• header

34, anyone?

Åh, jag är så dum! Jag måste lära mig att PROVA saker i butiken. När jag köpte den guldbruna byxdressen med kedja i ryggen (som jag visade upp här om dagen) inne på H&M så fanns det massor med 34or kvar. Jag köpte en 36a för att jag var säker på att det var det jag hade när jag plåtades i den, men när jag provade den hemma sedan så var den för stor. Har sprungit på stan som en galning och letat efter en 34 för att byta men hittade inte en enda! På Hamngatan fanns den kvar i andra storlekar och i andra butiker var den helt slut.

Jag undrar om någon har en 34 och vill sälja den till mig (eller byta mot min 36a)? Maila mig isåfall på [email protected] Vore skittråkigt om jag inte hittar en för jag älskar den verkligen, men 36an kan jag inte ha..

62 Comments

jazz

yeeeeey jag är de första som kommenterar ^_^, nej förlåt har ingen 34 så du vet :(

Reply
want it!!

Vill gärna köpa den av dig, letat som tusan! aah vore bäst om jag kunde de nu när jag och min sambo ska åka till göteborg den 25 :)

Reply
Petronella

Vad jobbigt, själv provar jag nästan aldrig heller i butik, är väldigt lat :S
Till min fråga: vart har du köpt dessa fina byxor som du har här?: http://kenzas.se/2011/11/12/12e-november-2011/
De var grymt snygga, har de fickor? Kan du beskriva lite mer hur de ser ut, priset osv. Du är verkligen en inspirationskälla, kramis<3

Reply
Johanna

Nej, så himla tråkigt :( måste bara ta upp några frågor som jag undrat på.. skulle du kunna länka till den fina halsduken från H&M herr? Som du skrev om för några dagar sedan (den du hade tappat bort), de har många halsdukar på hemsidan och det vore snällt om du kunde hitta just den, På tal om byxdressar: kommer du ihåg vad du har för storlek på din byxdress som du hade på EMA (storlekarna där ju 8, 10, 12 osv)? Tacksam för svar! :D

Reply
Camilla

Kenza, jag fattade inte riktigt vad du menade med detta: “Knepet, för att få sådär naturligt vågiga lockar (och inte korkskruvar), är att tvinna slingan lite grann innan varje varv runt tången, förstår ni vad jag menar?” skulle du kunna visa hur du gör i en videoblogg? & skulle du kunna tänka dig göra ett inlägg om smink, vet att du har gjort det förut men vill helst att det bara är smink och att du visar alla produkter + märke och nr på dem? Det vore jätte roligt och snällt då jag också läst bland dina kommentarer att många så gärna skulle vilja det.. Du sminkar dig så sjukt snyggt!! <3

Reply
anonym

hej kenza!
jag har en 34 men jag bor i boras och ar just nu i turkiet!!:)
men nar jag kommer till sverige så kan jag absoulut skikka den för jag skulle jätte järna få en 36 av dig!!:)

Reply
hanna

Keep it :S damnnn ur never happy with anything I think you need size 38 your not even so skinny

Reply
Aya ♥

Hej! Skulle du kunna tipsa om några snygga militärfärgade/mönstrade plagg? och skriva ut vilka butiker dom kommer ifrån :)
Helst inte för dyra bara!

Älskar din blogg, tack i förhand!

Reply
Alice

Hej söta Kenza! Det är så att jag på nyår tänkte ha denna klänning http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/festklänningar/nelly-trend-917/movement-dress-917128-29/ men problemet är att jag inte vet vad jag ska ha till så det ska bli lite mera nyårs-aktig. Det är också så att jag inte riktigt vill ha högklackade skor dels för att min pojkvän är kortare än mig och dels för att jag får suuuuper ont i mina fötter haha :) Tackar för svar för vill verkligen vara riktig nyårsfin utan högklackade skor och utan en glittrig klänning.P.S vi ska ha dresscode tema D.S Kramar!!!

Reply
linn

jaaa men stackars dig. Guuud vad tråkigt om du inte hittar en. världen går inte under kenza. eller jo kanske din värld, de enda den består av är yta.!!

Reply
Ladytubii

Hej alla!

Synd Kenza att det inte passade. Hoppas att du hittar …

Vad tycker ni om naglarna jag byggt med akryl för första gången?

Kram

Reply
Madde

Men gud så tråkigt, sådana saker händer mig jämt :P är för lat för att testa på stan^ provrummen är inte speciellt inbjudande heller med sitt gula ljus :P

Reply
Ellinor

Hej Kenza!
Kan inte du göra ett inlägg om vad för klänning man ska ha till nyår och några tips. :)
Gärna lite budget så även en fattiglapp som mig kan fixa en riktigt fin klänning.
Jag har tittat på den marinblåa baneauklänningen du fotades för Nelly i. Jag älskar den!
Men kände att den kanske är lite “tråkig” för att ha på nyårsafton när det ska glitter & galmour! :-D

Reply
Matilda

Tycker att du får skylla dig själv, det är bara bita i det sura äpplet som vi alla andra fått göra när man klantar till det .. gud, det lät skittaskigt sagt, men jag hoppas du förstår lite grann hur jag menar!

Reply
hanna

hej!
jag var inne på youtube och skrolla runder lite om roligt stuff.. så hitta jag en film där björn gustavsson spelar han benjamin om du vet vad jag pratar om :)han ska då testa på karate och hans hjälpreda är en viss alexander.. detta kan möjligtvis inte vara din pojkvän och är han så bra på karate som dom säger? ;) Kram! länken kommer under här :)
http://www.youtube.com/watch?v=HOhC_v7uitM&feature=related

Reply
roms

men kenza om du inte hade bloggat om den så hade detta inte hänt, dessutom hade andra haft chans att köpa den. Så fort du skriver något i din blogg. flippar alla dina läsare och går över lik för att få det du har. Såg den i tidningen och ville ha den men hon på H&M sa att 250 personer hade ringt och frågat om den för att någon kenza har bloggat om den.

Reply
Yaoska

Jag tror aldrig du varit utan någonting du inte velat ha. Ibland kanske man måste lära sig att man inte kan få allt man vill ha och pekar på. Synd att du inte hittade den. det är enormt störande jag vet. men det finns säkert många andra som läser din blogg och skulle “döda” för det du har som “vi/dom” inte kan få. Ibland kanske det är bra att man inte får allt man pekar på.that’s life and we live it

Reply
Marre

Ät upp dig och sluta sträva efter size 0 som du faktiskt har verkat börja göra då du bara blir mindre och mindre.

Någon som håller med?

Det handlar inte om avundsjuka utan att vara en bra förebild för alla dina läsare och du har gått ner rätt mycket i vikt på sistonde….

Reply
amanda

Kenza, jag fattade inte riktigt vad du menade med detta: ”Knepet, för att få sådär naturligt vågiga lockar (och inte korkskruvar), är att tvinna slingan lite grann innan varje varv runt tången, förstår ni vad jag menar?” skulle du kunna visa hur du gör i en videoblogg?

Reply
Malin

Haha folk som skriver att hon är för smal, det är hennes kroppsform. Att säga till någon att den är för smal är precis samma sak som att säga att någon är för tjock. Det handlar oftast om avundsjuka. Tyst med er

Reply
Emilia

Har du nånsin använt ett plagg fler än en gång? Förutom dina jackor, skor och väskor. Vore roligt om du kunde svara på denna fråga.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*