• header

19e november 2011

Hej på er! Idag är jag upptagen med livet & är ute och njuter av det fantastiska vädret med min man, så vi hörs senare. Ha en UNDERBAR lördag allihopa! ♥ :)

Jag påväg ut igårkväll. Jag orkade dansa hela natten i mina grymma skor!

123 Comments

Johanna

Aha, mina fötter klarade inte sig lika bra av en helkväll i klackar, kan knappt gå idag ;D ha en toppendag Kenza!

Reply
ellen

Om man skall gå ut en måndag i stockholm. Vart skall man gå för att ta en öl/ett glas vin? Vart skall man gå vidare? Om man är 19 respektive 20 år?

Reply
Nicole

Hej Kenza! Jag undrar hur du fixar håret så att det blir så där vågigt så som du brukar ha? :)

Reply
Emma

Ursäkta Kenza men jag måste bara skriva detta. :/

Jag tycker det är lite äckligt att du går runt och visar brösten för folk. Herregud. Och du tror att du är så jävla snygg. Men ursäkta du är jävligt ful. Det är jättebra att du är självsäker men du behöver ju inte gå runt och skryta om att ditt liv är så perfekt. Det är de inte. Du proviserar så jävla mycket….

Hatar dej.. :(

Reply
ida

SÅÅÅ himla dåligt att du bara tar paus sådär över en dag, kan man ju inte som storbloggerska…det är ju det som är meningen att man ska uppdatera hela tiden vad man gör…dåligt!!
Så skulle Kissie aldrig göra!!

Reply
julia

kan inte du videoblogga lite… skulle vara så himla kul.. vet inte hur länge sen det var sist :P bäst blogg och finast kläder! puss

Reply
ida

Du gör ju självklart som du vill, men tycker inte att du förtjänar första platsen och tycker du skulle uppskatta den mer….

Reply
Alan

GossipGuy.se – Sveriges utan tvekan bästa kändissajt. Levererar kändisskvaller före Klick!, Posh24 och MSN. Dessutom är jag oftast först med heta nyheter. Jag är också aldrig rädd för att publicera nakenbilder på kändisar, ocensurerat dvs.

Reply
Tea

Hej kenza! Jag ska välja gymnasiet nu.. och jag vet inte riktigt vad man ska välja? Ska man välja något kul, eller något mer seriöst, som typ Sam-något.. Vad gick du i?! :)

Reply
Cissela

NY BLOGG PÅ MARKNADEN!
Jag heter Cissela Larsson, är 16 år och bor i Ystad. Min blogg är ett sätt att ge utlopp för mina fotografier, tankar och funderingar, ett ställe där allt sker på mina villkor. Välkommen till mitt liv.

Reply
Nicole

Ni som inte gillar hennes blogg, varför läser ni den då? Låt henne göra vad hon vill. De är hennes liv. Och om ni har något och säga så håll de bara för er själva. Tack
Men va snygg du är måste jag säga! ;)

Reply
Nicole

Jätte snygg är du! Älskar skorna.

Ni som inte gillar henne, läs inte bloggen då. Ingen ber er läsa den. Och om ni har något och säga till henne så håll de till er själva. Ingen bryr sig om era kommentarer. Jag tycker bara att ni är så jävla patetiska! Och hon är verkligen jätte fin som vissa av er säga att hon inte är. De var det jag ville säga! ;)

Reply
xosisi

so pretty love it when you dress with an edge! have you thought about dying your hair verryyy light blonde? like almost white? i thinkk it would suit you very wellxxx

Reply
Lisa

Kan inte förstå hur du över lever ute i din bikerjacka!:S Här nere i söder är det stora vinterjackan som måste va på.. Brrr…:)

Reply
Nicole

Herregud va avundsjuka ni som säger taskiga saker om henne är. Om ni inte tycker om bloggen så tvingar ingen er att läsa den. Tycker bara att ni är så jävligt patetiska! Låt Kenza leva sitt liv i vilket sätt hon än vill. De är inte ert liv! Och om ni har problem med de så gå och ta de någon annan stans för ingen bryr sig här! De är vad jag tycker.

Satans vad du är snygg Kenza!

Reply
mia

Grym inställning! Vad heter linsen och filmen som du använder till den här bilden? Antar att det är i Hipstamatic.

Reply
emmmmmm

vrf tog du bort min kommentar :( jag fråga ju bara om du/ni fylleåt…. ? :)

Reply
Alice

Måste bara säga – allvarligt, du är typ snyggast i världen!? Lite kul, jag och min kompis har två uttryck haha “Kenzamage” och “Kenzaben”, när vi tränar och tappar motivationen tänker vi alltid på hur vi skulle se ut med din mage eller dina ben, då är det lättare att träna! x)Du är så cool och snygg, var alltid du – fortsätt vara Kenza för du är en förebild för många,
KRAM!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*