRGER OCH DU HITTAR DEM PÅ http://WWW.REDFOOTSHOES.SE

ERBJUDANDET GÄLLER TILL KLOCKAN 08:00 MÅNAGEN DEN 21 NOVEMBER, SÅ DET GÄLLER ATT VARA UTE I GOD TID!

Reply
belle

btw, det hette väl semifinal? det där då man röstade på alla vem som skulle gå vidare till det “riktiga” idol. Då hon sjöng womanizer iaf hehe.

Reply
Clara

Jag gillar hon med håret bara för att hon har coolt hår, men jag ser inte på idol så jag vet inte vad hon heter.
Kolla gärna in min fotoblogg <3
P.s. Din blogg äger

Reply
Victoria

Moa Lignell och Amanda Fondell är bäst ! :D Dom har så speciella grymma röster ! Tror dom kommer till finalen ;)

Reply
Sandra

Detta är placeringen jag vill ha:
1. Moa/Robin
2. Moa/Robin
3. Molly
4. Amanda F

Alltså, om Moa eller Robin vinner är jag sjukt nöjd! :)

Reply
Jennifer F

Amanda Fondell tycker jag om. Och Moa är bra ibland, speciellt m sin egna låt. Och Molly är också bra.. ibland. Men Amanda F. Lätt.

Reply
Lisa

Molly, hon e såå grym så jag dör!
Fast hoppas ändå inte att hon vinner för det går aldrig bra för de som vinner ;P

Reply
josefine

Förra helgen var jag i Gävle på läkerol arena och
kollade på idolerna live. Bilderna finns nu
upplagda, om du är intresserad :)

Kram!

Reply
Frida

Någon av Amandorna eller Molly eller Moa kanske ?
Hahah såå svårt att säga. Har ingen favvo om jag ska vara ärlig<3

Reply
my

Hej Kenza, en snabb fråga bara. Vilken storlek har du i din klänning som du bar på Guldknappen? Tänkte klicka hem den klänningen för att ha på balen så det skulle vara snällt om du kunde svara på frågan! :)

Reply
Rama

Hejhej

Synd att Amanda P åkte ut :( :( :( :(
Men jag tycker fortgfarande att Molly och Amanda F
är bäst :)

PS. kika in i min blogg :D

Reply
Erika

Antingen Amanda P eller Molly, de är ju bäst!

Eller kanske Robin, eftersom han är enda killen kvar. Men Moa kanske vinner också.

Svårt att svara på! :D

Reply
elin

Jag var i cloetta center igår och även fast amanda f är min favorit var nog ändå moa bäst igår. Vilken känsla det var inne på cloetta center, de skrek moa i takt när de sa vilka som skulle gå vidare och det skreks nog mest för henne. Även fast molly fick stående ovationer efter sin andra låt:) men det var rätt som åkte ut, även fast jag gillade henne också men de andra var faktiskt bättre:)

Reply
moa

Jag tyckte Roshana skulle vunnit, hejade på henne väldigt länge men när hon åkte ut har jag inte direkt följt idol mer :p haha! men robin har ju varit i samma band som eric saade ett tag så skulle inte vara helt fel om han vann ;)

Reply
Selma

Synd att Amanda P åkte :( Jag tycker att Amandorna skulle varit i final! Hoppas att Amanda F vinner :)

Reply
Matilda

Jag tycker att Moa är förfärligt dålig och borde åka ut nästa vecka, Robin borde verkligen vinna!

Reply
hajsvaj

ROBIN eller MOLLY helt klart!
molly har en sån jäääävla bra och stor röst och det har robin med, älskar dem. ♥

Reply
Bella

Jag hoppas på att Moa vinner, det är nämligen min svågers syster ;) Men annars är Molly också duktig. Men det coola med Moa är ju att hon dessutom skriver sktibra låtar! Och dessutom är hon ödmjuk..

Reply
Tiger

Jag gillade Amanda P från början men hon har fått göra plats för Molly och Robin. Alla tre är så grymma men jag hoppas på en final med Molly och Robin, och en vinst för Molly. Hon är så obeskrivligt grrrym. <3

Reply
camilla

vad roligt att du har skrivit att molly är din favorit när hon har sagt att du är hennes stilförebild :D jag hade blivit skitglad om jag hade läst det!!! :)

Reply
Hon dära

Jag håller inte med vad någon längre upp skrev ”Amanda F förtjänar att vinna”. Hon är stel som fan uppe på scen, saknar personlighet, kör alltid med den där cp-handen uppe i luften, …50årsedan hade hon lyckas imponera folket, men det här är 2011, de vill inte ha en kopia av Duffy.

Tyvärr kan jag inte se Amanda Fondell SÄLJA skivor, Däremot kanske Molly lyckas eller vad heter den där haj-liknande varlsen…Robin juste han kanske också lyckas sälja skivor. Om de kommer lyckas nå hela världen, d.v.s bli internationella superstjärnor, de tvivlar jag på.

Reply
Amanda

Heja Amanda F!!! Och Moa! Hon är bäst! Molly suger och Amanda P med! :D Sorry!

Har skrivit om dej i min blogg :)

Reply
m

amanda p vafr bäst men åkte ju ut men enligt nyeter24 o juryn så är skivbolagen ute efter henne. annars är molly o moa bäst

Reply
Hanna

MOAAAAAAA ! Helt klart , hon e sjukt duktig , men om hon inte vinner gör Amanda Fondell det ;)

Reply
Karin - tjofftjoff

Jag tycker Amanda F är sjukt bra! Hon har ju verkligen en egen stil. Men jag undrar om finalen kommer stå mellan Molly och Moa.. Robin var helt klart bäst av killarna!

Reply
julia

AMANDA FONDELL !!!!! HELT KLART BÄST !
älskar att hon är såå lugn och såå bakom scen och sen bara kommer hon upp och är helt craazy ! GO GO GO AMANDA säger jag bara ;pp

Reply
Sanna

Moa för fan! eller Robin :D Pallar inte med med “look a-likes” i år igen. Det känns som att de andra inte har sin egna stil utan de kör på andras. Men aså de är duktiga ochsåå men NEJ tack ;)

Reply
Clara

Jag gillar Molly med, men ibland kan hennes röst bli för stor, så stor att hon inte vet riktigt vad han ska sjunga för den. Amanda P var ju väldigt bra men hon har aldrig varit så populär bland publiken som Moa, så hon åkte ut :(. Moa är bra med lite country musik men hon inte bra nog för att vinna tycker jag. Robin är också bra men han har inte hittat en bra stil en. Amanda F är ju så klart i en helt egen klass men hon borde inte sjunga låtar som passar henne så bra som Miss LI för att det är ju låtar som är olika från henne som hon gör så bra!

Själv är jag en tjej som bor I Shanghai och ser det allt över Tv4 play

Reply
nu har jag lagt ner hjärta och själ i detta meddelandet, su nu vill jag att du läser det.

jag tycker att det var bra att amanda p åkte ut, hon höll verkligen inte höjden som de andra gjorde.

men jag vill ju gärna att moa vinner, det lär hon göra faktiskt, hon har allt, man kan inte begära mer av henne direkt.

men jag hopppas också amanda f kommer med i finalen. De två är klart de mest värdiga.

men molly har klart bästa rösten, otroligt stark och fin, men idol handlar inte bara om rösten, utan det handlar okså om artisteriet; stil, personlighet mm. hon har liksom ingen stil, hon är typiskt vanlig. Så därför tror jag att hon inte kommer med i finalen. det är fansen som röstar jue.

och nästa man till rakning lär bli robin, han har en underbar röst, men han verkar inte förstå vilka låtar som passar honom, man vill höra hans soul och väljer han fel låt med lite soul kan det lätt spricka, eftersom han inte är alls lika bra på att sjungprata som när han verkligen ska ta i.

Sedan kan jag aldrig säkert tycka något, deltagarna förändras hela tiden, antingen går det ner eller upp . såå?

men detta är bara min åsikt, jag vet att jag har använt mig mycket att det är si ock det är så men detta är klart Bara min åsikt, åsikter.

Reply
Carolina

Nej, tvärtom. “Amandorna” är för mycket och tillgjorda copycats av andra “originella artister” eller hur man ens ska uttrycka det. Molly sjunger ju falskt i VARJE låt :S Hon må sitta inne med en bra röst, men hon kan inte sjunga – än. Ge henne några år så är hon säkert en fantastisk artist, men hon är inte en värdig idolvinnare – än, som sagt.

Robin är riktigt talangfull och KAN sjunga. Moa är egen och tar inte efter någon annan. Någon annan än de två i final är orimligt.

Reply
Louise

Jag har sagt redan från början att Robin kommer stå i finalen med antingen Moa eller Amanda F, vilket antagligen kommer ske :-D woho!

Men favoriten för mig har varit Moa, ända sen hennes första audition!

Reply
LKR

Robin, utan tvekan. Iaf borde det vara så. han har helt klart bästa rösten och klarar av vilken låt han än tar sej an!

Reply
Nikita

Hej! Jag tycker Robin är bra.Jag är 12 och har nyss börjat blogga och jag skulle behöva lite tips från en som är så bra som du på att blogga(kolla gärna min blogg)

Reply
Nikita

Hej! Jag tycker Robin är väldigt bra.Jag är 12 år och har nyss börjat blogga skulle gärna vilja att du kollade på min blogg och kommenterade vad jagkan ha mer av och vad jag ska ha mindre av.Eller om vad jag kan lägga till puss puss ( stor beundrare ) <3

Reply
izza :P

Moa Lingell !
Hon är bra hon :)
Äslkar hennes röst !! :)

Plus: Älskar din blogg , och du är såååååå sååååå sååååå sååå fin :)
MVH: Isabella , 11 år från borlänge :P

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*